mmm my mieliśmy mieć ślub w przyszłym roku,no ale z racji fasolinki bedzie jeszcze najprawdopodbniej w tym.Chcielibyśmy by był to 14.11.2009 bo 14 to nasza szczęśliwa liczba,14.01.06 zostaliśmy para,14.04.09 zaręczyliśmy się i fajnie by było również tego 14 wziąźć ślub.Mieszkam w małej miejscowości wieć z terminami nie ma problemu.A wesele bedzie na pewno na sali a nie w restauracji więc z tym tez nie bedzie problemu.Z orkiestrą i fotografem raczej tez nie bo listopad jest rzadko wybierany przez nowożeńców na śłub.
reklama
mmm...
Fanka BB :)
ja sale musiałam zamawiać rok wcześniej i to 30 km odemnie, bo w moim mieście nic wolnego już nie byłommm my mieliśmy mieć ślub w przyszłym roku,no ale z racji fasolinki bedzie jeszcze najprawdopodbniej w tym.Chcielibyśmy by był to 14.11.2009 bo 14 to nasza szczęśliwa liczba,14.01.06 zostaliśmy para,14.04.09 zaręczyliśmy się i fajnie by było również tego 14 wziąźć ślub.Mieszkam w małej miejscowości wieć z terminami nie ma problemu.A wesele bedzie na pewno na sali a nie w restauracji więc z tym tez nie bedzie problemu.Z orkiestrą i fotografem raczej tez nie bo listopad jest rzadko wybierany przez nowożeńców na śłub.
zielona.wampirzyca
mamusieńka
ja bralam ślub 25 grudnia:-)Byliśmy jedyną para w moim, wcale nie małym mieście, która brała tego dnia ślub:-)Wspominam to bajecznie, była choinka, pruszył śnieg....ach;-)
eijf
Fanka BB :)
a ja juz sie z kraju melduje.na razie nie mam czasu czytac co nabazgralyscie ale postaram sie pozniej nadrobicza chwile czeka mnie wizyta u lekarza to dam znac co i jak.temperature mierzylam o 4 rano ale byla juz wyzsza niz wczoraj a pozniej o 7.
ja bralam ślub 25 grudnia:-)Byliśmy jedyną para w moim, wcale nie małym mieście, która brała tego dnia ślub:-)Wspominam to bajecznie, była choinka, pruszył śnieg....ach;-)
My też w grudniu tyle,że 16 i była piękna słoneczna pogoda chłodno ,ale ślicznie.
Co do zachciewajek to z Wiką jadłam serki Danio bo nic innego mi nie wchodziło :-) a potem mandarynki kilogramami.
Jak będziecie się wymieniać jeszcze profilami NK to ja też chcę,a narazie zmykam do pracy.
Wikę znów sprzedałam jest u mojej siostry wraca jutro owulka sie zblża,wiec ostro działamy :-)
mmm moi brali ślub 15.11 więc tez prawie na rocznicę się wstrzelimy.A co do sal to u nas przeważnie wszyscy robią w restauracjach,a w promieniu km od mojego domu są aż 2 i rzadko już robią tam wesele.Więc tym sie nie martwię w ogole,kosciołem tym bardziej.
Zielona Ja też bym chciała ślub w święta,ale mój R sie nie zgadza.
Eijf cieszę się,ze szczesliwie dojechaliscie Trzyamm kciuki za wizytę.
Zielona Ja też bym chciała ślub w święta,ale mój R sie nie zgadza.
Eijf cieszę się,ze szczesliwie dojechaliscie Trzyamm kciuki za wizytę.
syllwiia26
[URL=http://www.naobcasac
trzymam kciuki a zeby to byla facolkaByłam u gina, powiedział, że jak do 2 tyg się nie pojawi @ to raczej ciąża :-)
Ale pw\ewnie do tego czasu się pojawi :-(. Mam pytanie na co dokładnie jest "luteina" pod język?
reklama
Podziel się: