reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

mmm my mieliśmy mieć ślub w przyszłym roku,no ale z racji fasolinki bedzie jeszcze najprawdopodbniej w tym.Chcielibyśmy by był to 14.11.2009 bo 14 to nasza szczęśliwa liczba,14.01.06 zostaliśmy para,14.04.09 zaręczyliśmy się i fajnie by było również tego 14 wziąźć ślub.Mieszkam w małej miejscowości wieć z terminami nie ma problemu.A wesele bedzie na pewno na sali a nie w restauracji więc z tym tez nie bedzie problemu.Z orkiestrą i fotografem raczej tez nie bo listopad jest rzadko wybierany przez nowożeńców na śłub.

reklama
mmm my mieliśmy mieć ślub w przyszłym roku,no ale z racji fasolinki bedzie jeszcze najprawdopodbniej w tym.Chcielibyśmy by był to 14.11.2009 bo 14 to nasza szczęśliwa liczba,14.01.06 zostaliśmy para,14.04.09 zaręczyliśmy się i fajnie by było również tego 14 wziąźć ślub.Mieszkam w małej miejscowości wieć z terminami nie ma problemu.A wesele bedzie na pewno na sali a nie w restauracji więc z tym tez nie bedzie problemu.Z orkiestrą i fotografem raczej tez nie bo listopad jest rzadko wybierany przez nowożeńców na śłub.
ja sale musiałam zamawiać rok wcześniej i to 30 km odemnie, bo w moim mieście nic wolnego już nie było

a ja juz sie z kraju melduje.na razie nie mam czasu czytac co nabazgralyscie ale postaram sie pozniej nadrobic:)za chwile czeka mnie wizyta u lekarza to dam znac co i jak.temperature mierzylam o 4 rano ale byla juz wyzsza niz wczoraj a pozniej o 7.

ja bralam ślub 25 grudnia:-)Byliśmy jedyną para w moim, wcale nie małym mieście, która brała tego dnia ślub:-)Wspominam to bajecznie, była choinka, pruszył śnieg....ach;-)

My też w grudniu tyle,że 16 i była piękna słoneczna pogoda chłodno ,ale ślicznie.

Co do zachciewajek to z Wiką jadłam serki Danio bo nic innego mi nie wchodziło :-) a potem mandarynki kilogramami.

Jak będziecie się wymieniać jeszcze profilami NK to ja też chcę,a narazie zmykam do pracy.

Wikę znów sprzedałam:-D jest u mojej siostry wraca jutro owulka sie zblża,wiec ostro działamy :-)

mmm moi brali ślub 15.11 więc tez prawie na rocznicę się wstrzelimy.A co do sal to u nas przeważnie wszyscy robią w restauracjach,a w promieniu km od mojego domu są aż 2 i rzadko już robią tam wesele.Więc tym sie nie martwię w ogole,kosciołem tym bardziej.

Zielona Ja też bym chciała ślub w święta,ale mój R sie nie zgadza.

Eijf cieszę się,ze szczesliwie dojechaliscie:) Trzyamm kciuki za wizytę.

reklama
Do góry