reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
a my ślubowaliśmy 07.07.2001 godzina również 17 i też było bardzo piknie bardzo gżało wtedy moi rodzice również obchodzą rocznice razem z nami 10.07a teście miesiąc pużniej

eijf, witamy w kraju:-)daj znać co i jak po wizycie...ale ci zazdroszczę, że już jesteś tyle dni po owulce..jeszcze troszkę i bedziesz wiedziala na czym stoisz..mnie nawet ni nie boli- w ogole nie czuję jajników..zobaczymy co będzie jutro z tempką, ale i tak jeszcze kilka dni trzeba wytrzymać, zanim ff nakreśli linie...eh...ja z moim mężem zamieszkałam 1.10.2004 roku,zareczyny były 16.06.2005 roku a ślub 25. 12.2006..a razem jesteśmy od 2.05.2003 roku ( a poznaliśmy się 3.04.2003)..czyli żadna data nie ma ze sobą nic wspolnego:-p acha, no i jeszcze ważna data- o ciąży z matim dowiedziałam się 14.09.2006, synek urodził się 30.05.2007 roku...ech, ta głowa do dat...

Ostatnia edycja:
reklama
my sie poznaliśmy 16 czerwca a mj mąż mówi, że to że się poznamy i pobierzemy powiedziala mu wróżka rok wcześniej

Do góry