reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

hej kochane

agutka no to super iesci :) trzymam mocno kciuki za fasolke !!!!!! :D

mysza, zabka dziekuje wam za slowa ... macie racje co ma byc to bedzie ale to nie wyklucza mojegop rzeczucia. aczkolwiek postaram, sie myslec pozytywnie przynajmniej do 15 godziny bp pozniej mam nadzieje ze maz jak odbierze moja bete to przekaze mi radosna nowine ...
chyba nie potrafie sie wyluzowac a na spokoj psychiczny to chyba i 5 lat by mi nie pomoglo

reklama
Missiiss wyniki z reguły są dużo wcześniej a oni się tak tylko zabezpieczają, więc jak to niedaleko to możesz się wybrać wcześniej. Betka na pewno pięknie przyrośnie i będziesz już spokojniejsza!

ja dzisiaj do pracy ide na 11 godzin :( maz odbiera mi wyniki gdzies o 14-15 bo oni z krakowa je prxywoza.

naczytalam sie o tym stresie w ciazy i nie a wesolo to wyglada nic chybamusze wyluzowac ...

;-)Witam :-)

zajrzałam na chwilkę bo właśnie umyłam główkę i troszku schnie a ja poklikam do 9:00 z Wami

Agutka &&&&&&&&&
missiiss1301 &&&&&& za betkę
Tośka nie martw się ja też tak mam to chyba naturalny odruch kogoś kto bardzo pragnie dziecka, jak się dowiedziałam że moja przyjaciółka będzie miała 3 chociaż 4 lata temu mówili jej tylko o inseminacji, to też zabolało mnie mocno serduszko i jak się dowiedziałam że koleżanka z pracy jest w ciąży a nie specjalnie za nią przepadam, to się poryczałam okropnie i wmawiałam sobie jaka jestem beznadziejna :-(

Boję się wizyty, nie chcę się rozczarować, oby nic mi nie wymyślił, ale co tam wszystko zniosę;-)

No właśnie mi też takie artykuły pomogły się uspokoić, bo to gorsze niż wiele innych czynników o których często pamiętamy i unikamy.

Batonik na pewno pójdze wszystko dobrze. Nawet jak są jakieś przeszkody które nie pozwalają Ci zajść w ciążę, to przynajmniej je niedługo poznasz i będziecie mogli je zwalczać. Lepsza wiedza niż niewiedza i comiesięczne nakręcanie się.

juz si euspokajam przeciez musi byc dobrze kurde no ... juz tyle przezylam i moja wiecza choroba i odejscie aniolka i on teraz wrocil i nie chce smutnej mamy on ma sie urodzic caly i zdrowy za 8 miesiecy :)

lece do pracy jeszcze tylko mnie czeka rozmowa z kierowniczka... dyro wie ale jej sie boje powiedziec :/
no nic uszy do gory dziekuje za kciuki i spadam do pracki buziam was i dziekuje za kciuki :) napise jak juz bede wiedziala wsio :)

reklama
Batonik na pewno pójdze wszystko dobrze. Nawet jak są jakieś przeszkody które nie pozwalają Ci zajść w ciążę, to przynajmniej je niedługo poznasz i będziecie mogli je zwalczać. Lepsza wiedza niż niewiedza i comiesięczne nakręcanie się.

ale pewnie dzisiaj dużo się nie dowiem jedynie skierowanie mogę dostać pewnie na badanie albo może hsg i kontrastowa fasolka będzie :-D:-D:-D

Do góry