reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Lece na spacer postanowilam ze bede 3 godzinne spacery urzadzac dzisiaj rano bylam na zakupach na piechotke noi teraz z pieskiem idziemy zrobic rundke z 2 godzinki mnie nie bedzie,pozdrawiam serdecznie do wieczorka moze co sie ruszy moze nie przyjdzie@????trzymajcie kciuki !dzieki pa

jak ja tu dawno nie byłam....
widzę że przybyło nowe towarzystwo witam witam!

larvunia 3mam kciuki aby @ sie nie pojawiła!!;)

za całą resztę starających się też 3mam kciuki i życzę powodzenia..
nie jestem na bieżąco i nawet nie biore sie za czytanie bo to sie mija z celem niestety.
Pozdrawiam was mocno!

a czemu byly tylko raz???? to malo :zawstydzona/y:sie staraliscie....

tak antybiotyk pomogl mala od wczoraj tez zdrowa :-) wkoncu zdrowa

:eek::baffled::szok::zawstydzona/y:

niegadaj glupot widocznie jeszcze nie twoja kolej teraz byla kolej missiiss ciekawe czyja bedzie nastepna z tych co pod koniec miesiaca beda testowac moze ja sie zalapie albo wbije w kolejke :-D

dobrze ze masz takie nastawienie bo stres w niczym by niepomogl zuch dziewczyna !!!:-)

blagam zaraz mnie siusiakiem :sorry: cale zycie marze o synku nawet jako dziewczynka jak bawilam sie w dom to zawsze lalka to byl synek a nie coreczka :-D

co jest??juz przyszla wredota???

dla mnie najlepsza terapia nawet na nerwy z tesciowa bedzie okragly brzuszek z kopiacym malenstwem wtedy nawet humory tesciowej niebeda na mnie dzialac :-D:tak:

a moj ostatnio jest kochany jak niewiem co i gitare mi wczoraj kupil :-)ale pewnie jak sie bedzie zblizal termin@ albo jak przyjdzie to tez pewnie niebedzie mial humoru :zawstydzona/y: czasem wydaje mi sie ze to on zawsze przechodzi pms a nie ja :eek::baffled:

mi zawsze sprzatanie na nerwy pmaga :tak:

to ja przesylam siusiakowe fluigki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& aczkolwiek nie wiem jak się sprawdzą, bo my celowaliśmy w dziewczynkę :sorry::-D

Witam Was kochane:)

kończymy 5 cykl starań słonko i już widzę @ na horyzoncie;-)

no jak tu się nie martwić kochana, zawsze byłaś i nagle się nie odzywasz:tak: a pisać zawsze masz o czym, bo tu nie tylko o fasolinki i @ i cykle się rozchodzi;-)

kocha wiem co czujesz sama mam problem z hemoroidami :-/

mi tez zawsze brzuch wywala przed @ i wygladam jakbym w ciazy byla hihihi

ja trzymam :-D

ja ja ja!!!!!ja mam urodziny 16 grudnia a 17 grudnia 2005 roku zobaczylam na tescie 2 kreski pamietam to doskonale bo to bylo dzien po mojej 18-nastce hahahaha

no ja czytalam ze jak sa brazowe plamienia to progesteron jest za niski w ostatnim cyklu mialam cala @ brozowo i bordowo :-(
Zabciu będę Ci kibicowała w tej nauce gry na gitarze.i mam nadzieję że tak Cię to wciągnie,że szybciutko zajdziesz w ciążę:tak:

Myszko moj maż ma chyba świnke :eek: i jestem ciekawa czy można sie tym zarazić jak się jest w ciąży bo już kiedyś miałam.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Obiadek udał się wysmienicie, bylismy w knajpce greckiej, na którą to nabrałam ochoty po programie Magdy Gesler...zauważyłam tylko,ze mój zoładek sie bardzo skurczył...jem połowę tego co kiedyś....weszłam na wage, no i schudłam kg :szok:

a moja koleżanka z pracy w 4 miesiącu była jak 2 razy tyle jadła co wcześniej i w ciągu miesiąca schudła 2 kg :-D

Agutka Boziu ja tak mocno trzymam za Ciebie kciuki i tak patrzę kiedy zafasolkujesz:( Na pewno kreseczka się pojawi, zobaczysz kochana:*

strasznie dawno cię nie było... ;-) jak dzidzia i mamusia się czują?? :-)

takie czarne półbutki ;-)
MACIEJKA_Esencja Wygody Klasy_ półbuty MACRIS_38 (984722677) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
kupiłam na allegro bo u nas w sklepie nie mieli rozmiaru a poza tym tańsze o 30zł nawet z przesyłką :tak::-)

ładniutkie :tak:

jak ja tu dawno nie byłam....
widzę że przybyło nowe towarzystwo witam witam!

za całą resztę starających się też 3mam kciuki i życzę powodzenia..
nie jestem na bieżąco i nawet nie biore sie za czytanie bo to sie mija z celem niestety.
Pozdrawiam was mocno!

kochana a ja za ciebie mocno trzymam :tak:

Kobietki, a ja wczoraj myślałam, że UMIERAM!!! Po tej Luteinie takich skurczy dostałam (przypominam, że brałam na skrócenie cykli 16-27dc, a w międzyczasie plamienia miałam), że nie mogłam się ruszyć, potem zaczełam się cała trząść i leciałam już z nóg, a na koniec "oddałam" wc kolację, wziełam No-spę i powoli wróciłam do sił... Już myślałam, że karetkę będę wzywać... :-(
Szybko po wszystkim urlop na żadanie wziełam i dziś byłam u gina. Powiedział, że może Lutka tak za silnie działa i może trzeba na coś innego zmienić, ale najpierw musi @ przyjść (bo francy jeszcze nie ma) i wtedy na podstawie tego jaka i ile dni będzie coś będziemy robić.
Więc czekam na @ i po niej do gin.

Do góry