reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Scully to bardzo niedobrze:-(, ale chociaż wiesz że lutka tak na Ciebie działa, swoją drogą to te @ w tych naszych ostatnich cyklach płatają nam niezłe figle :wściekła/y:

reklama
Kochane melduję że wróciliśmy do domku
Igg ++ więc mam przeciwciała i zarazić się nie powinnam...kamień z serca...denerwowałam się choć w głębi serca wiedziałam że będzie dobrze -> musiało być! Życie nie jest aż tak niesprawiedliwe na szczęście. A my z dzidziolkiem się nie damy :-)
Powiem Wam że byłam bardzo mile zaskoczona atmosferą na oddziale...panie od razu wzięły mnie pod opiekę, żebym nie siedziała z innymi ludźmi z bakteriami to zorganizowały mi pokoik i ogólnie było im za co dziękować.

Mojemu dziecku należy się jakiś prezent za to co przeszedł ze mną przez ostatnie 2 dni więc wynalazłam takie cudo FISHER PRICE LEŻACZEK ŻYRAFA P3327+GRATIS s_k (982464570) - Aukcje internetowe Allegro
Poczekam tylko na opinię W i zamówię :-)

Pajkaa
właśnie mi kobietka na zakaźnym mówiła że teraz dziadostwa pełno...ospy, świnki, różyczki... Podobno jak się chorowało to drugi raz nie powinno. Ja na ospę nie chorowałam ale przeciwciała na szczęście mam :-)

I chyba teraz przyszedł czas na sen... :-)

Kochane melduję że wróciliśmy do domku
Igg ++ więc mam przeciwciała i zarazić się nie powinnam...kamień z serca...denerwowałam się choć w głębi serca wiedziałam że będzie dobrze -> musiało być! Życie nie jest aż tak niesprawiedliwe na szczęście. A my z dzidziolkiem się nie damy :-)
Powiem Wam że byłam bardzo mile zaskoczona atmosferą na oddziale...panie od razu wzięły mnie pod opiekę, żebym nie siedziała z innymi ludźmi z bakteriami to zorganizowały mi pokoik i ogólnie było im za co dziękować.

Mojemu dziecku należy się jakiś prezent za to co przeszedł ze mną przez ostatnie 2 dni więc wynalazłam takie cudo FISHER PRICE LEŻACZEK ŻYRAFA P3327+GRATIS s_k (982464570) - Aukcje internetowe Allegro
Poczekam tylko na opinię W i zamówię :-)

Pajkaa
właśnie mi kobietka na zakaźnym mówiła że teraz dziadostwa pełno...ospy, świnki, różyczki... Podobno jak się chorowało to drugi raz nie powinno. Ja na ospę nie chorowałam ale przeciwciała na szczęście mam :-)

I chyba teraz przyszedł czas na sen... :-)

A mnie wszystko na ostro bierze wiec znow pewnie synek drugi bedzie i tak jak pajka celowalam w coreczke co tam bedzie to bedzie byle zdrowe a usg mam w maju dopiero bo teraz bede miala w poniedzialek ale to dopiero 12 tydzien wiec pewnie widac nie bedzie cholerka

hej dziewuchy :)

mycha uff cale szczescie ze wsio ok :) anapewno nie chorowalas?? bo skad bys wziela przeciwciala ?? czyzby ze szczepienia kiedyas?? no nic ale wazne ze jest ok :) a juz kupujesz dzidziowi bujaczek ?? ja chce po slubie kupic wypasne lozeczko bo kasa bedzi eto juz jak cos bedzi estalo :p ale nie rozpakowane oby mi dzidziolek nie splatal figla tylko :baffled::-( boje sie jutrezejsze bety czy dobrze przyrosnie ok 200 musi mies a ja sie tak strasznie boje.. niby z piatku a z poniedzialu jest super duza roznica bo wiecej przyrooslo niz 150% bo w ciagu 72h z ok 10 -15 do 120... ale teraz si eboje nie wiem czemu bo niby jest ok i wyglada na usg ok ale si ejakos boje...

tasiulka cos tam sie stalo... dobrze ze poszla do gina mam nadzieje ze jej pomoze i ze to ze malo co widac nie jest pustym jajeczkiem tylko za wczesnie porostu ... trzymajcie kciukiz a nia !!!!

agutka kochana :-:)zawstydzona/y: tulam cie mocno !!! a owu w ogole masz?? a moze droznosc sprawdzalas?? i zolnerzyki ?? kurde ja nie wierze w psychiczn ablokade no :confused2:

missiiss a tak dzisiaj wypatrzyłam to może kupię...wiesz tak sobie tłumaczę że w sumie mam gdzie to trzymać a przynajmniej później będzie mniej wydatków ;-) choć obawiam się że później mi się coś innego bardziej spodoba...no ale cóż. Najwyżej.
Nic się o betkę nie martw! Będzie wysoka. Na pewno ! &&&

Nie chorowałam na ospę, sprawdzałam wczoraj w przychodni (tak dla pewności, bo mama też mi mówiła że nie chorowałam), nie byłam też szczepiona bo to nieobowiązkowe, a miałam tylko szczepionki obowiązkowe. Na szczęście się przeciwciała znalazły. :-)

hej dziewuchy :)

mycha uff cale szczescie ze wsio ok :) anapewno nie chorowalas?? bo skad bys wziela przeciwciala ?? czyzby ze szczepienia kiedyas?? no nic ale wazne ze jest ok :) a juz kupujesz dzidziowi bujaczek ?? ja chce po slubie kupic wypasne lozeczko bo kasa bedzi eto juz jak cos bedzi estalo :p ale nie rozpakowane oby mi dzidziolek nie splatal figla tylko :baffled::-( boje sie jutrezejsze bety czy dobrze przyrosnie ok 200 musi mies a ja sie tak strasznie boje.. niby z piatku a z poniedzialu jest super duza roznica bo wiecej przyrooslo niz 150% bo w ciagu 72h z ok 10 -15 do 120... ale teraz si eboje nie wiem czemu bo niby jest ok i wyglada na usg ok ale si ejakos boje...

tasiulka cos tam sie stalo... dobrze ze poszla do gina mam nadzieje ze jej pomoze i ze to ze malo co widac nie jest pustym jajeczkiem tylko za wczesnie porostu ... trzymajcie kciukiz a nia !!!!

agutka kochana :-:)zawstydzona/y: tulam cie mocno !!! a owu w ogole masz?? a moze droznosc sprawdzalas?? i zolnerzyki ?? kurde ja nie wierze w psychiczn ablokade no :confused2:

missiiss1301 no to mamy coś wspólnego, Ty się boisz o betę a ja o wizytę u gina :tak::-D ale na pewno będzie wysoka zobaczysz ;-)

reklama
moim zdaniem ten drugi lepszy w ogole miala mci pisac z etamten ma strasznie cieniutkie nozki wiec lepiej zeby cos z grubszymi bylo a iten posluzy na dluzej bo i pewnie jest na wiecej kg wytrzymaly :)

dziekuej za kciuki kochane trzymajcie trzymajcie ...

moj maz juz rozgadal o ciazy nawet dyrowi a ten od razu mnie wyganial na l4 kochany bo wiedzial co przeszlismy w tamtym roku :(

Do góry