reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
a moja koleżanka z pracy w 4 miesiącu była jak 2 razy tyle jadła co wcześniej i w ciągu miesiąca schudła 2 kg :-D

strasznie dawno cię nie było... ;-) jak dzidzia i mamusia się czują?? :-)

ładniutkie :tak:

kochana a ja za ciebie mocno trzymam :tak:

Kobietki, a ja wczoraj myślałam, że UMIERAM!!! Po tej Luteinie takich skurczy dostałam (przypominam, że brałam na skrócenie cykli 16-27dc, a w międzyczasie plamienia miałam), że nie mogłam się ruszyć, potem zaczełam się cała trząść i leciałam już z nóg, a na koniec "oddałam" wc kolację, wziełam No-spę i powoli wróciłam do sił... Już myślałam, że karetkę będę wzywać... :-(
Szybko po wszystkim urlop na żadanie wziełam i dziś byłam u gina. Powiedział, że może Lutka tak za silnie działa i może trzeba na coś innego zmienić, ale najpierw musi @ przyjść (bo francy jeszcze nie ma) i wtedy na podstawie tego jaka i ile dni będzie coś będziemy robić.
Więc czekam na @ i po niej do gin.

kurcze to może u mnie te bóle brzucha też po luteinie są ;/

Kochane melduję że wróciliśmy do domku
Igg ++ więc mam przeciwciała i zarazić się nie powinnam...kamień z serca...denerwowałam się choć w głębi serca wiedziałam że będzie dobrze -> musiało być! Życie nie jest aż tak niesprawiedliwe na szczęście. A my z dzidziolkiem się nie damy :-)
Powiem Wam że byłam bardzo mile zaskoczona atmosferą na oddziale...panie od razu wzięły mnie pod opiekę, żebym nie siedziała z innymi ludźmi z bakteriami to zorganizowały mi pokoik i ogólnie było im za co dziękować.

Mojemu dziecku należy się jakiś prezent za to co przeszedł ze mną przez ostatnie 2 dni więc wynalazłam takie cudo FISHER PRICE LEŻACZEK ŻYRAFA P3327+GRATIS s_k (982464570) - Aukcje internetowe Allegro
Poczekam tylko na opinię W i zamówię :-)

Pajkaa
właśnie mi kobietka na zakaźnym mówiła że teraz dziadostwa pełno...ospy, świnki, różyczki... Podobno jak się chorowało to drugi raz nie powinno. Ja na ospę nie chorowałam ale przeciwciała na szczęście mam :-)

I chyba teraz przyszedł czas na sen... :-)

leżaczek ładny :-) ale ten drugi ładniejszy

a co dokładnie u Tasiulki się dzieje macie info ???

czesc dziewczyny wrocilam po dlugim spacerze noi poszlam siku a tu na papierze duzo sluzu i to leciutenko leciutenko brazowy co to ?jutro mam miec@ boze nie mowcie ze to na okres? ktora tak miala a jest w ciazy?

noi kuje mnie brzuch ,nie na@ bo przewaznie mnie boli na dole zadnych objawow na @ nie mam tylko ten sluz lekko brazowy!nigdy tak nie mialam jak juz to czerwony

Mysza84 zazdroszczę Ci zakupowych szaleństw dla fasolki :tak: ja to też jestem taki dzikus że gdybym zaszła to już nawet wózek mam upatrzony :-D:-D

Doczekasz się zakupów na pewno. Teraz przynajmniej możesz szaleć i kupować tylko dla siebie :-) bo ja czasami o sobie zapominam :-)
Mój W. ostatnio jak oglądaliśmy wózki (zdecydowaliśmy się na Musty) to się pyta mnie w sklepie -> to co, kupujemy dzisiaj ?!?
:eek:musiałam popatrzyć na niego conajmniej dziwnie bo już więcej nie pytał

reklama
batonik dobra jestes :D ja mialam kupowac w 30tc lozeczko i wozek ateraz wozek po narodzinach pewnie kupie jak beda szczesliwe...

na pewno będą bądź optymistką:tak: los nie jest aż tak okrutny :tak: tym razem będzie wszystko OK, poza tym to ja już wiem wszystko na temat wózków, łóżeczek, ubranek etc. tylko fasolki wciąż brak :-(

Do góry