reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Cześć Pajeczko :-)

jak miło że zajrzałaś :-) dowód nie do zbicia!
Cieszę się ze u Was wszystko ok.
CO do mebelków to może zobacz czy nie najtaniej będzie zamówić na wymiar, ja u siebie mam fajnego gościa któy robi dość tanio meble ale bardzo solidnie.

missiiiss ma fasolkę :-D

reklama
Mi się już chyba nie chce. Poważnie.

Mi sie też nie chciało w poprzednim cyklu ;-) poszłam na hsg okazało się że wszystko oki więc staram sie dalej - nie na wariata nie wkręcam sobie objawów, staram się o tym nie myśleć, czytam dużo, sprzatam co chwile cos przestawiam :) mój W. jest wsciekly bo nic niemoze znalesc ;p
posadziłam sobie kwiatki na balkonie wiec dopieszczam je
Kochana i tobie tez radze zresetować mózg lekko :) Olkale tak zrobiła i zaciążyła ;p

Trzymam kciuki za Ciebie i za wszystkie staraczki - UDA NAM SIĘ W KOŃCu :-)

Ja się jeszcze codziennie modlę do św. Dominika - mam nadzieje że on pomoże :-)

Tulam mocno głowa do góry !!

p.s. polecam książke - Opowieści terapeutyczne czekając na bociana

Tosia,wiesz co mi może najbardziej pomóc?
Meblowanie nowego pokoiku dla Zuzi. :-)
Wiem,że Ona bardzo bardzo na niego czeka,a ja wtedy odetchnę z ulga,że spełniamy takie Jej duże marzenie. :-)
To będzie dla mnie najlepsza "terapia". :tak: :-)

Tosia,wiesz co mi może najbardziej pomóc?
Meblowanie nowego pokoiku dla Zuzi. :-)
Wiem,że Ona bardzo bardzo na niego czeka,a ja wtedy odetchnę z ulga,że spełniamy takie Jej duże marzenie. :-)
To będzie dla mnie najlepsza "terapia". :tak: :-)

Kochana to do dzieła - szukaj nowych mebli, wykładziny, dywanu itp.
NIestety trzeba sobie wyszukac jakieś zajęcie bo w głowe zachodzi

ja dostałam zlecenie na napisane pracy licencjackiej tylko ciiiiii ;-)

nie dosc ze czekam na @.... kiepska pogoda to sie z moim pozarlam wczoraj..... a dzis taka wypluta jestem jakas.... i rycze....

reklama
Do góry