reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Dzień dobry!

Wpadłam przy kawce...dokończę ją i jadę do tego szpitala. Okropne miejsce i budzi we mnie jakieś lęki że lepiej tam nie przebywać...
Jestem wielkiej nadzieji że mnie tam nie zostawią, ale to się dopiero okażę.

Agutka mam nadzieję kochana że u Ciebie dalej @ brak !

Życzę Wam fajnego dnia!

Bry dzionek. ;-)
Ja już od 6 spać nie mogę. A zasnęłam dopiero po 24. :sorry:

w ogole termin mi wyliczyl jednak na 19 grudnia.. a te glupie kalkulatory na 24 :/ no i fajnie wole wczesniej ... byle nie za wczesnie :/

Ooo,19. grudnia rodzą się super dzieci! :-)
Mój Brat - Zuzi Chrzestny jest z tego dnia,więc wiem,co mówię. :cool2: :-)

oj agutka ty nakrecasz i siebie i nas :-)

Ojjj,przepraszam - nieświadomie. :baffled:
Ale wczoraj G. zachciało się kaszanki z cebulą i tak mi tym cebulskiem nasmrodził w domu,że myślałam,że zwymiotuję. :eek: No szok! :-p

ale mi niedobrze zjadłam parę czekoladek z bombonierki i mnie mdli idę się położyć może mi przejdzie
dobranoc

Hahahaha,no to nieźle się wczoraj porobiło. :laugh2: :-p

Byłam dzisiaj na oddziale chorób zakaźnych ale trafiłam tam już późno i jutro mam się zgłosić przed 8.
Zrobią mi badania na p/c IgG ospy i najprawdopodobniej podadzą surowicę...mamy czas do godz. 14 gdyż po niej to już surowica nie będzie miała sensu. I możliwe że mnie tam zostawią na noc. Co do zarażania to zaraża się nawet jak ma się kropki, a już najbardziej jak się je drapie. Też myślałam że tylko do czasu wyklucia, ale dzisiaj mi to pani dr wytłumaczyła.
Generalnie bardzo się boję...jeszcze jak widzę jak osoby reagują na hasło ospa+ciąża...szok! Od razu jakby stał się straszny dramat. I jak się tu nie przejmować.

Więc powiem Wam drogie staraczki że jak macie jeszcze możliwość to polecam się zaszczepić...bo nie jest powiedziane że jak się w dzieciństwie przechodziło to nie można teraz raz jeszcze. A jak wiadomo jest to bardzo niebezpieczne.
Pozdrawiam Was wszystkie.

Trzymam mocno kciuki,żeby wszystko było ok! :tak:

Agutka mam nadzieję kochana że u Ciebie dalej @ brak !

Brak. :-)

czesc
a ja czekam na @.... :-(
czuje jak nic ze nadchodzi....
i na dodatek tempka mi spada....
choc wiedzialam ze w tym cyklu nic nie bedzie bo tylko raz byly tulaski, to czuje smutek...
moze to nasilenie przed @ nie wiem, ale nastruj mam strasznie do bani :-(

reklama
Do góry