reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
29-31.
Tosiu,jakby coś było,to cień kreski chociażby wyszedł...
U Zuzi miałam zaparowaną szybkę testową. Więc to był już znak. A tu nic. Już się nie nakręcam. Nadzieja wygasa.
Tylko chciałabym,żeby @ przychodziła w wyznaczony dzień,skoro ma przychodzić. A nie się spóźniać. :no:
puki niema @ niema sie co spinac
eee co tu taka cisza ????
missiiss udaslo mi sie okazjonalnie kupic gitare huraaaaa dzisiaj jak ja kupilam to sie tak ucieszylam jakbym totka wygrala hihihi bede niedlugo brzdakac hihihihi

Dzięki Lenka...kurde ale jest mi strasznie źle. Wczoraj jak do mnie siostra wieczorem zadzwoniła z tą informacją to myślałam że padnę.
Pocieszające jest to że już miałam kontakt w ubiegłym roku z osobą chorą i mnie oszczędziło. Mam nadzieje że teraz będzie podobnie.
Niepotrzebnie czytałam w necie te wszystkie informacje o ospie w ciąży...ale cóż...już przeczytałam i teraz nie zapomnę.
no to mozliwe ze masz przeciwciala moja szwagierka tez miala duzo razy kontakt z chorymi na ospe a nigdy jej niemiala
Dzień dobry!!!!!

Agutka jak nie ma @ to jest nadzieja trzymam dalej mocno &&&&&&&&&&
Żabka 25 .04 mam termin @ tylko ze pewnie nie będzie fasolki :no:bo jestem chora i na antyboityku ale ja tak jak Ty lubię testować i pewnie zatestuje.:-)
to zatestujemy razem ja mam 6 testow wiec moge zatestowac z toba a poptem 27 :-D
Witam się
Mam problem, pytanko i nie wiem co robić. Otóż pojawiła mi się dzisiaj lekko brązowa wydzielina na bieliźnie, nie ma tego dużo no ale się pojawiła. Koloru krwi to absolutnie nie ma. Jak myślicie, skąd taki objaw?? Czy to może być coś poważnego? Zaczynam się bać...
idz do gina to ci da cos na plamienia
No właśnie też tak myślę bo jakby fasolka jednak była to bym się martwiła że będzie cos nie tak .Ale juz się cieszyłam że może sie uda bo miałam cały tydzień męża w domu i akurat były dni płodne a tu to wredne choróbsko sie przyplątało.
Wszystko pod górkę idzie:(
My też z M w tym cyklu sporo się staraliśmy i także mi przykro,że na marne;( Izuś widocznie tak miało być.niby zajście w ciążę w takiej sytuacji jest możliwe ale wydaje mi się, że jak zdrowa nie zachodzę to i chora tym bardziej.brzuch mnie boli coraz bardziej, kręci mi się ciągle w głowie i mi nie dobrze od antybiotyku także mój organizm nie jest sprawny;) do tego wszystkiego (przepraszam,że to pisze) w otworku dalej mam zapalenie i smaruje się maścią i jest "ona" taka gorąca,że nie wiem.i hemoroid mi się chyba zrobił i bolii krew leci, no masakra jakaś w tym cyklu;( przepraszam, musiałam się zwierzyć:([/QUOTE]
kocha wiem co czujesz sama mam problem z hemoroidami :-/
czesc dziewczyny witam popoludniowo, widze ze agutka za testowala rano ja rowniez noi dalei nic test negatywny jeszcze jest ,wiem ze jestem niecierpliwa no ale zatestowalam myslalam ze wyjdzie cos wczeniej 15@ma byc , czekam dalej cyce dalej mnie bola ale juz mniej!!!! brzuch mam duzy tak mi sie wydaje moze?strasznie duzo piszecie dopiero co skonczylam was nadrabiac!pozdrawiam serdecznie noi trzymam kciuki na fasoleczki!A G U T K A ,;szczegolnie na twoja!!!!!!
mi tez zawsze brzuch wywala przed @ i wygladam jakbym w ciazy byla hihihi
Za kciuki nie dziękuję,ale proszę o trzymanie ich dalej. :tak:
ja trzymam :-D
Moja jest z 16 grudnia ale rocznik ten sam:)To teraz jak sie uda też będziemy mieć dzieciątka w tym samym wieku:)
ja ja ja!!!!!ja mam urodziny 16 grudnia a 17 grudnia 2005 roku zobaczylam na tescie 2 kreski pamietam to doskonale bo to bylo dzien po mojej 18-nastce hahahaha
:tak:pozatym niedroga ;-)

dalej trzymam kciukaski :tak:

kochana ja mam zawsze przed @ brązowe lub ala cappucino plamienia :confused2: i stąd wiem, że @ będzie... :confused2: wczoraj czytałam w gazecie, że może to być objaw niedomagania II fazy (problem z progesteronem) lub przy zaburzeniach hormonalnych... :confused2:

A mnie brzuchol dalej męczy... :wściekła/y: gdzie ta @ niech już przychodzi :wściekła/y:
no ja czytalam ze jak sa brazowe plamienia to progesteron jest za niski w ostatnim cyklu mialam cala @ brozowo i bordowo :-(

zabka zo zycze dobrej nauki :)

agutka sama jak to przeczytalam znow to atak smiechu mialam ... na szczescie na samolocie nei bylam tylko usg dowcipne i... dupa nic jeszczenie widac :( a mialam mala nadzieje ze jakas malenka kropenka bedzie widoczna :( w ogole pokazalam bete a on jak zwykle druga trzeba zrobic bo jedna nie oznacza ciazy i juz mnie wkur...il i jeszcze musialam sie prosic o dupka aggrrr ... acard tez bede brala jak sie ciaza potwierdzi... jestem zla ale jak mu powiedzialam ze sie boje pozamacicznej to mnie dobrzej ogladnal i powiedzial ze nigdzie nie widzi plynu zadnego ze jajniki sa cacy i szyjka tez i nigdzie nie ma nic niepokojacego wiec looz ulzylo mi i sranie przeszlo...

ale i tak mi zle ze jej nie blo widac i teraz bede siebala czy ladnie przyrosla :( bo w czwartek jak odbiore wyniki to powinna z jutra miec minimum 199 beta... kurde ale si eboje strasznie :( juz w ogole sie nie ciesze i mam dosc tego wszystkiego :(

zabka zo zycze dobrej nauki :)

agutka sama jak to przeczytalam znow to atak smiechu mialam ... na szczescie na samolocie nei bylam tylko usg dowcipne i... dupa nic jeszczenie widac :( a mialam mala nadzieje ze jakas malenka kropenka bedzie widoczna :( w ogole pokazalam bete a on jak zwykle druga trzeba zrobic bo jedna nie oznacza ciazy i juz mnie wkur...il i jeszcze musialam sie prosic o dupka aggrrr ... acard tez bede brala jak sie ciaza potwierdzi... jestem zla ale jak mu powiedzialam ze sie boje pozamacicznej to mnie dobrzej ogladnal i powiedzial ze nigdzie nie widzi plynu zadnego ze jajniki sa cacy i szyjka tez i nigdzie nie ma nic niepokojacego wiec looz ulzylo mi i sranie przeszlo...

ale i tak mi zle ze jej nie blo widac i teraz bede siebala czy ladnie przyrosla :( bo w czwartek jak odbiore wyniki to powinna z jutra miec minimum 199 beta... kurde ale si eboje strasznie :( juz w ogole sie nie ciesze i mam dosc tego wszystkiego :(
no teraz bede szukac pomocy w nauce w necie :-) a betka ladnie urosnie a kropka pokaze sie za 2 tygodnie :-)
Niedobrze mi. :eek: :ninja2:
Idę się położyć.
Dobranoc.

Bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. :eek:
oj agutka ty nakrecasz i siebie i nas :-)
w ogole termin mi wyliczyl jednak na 19 grudnia.. a te glupie kalkulatory na 24 :/ no i fajnie wole wczesniej ... byle nie za wczesnie :/
niepogniewam sie jak urodzisz 16 grudnia ;-)

reklama
wlasnie si emartwie i juz boje :( i w ogole zaczynam sie zastanawiac czy dobrze zrobilam ze tak szybko zaszlam :(
oj kobiety wam zaciazonym zamartwiajacym sie nalezy sie pozadne lanie wszystkie czekacie z upragnieniem na ciaze a kiedy ona sie pojawia to zamiast sie nia cieszyc to wymyslacie cuda niewidy i wszystko sobie wkrecacie a to zle wplywa na dzidzie jak mozecie to robic waszym kruszynkom ????przeciez tak dlugo na nie czekalyscie i tak bardzo je chcialyscie a teraz co????PRZESTAC MI TU I JUZ ZAMARTWIACV SIE NIEPOTRZEBIE I NAKRECAC I WYMYSLAC CFO CHWILE NOWE ZLE RZECZY!!!!!!!!! bo po dupach natrzaskam

Ostatnia edycja:
Do góry