reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
nie jest w porzadku dopoki sie nie pojawi czysta krew... taiulka dzwon do gina ja bylam z plamieniami na izbie i mi powiedzielize to zagrozenie poronieniem. nie mozna lekcewazyc zadnych niepokojacych objawow i sluzow przekonalam sie na wlasnej skorze i jezeli cie cos nie pokoi dzwon do gina a nie , nie sluchaj tutaj we wszystkim dziewczyn z forum bo ja sie tak zalatwilam z ciaza z antkiem . bolal mnie brzuch okropnie i wszystkie mowily tak sie zdarza nie panikuj i kazda to mowila i pozniej sobie plulam w brode ze je sluchalam a nie wlasnego rozumu bo za dwa dni urodzilam :( niestety za wczesnie :(
czy ja komuś chciałam zaszkodzić, czy ja kazałam jej nie skonsultować się z lekarzem? myślisz,że jestem tak bezmyślna? wyobraź sobie, że ja też byłam w ciąży i wiem na ten temat bardzo dużo więc napisałam to co wiem ale i tak kazałam skonsultować się z lekarzem. także nie wkładaj mnie do jednego worka z osobami, które bezmyślnie piszą co im ślina na język przyniesie bo jest mi teraz cholernie przykro. porównałaś mnie właśnie do osób, które przyczyniają się do poronień, wiesz? co jest w ogóle nie możliwe bo nie porania się przez czyjeś złe rady.ja się staram być dobrą osobą, pocieszam, radzę, odpędzam złe myśli a Ty mnie tak podsumowałaś.dzięki.

czy ja komuś chciałam zaszkodzić, czy ja kazałam jej nie skonsultować się z lekarzem? myślisz,że jestem tak bezmyślna? wyobraź sobie, że ja też byłam w ciąży i wiem na ten temat bardzo dużo więc napisałam to co wiem ale i tak kazałam skonsultować się z lekarzem. także nie wkładaj mnie do jednego worka z osobami, które bezmyślnie piszą co im ślina na język przyniesie bo jest mi teraz cholernie przykro. porównałaś mnie właśnie do osób, które przyczyniają się do poronień, wiesz? co jest w ogóle nie możliwe bo nie porania się przez czyjeś złe rady.ja się staram być dobrą osobą, pocieszam, radzę, odpędzam złe myśli a Ty mnie tak podsumowałaś.dzięki.

Lenka nie denerwuj się !! Ty zawsze dla wszystkich masz ciepłe słowo i nikt cie nie posądza o złe intencje kochana !!
Wiadomo że każda ciężarówka musi sama podejmowac decyzje dot sowjego i maluszka zdrowia i głupotą byłoby sugerowanie się tylko opiniami innych ciężarówek. Tak jak juz pisałam wcześniej wszystkie watpliwości trzeba konsultowac z lekarzem. Napewno miss nie miała nic złego na mysli. Tulam tulam

Lenka nie denerwuj się !! Ty zawsze dla wszystkich masz ciepłe słowo i nikt cie nie posądza o złe intencje kochana !!
Wiadomo że każda ciężarówka musi sama podejmowac decyzje dot sowjego i maluszka zdrowia i głupotą byłoby sugerowanie się tylko opiniami innych ciężarówek. Tak jak juz pisałam wcześniej wszystkie watpliwości trzeba konsultowac z lekarzem. Napewno miss nie miała nic złego na mysli. Tulam tulam
dzięki Tosiu:* ale jest mi naprawdę przykro bo potraktowała mnie jak kogoś kto nic nie wie na ten temat i chce zaszkodzić a ja to wszystko przeżyłam i miałam kontakt z wieloma ciężarówkami i lekarzami także zabolało mnie to.nie jestem najmądrzejsza na świecie ale skoro Tasiulka pytała to ja odpowiedziałam co wiem i także poradziłam konsultację z lekarzem bo to jest najbezpieczniejsze, my się w końcu nie znamy na medycynie.a odebrałam to tak: nie jestem w ciąży to nic nie wiem;(

czesc dziewczyny witam popoludniowo, widze ze agutka za testowala rano ja rowniez noi dalei nic test negatywny jeszcze jest ,wiem ze jestem niecierpliwa no ale zatestowalam myslalam ze wyjdzie cos wczeniej 15@ma byc , czekam dalej cyce dalej mnie bola ale juz mniej!!!! brzuch mam duzy tak mi sie wydaje moze?strasznie duzo piszecie dopiero co skonczylam was nadrabiac!pozdrawiam serdecznie noi trzymam kciuki na fasoleczki!A G U T K A ,;szczegolnie na twoja!!!!!!

Tosia nie wiesz co się dzieje z Maćku? chyba już drugi dzień się nie odzywa?

Kochanie rozumiem że zrobiło ci się przykro. Musimy tez zrozumieć miss które swoją dzidzie straciła i w tej chwili może byc uczulona na każdy zły, inny objaw w ciązy.
Nie gniewaj się napewno nie miała złych intencji.

Niestety nie wiem co z macku sie dzieje ;/ moze dziewczyny wiedzą

reklama
My też z M w tym cyklu sporo się staraliśmy i także mi przykro,że na marne;( Izuś widocznie tak miało być.niby zajście w ciążę w takiej sytuacji jest możliwe ale wydaje mi się, że jak zdrowa nie zachodzę to i chora tym bardziej.brzuch mnie boli coraz bardziej, kręci mi się ciągle w głowie i mi nie dobrze od antybiotyku także mój organizm nie jest sprawny;) do tego wszystkiego (przepraszam,że to pisze) w otworku dalej mam zapalenie i smaruje się maścią i jest "ona" taka gorąca,że nie wiem.i hemoroid mi się chyba zrobił i bolii krew leci, no masakra jakaś w tym cyklu;( przepraszam, musiałam się zwierzyć:([/QUOTE]

Oj to naprawdę masz jakis chorobowy ten cykl.:-(ale najlepiej wszystko wyleczyć i zdrowa przywitać fasolkę ale chociaz nigdy nie wiadomo ...;-)może fasolka będzie
a który masz dc?

Do góry