reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

czesc dziewczyny witam popoludniowo, widze ze agutka za testowala rano ja rowniez noi dalei nic test negatywny jeszcze jest ,wiem ze jestem niecierpliwa no ale zatestowalam myslalam ze wyjdzie cos wczeniej 15@ma byc , czekam dalej cyce dalej mnie bola ale juz mniej!!!! brzuch mam duzy tak mi sie wydaje moze?strasznie duzo piszecie dopiero co skonczylam was nadrabiac!pozdrawiam serdecznie noi trzymam kciuki na fasoleczki!A G U T K A ,;szczegolnie na twoja!!!!!!
miał prawo test jeszcze nie wyjść kochana.także cierpliwie czekaj dalej i bądź dobrej myśli:)

Kochanie rozumiem że zrobiło ci się przykro. Musimy tez zrozumieć miss które swoją dzidzie straciła i w tej chwili może byc uczulona na każdy zły, inny objaw w ciązy.
Nie gniewaj się napewno nie miała złych intencji.

Niestety nie wiem co z macku sie dzieje ;/ moze dziewczyny wiedzą
Ja wiem,że ona wiele przeżyła i jest teraz bardzo ostrożna i rozumiem to ale nie można wszystkich oceniać jednakowo.ja to forum, Was wszystkie traktuje jak rodzinę.uwielbiam z Wami pisać, pomagać, pocieszać i dzielić z Wami radości i smutki.nigdy żadnej z Was nie chciałabym zaszkodzić.gdyby nie Wy, co miesiąc albo co dzień załamywałabym się z powodu tego,że nie mogę zajść w ciążę;( dzięki Wam jest mi naprawdę w życiu lepiej. a o Maćku się martwię bo pojawiała się codziennie a tu nagle taka cisza.mam nadzieję,że wszystko w porząsiu. A Tobie Tosieńko dziękuję za dobre słowa:)

reklama
My też z M w tym cyklu sporo się staraliśmy i także mi przykro,że na marne;( Izuś widocznie tak miało być.niby zajście w ciążę w takiej sytuacji jest możliwe ale wydaje mi się, że jak zdrowa nie zachodzę to i chora tym bardziej.brzuch mnie boli coraz bardziej, kręci mi się ciągle w głowie i mi nie dobrze od antybiotyku także mój organizm nie jest sprawny;) do tego wszystkiego (przepraszam,że to pisze) w otworku dalej mam zapalenie i smaruje się maścią i jest "ona" taka gorąca,że nie wiem.i hemoroid mi się chyba zrobił i bolii krew leci, no masakra jakaś w tym cyklu;( przepraszam, musiałam się zwierzyć:(

Oj to naprawdę masz jakis chorobowy ten cykl.:-(ale najlepiej wszystko wyleczyć i zdrowa przywitać fasolkę ale chociaz nigdy nie wiadomo ...;-)może fasolka będzie
a który masz dc?[/QUOTE]
26 dc dzisiaj u mnie.były 28 dniowe ale ostatnio różnie to bywa.no nie wesoło u mnie ale tak to jest, raz cykl jest spokojny, raz z piorunami;) albo dziwnymi objawami:)
Twoja córcia widzę w tym samym wieku co moja?:) może już to wcześniej zauważyłyśmy ale nie pamiętam jakoś;)

Oj to naprawdę masz jakis chorobowy ten cykl.:-(ale najlepiej wszystko wyleczyć i zdrowa przywitać fasolkę ale chociaz nigdy nie wiadomo ...;-)może fasolka będzie
a który masz dc?
26 dc dzisiaj u mnie.były 28 dniowe ale ostatnio różnie to bywa.no nie wesoło u mnie ale tak to jest, raz cykl jest spokojny, raz z piorunami;) albo dziwnymi objawami:)
Twoja córcia widzę w tym samym wieku co moja?:) może już to wcześniej zauważyłyśmy ale nie pamiętam jakoś;)[/QUOTE]

Czyli juz nie długo będziesz testować??no niestety tak to jest jak sie bardzo chce to nie wychodzi:(bo cholercia moja sasiadka znowu urodziła i trzeci raz zostawiła dziecko w szpitalu i co roku jest w ciąży a w domu ma 4 dzieci a człowiek chce to nie ma i to jest niesprawiedliwe i smutne:(
No faktycznie ten sam wiek tylko moja jest z grudnia a Twoja styczeń/luty tak?

Twoja córcia widzę w tym samym wieku co moja?:) może już to wcześniej zauważyłyśmy ale nie pamiętam jakoś;)

Czyli juz nie długo będziesz testować??no niestety tak to jest jak sie bardzo chce to nie wychodzi:(bo cholercia moja sasiadka znowu urodziła i trzeci raz zostawiła dziecko w szpitalu i co roku jest w ciąży a w domu ma 4 dzieci a człowiek chce to nie ma i to jest niesprawiedliwe i smutne:(
No faktycznie ten sam wiek tylko moja jest z grudnia a Twoja styczeń/luty tak?[/QUOTE]

Moja Juli jest z 17 stycznia:)
No widzisz jak to jest kochana. jak taka baba nie chce to rodzi rok po roku, nie wiem po co skoro i tak tych dzieci nie chce czy nie moze zatrzymać.przecież lekarz mógłby jej podwiązać jajowody po kolejnym porodzie.a jak my czekamy, modlimy się i szczerze pragniemy tego dziecka to nic...ja to się boję,że za to że pierwsze miałam tak nieoczekiwanie i szybko to teraz za karę na drugie muszę sobie poczekać;(

Kurczę trzy lata temu zobaczyłam na teście dwie piękne kreseczki :)ale to zleciało!
nie wiadomo kiedy prawda? jak patrzę na moją małą to nie wierzę, że ma już 3 latka.wiesz co właśnie Twoja mała ma 2 lata i 3 miesiące a moja odwrotnie, pomyliłam się:D ale jestem zakręcona:p
ale jakby nie patrzeć ten sam rocznik chyba;)

lena chyba troche przesadzilas z tym obrazaniem bo nei kierowalam tego do ciebie tylko ogolnie mowilam zeby sluchala siebie i sowjego instynktu. ja poprostu sugerowalam jej ze jak 10 dziewuch jej powie to samo zeby i tak poszla sprawdzila u lekaza bo ja wiem jak to moze sie skonczyc jak moze a nie musi . rozumiesz?? i bron boze nie mowilam tego o tobie!!! tym bardziej ze bylas w ciazy i ja to wiem bo masz dzidzie ale np plamienia nie musza sie wiazac tylko z tym ze to cza @ ale moga masz racje. ja tylko chcialam ja zmusic zeby dla bezpieczenstwa jej i dzidzia zadzwonila do gina dlatego tak dosadnie ale bron boze nie chodzilo mi o ciebie a bardziej o dziewczyny ktore kiedys i mi doradzaly. wiesz ja teraz sobie postanowilam ze kazdej tutaj bede kazala dzwonic do gina bo jak on zawsze mi mowil lepiej 10 razy pojsc i odejsc ze spokojem niz raz pominac cos waznego dlatego nie gniewaj sie bo nie bylo moja intencja zrobienie ci na zlosc czy przykrosc. nie kierowalam tego pod twoim przykladem . mam nadzieje ze rozumiesz i przepraszam ze tak moje slowa odebralas . nie chce sie klocic chce zeby zgoda byla na forum :) wiem ze jak na malym skrawku jest za duzo kobiet to duzo moze niejasnosci wyniknac i klotni ale blagam nie chcialam zle chcialam dla jej dobra i napewno nie twoim kosztem wiec mam nadzieje ze mi wybaczysz

reklama
lena chyba troche przesadzilas z tym obrazaniem bo nei kierowalam tego do ciebie tylko ogolnie mowilam zeby sluchala siebie i sowjego instynktu. ja poprostu sugerowalam jej ze jak 10 dziewuch jej powie to samo zeby i tak poszla sprawdzila u lekaza bo ja wiem jak to moze sie skonczyc jak moze a nie musi . rozumiesz?? i bron boze nie mowilam tego o tobie!!! tym bardziej ze bylas w ciazy i ja to wiem bo masz dzidzie ale np plamienia nie musza sie wiazac tylko z tym ze to cza @ ale moga masz racje. ja tylko chcialam ja zmusic zeby dla bezpieczenstwa jej i dzidzia zadzwonila do gina dlatego tak dosadnie ale bron boze nie chodzilo mi o ciebie a bardziej o dziewczyny ktore kiedys i mi doradzaly. wiesz ja teraz sobie postanowilam ze kazdej tutaj bede kazala dzwonic do gina bo jak on zawsze mi mowil lepiej 10 razy pojsc i odejsc ze spokojem niz raz pominac cos waznego dlatego nie gniewaj sie bo nie bylo moja intencja zrobienie ci na zlosc czy przykrosc. nie kierowalam tego pod twoim przykladem . mam nadzieje ze rozumiesz i przepraszam ze tak moje slowa odebralas . nie chce sie klocic chce zeby zgoda byla na forum :) wiem ze jak na malym skrawku jest za duzo kobiet to duzo moze niejasnosci wyniknac i klotni ale blagam nie chcialam zle chcialam dla jej dobra i napewno nie twoim kosztem wiec mam nadzieje ze mi wybaczysz

Kochana już Ci odpisałam na priv ale jeszcze tu napisze,że cieszę się, że nie miałaś mnie na myśli.bo ja to właśnie tak odebrałam;) i zareagowałam może zbyt emocjonalnie ale to dlatego, że się bardzo do tego forum przywiązałam.przepraszam Cię również:) i naprawdę, także jestem zdania żeby wszystkie niepokojące objawy konsultować z lekarzem.nie wolno w ciąży leczyć się samej i bagatelizować czegokolwiek nawet jeśli są to tylko obawy.no to sobie wyjaśniłyśmy;) i kamień z serca:)
co do betki: piękna!
widzisz wszystko jest w porząsiu a rozwolnienia zdarzają się z nerwów słonko.jak będziesz u lekarza to też mu o tym powiedz.
idę karmić Julę pierożkami:) buźka

Do góry