reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Dzięki Lenka...kurde ale jest mi strasznie źle. Wczoraj jak do mnie siostra wieczorem zadzwoniła z tą informacją to myślałam że padnę.
Pocieszające jest to że już miałam kontakt w ubiegłym roku z osobą chorą i mnie oszczędziło. Mam nadzieje że teraz będzie podobnie.
Niepotrzebnie czytałam w necie te wszystkie informacje o ospie w ciąży...ale cóż...już przeczytałam i teraz nie zapomnę.
Słonko nie możesz czytać takich rzeczy bo zwariujesz! zjedz coś pysznego, weź ciepłą (ale nie gorącą) kąpiel, poczytaj wciągającą książkę, idź na spacer ale nie czytaj tego Myszko.bo naprawdę niepotrzebnie się zestresujesz.trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze&&&&&.

Dzień dobry!!!!!

Agutka jak nie ma @ to jest nadzieja trzymam dalej mocno &&&&&&&&&&
Żabka 25 .04 mam termin @ tylko ze pewnie nie będzie fasolki :no:bo jestem chora i na antyboityku ale ja tak jak Ty lubię testować i pewnie zatestuje.:-)
Hej Izuś:) dopiero przechodziłam to samo co Ty.właśnie kończę antybiotyk i też uważam że fasolinki u mnie nie będzie bo mimo przytulasów w chorym ciele się nie zagnieździ i w ogóle mam dużo problemów zdrowotnych od paru dni także czekam na @ w tym cyklu.

reklama
Hej Izuś:) dopiero przechodziłam to samo co Ty.właśnie kończę antybiotyk i też uważam że fasolinki u mnie nie będzie bo mimo przytulasów w chorym ciele się nie zagnieździ i w ogóle mam dużo problemów zdrowotnych od paru dni także czekam na @ w tym cyklu.[/QUOTE]

No właśnie też tak myślę bo jakby fasolka jednak była to bym się martwiła że będzie cos nie tak .Ale juz się cieszyłam że może sie uda bo miałam cały tydzień męża w domu i akurat były dni płodne a tu to wredne choróbsko sie przyplątało.
Wszystko pod górkę idzie:(

Witam się
Mam problem, pytanko i nie wiem co robić. Otóż pojawiła mi się dzisiaj lekko brązowa wydzielina na bieliźnie, nie ma tego dużo no ale się pojawiła. Koloru krwi to absolutnie nie ma. Jak myślicie, skąd taki objaw?? Czy to może być coś poważnego? Zaczynam się bać...

Hej Izuś:) dopiero przechodziłam to samo co Ty.właśnie kończę antybiotyk i też uważam że fasolinki u mnie nie będzie bo mimo przytulasów w chorym ciele się nie zagnieździ i w ogóle mam dużo problemów zdrowotnych od paru dni także czekam na @ w tym cyklu.

No właśnie też tak myślę bo jakby fasolka jednak była to bym się martwiła że będzie cos nie tak .Ale juz się cieszyłam że może sie uda bo miałam cały tydzień męża w domu i akurat były dni płodne a tu to wredne choróbsko sie przyplątało.
Wszystko pod górkę idzie:([/QUOTE]
My też z M w tym cyklu sporo się staraliśmy i także mi przykro,że na marne;( Izuś widocznie tak miało być.niby zajście w ciążę w takiej sytuacji jest możliwe ale wydaje mi się, że jak zdrowa nie zachodzę to i chora tym bardziej.brzuch mnie boli coraz bardziej, kręci mi się ciągle w głowie i mi nie dobrze od antybiotyku także mój organizm nie jest sprawny;) do tego wszystkiego (przepraszam,że to pisze) w otworku dalej mam zapalenie i smaruje się maścią i jest "ona" taka gorąca,że nie wiem.i hemoroid mi się chyba zrobił i bolii krew leci, no masakra jakaś w tym cyklu;( przepraszam, musiałam się zwierzyć:(

Witam się
Mam problem, pytanko i nie wiem co robić. Otóż pojawiła mi się dzisiaj lekko brązowa wydzielina na bieliźnie, nie ma tego dużo no ale się pojawiła. Koloru krwi to absolutnie nie ma. Jak myślicie, skąd taki objaw?? Czy to może być coś poważnego? Zaczynam się bać...
Z tego co pamiętam to w dniach spodziewanej @ w ciązy mągą pojawić się takie "atrakcje" ale to nic złego i zdarza się kobietom.dopóki nie jest to czysta krew, to jest w porządku ale dla pewości może zadzwoń do lekarza:)

nie jest w porzadku dopoki sie nie pojawi czysta krew... taiulka dzwon do gina ja bylam z plamieniami na izbie i mi powiedzielize to zagrozenie poronieniem. nie mozna lekcewazyc zadnych niepokojacych objawow i sluzow przekonalam sie na wlasnej skorze i jezeli cie cos nie pokoi dzwon do gina a nie , nie sluchaj tutaj we wszystkim dziewczyn z forum bo ja sie tak zalatwilam z ciaza z antkiem . bolal mnie brzuch okropnie i wszystkie mowily tak sie zdarza nie panikuj i kazda to mowila i pozniej sobie plulam w brode ze je sluchalam a nie wlasnego rozumu bo za dwa dni urodzilam :( niestety za wczesnie :(

nie jest w porzadku dopoki sie nie pojawi czysta krew... taiulka dzwon do gina ja bylam z plamieniami na izbie i mi powiedzielize to zagrozenie poronieniem. nie mozna lekcewazyc zadnych niepokojacych objawow i sluzow przekonalam sie na wlasnej skorze i jezeli cie cos nie pokoi dzwon do gina a nie , nie sluchaj tutaj we wszystkim dziewczyn z forum bo ja sie tak zalatwilam z ciaza z antkiem . bolal mnie brzuch okropnie i wszystkie mowily tak sie zdarza nie panikuj i kazda to mowila i pozniej sobie plulam w brode ze je sluchalam a nie wlasnego rozumu bo za dwa dni urodzilam :( niestety za wczesnie :(

Dzwoniłam do ginka i mówi że to raczej nic niepokojącego ale przełożyłam wizyte z czwartku na dziś. Wolę dmuchać na zimne. Wizyta dopiero na 20:40 ale grunt że się dostanę.

reklama
Dziewczyny każdy objaw niepokojący trzeba skonsultować z lekarzem dla własnego dobrego samopoczucia - każdy organizm jest inny, każda kobieta przechodzi ciąże inaczej!!

W zadnym wypadku nie można się sugerować forum u jednej babki plamienie było nie groźne u innej oznaczało problemy.

I błagam was nie nakręcajcie się czytając informacje w necie - bo bedę po dupie lała cholera jasna !!!!

Do góry