reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
agutka kochana ... ty tez bedziesz miala jak nie teraz to w kolejnym cyklu juz napewno no ... mowie ci !!!!! :( moze jeszcze nic straconego moz owu si eprzesunela i trzeba jeszcze trszku poczekac.

boje sie dzisiejszej wizyty bardzo ale i sie doczekac nie moge ... ehh ciekawe czy jest na swoim miejscu :(

agutka kochana ... ty tez bedziesz miala jak nie teraz to w kolejnym cyklu juz napewno no ... mowie ci !!!!! :( moze jeszcze nic straconego moz owu si eprzesunela i trzeba jeszcze trszku poczekac.

Strasznie chciałabym w to wierzyć...
Kochana,a Twój test jak dziś? Pewnie piękne 2 kreski? :-)

Ok,zmykamy na zakupki. :tak:

no byly dwie grube kreski ale si enie chwalilam bo tak glupio bylo mi :( ja bylm pewna ze uciebie dzisiaj 2 si epokaza... ale moze za kilka dni beda !! poki @ niema jest nadzieja przeciez :)

Agutka ja mam nadzieje że na test było jednak jeszcze za wcześnie i dalej trzymam kciukaski &&&

A ja mam koszmarny czas...wczoraj się dowiedziałam że moja chrześnica z którą spędziłam całą sobotę ma ospę...a ja ospy jeszcze nie przechodziłam.
O 13 mam się zdzwonić z lekarzem i będę czekać na dalsze instrukcje. Najgorsze że już się dowiadywałam i na wyniki badań określające przeciwciała czeka się 3 tyg więc i tak już będzie za późno.
Boże jestem cała w nerwach...pół nocy przeryczałam. Mam nadzieje że wszystko skończy się dobrze.

Dzień dobry kobietki:-)

Witam się porannie :)

No i dziewczyny jak co cykl Tosia znowu w ciązy jest :-D:-D:-D ciągnie mnie podbrzusze od wczoraj mega mega, sutki bolą hihi :-p wiec jak nic znowu jestem :-D

tym razem nie dam się zwariowac i wszelkim objawom mówię stanowcze NIE - nie zrobicie mnie w konia znowu :wściekła/y:

Miłego dnia dziewczynki :-D:-D
również życzę miłego dnia kochana:-) masz super podejście.pełen luzik, będzie co ma być:-) tak jest zdrowiej dla psychiki:tak: a objawy jak są to fajno oby się potwierdziły skarbie.

Hej.

30dc.
Nic nie boli.
Małpy brak.
Jedna krecha na teście. :-(
jestem z Tobą:* poczekaj słonko cierpliwie te parę dni.sama wiesz jak to różnie bywa z tymi testami.

Agutka ja mam nadzieje że na test było jednak jeszcze za wcześnie i dalej trzymam kciukaski &&&

A ja mam koszmarny czas...wczoraj się dowiedziałam że moja chrześnica z którą spędziłam całą sobotę ma ospę...a ja ospy jeszcze nie przechodziłam.
O 13 mam się zdzwonić z lekarzem i będę czekać na dalsze instrukcje. Najgorsze że już się dowiadywałam i na wyniki badań określające przeciwciała czeka się 3 tyg więc i tak już będzie za późno.
Boże jestem cała w nerwach...pół nocy przeryczałam. Mam nadzieje że wszystko skończy się dobrze.

Spokojnie.nie denerwuj się tak.wszystko będzie dobrze. najważniejsze, że to nie różyczka.ona jest niebezpieczna w ciąży.z ospą lekarz sobie skarbie poradzi.nie możesz się tak stresować bo naprawdę zaszkodzisz dzidzi.zajmij czymś myśli.bardziej ryzykowny jest dla Ciebie teraz stres kochana niż ospa.zabraniam ryczeć, zwłaszcza że jeszcze nic nie wiadomo.buziaki

Dzięki Lenka...kurde ale jest mi strasznie źle. Wczoraj jak do mnie siostra wieczorem zadzwoniła z tą informacją to myślałam że padnę.
Pocieszające jest to że już miałam kontakt w ubiegłym roku z osobą chorą i mnie oszczędziło. Mam nadzieje że teraz będzie podobnie.
Niepotrzebnie czytałam w necie te wszystkie informacje o ospie w ciąży...ale cóż...już przeczytałam i teraz nie zapomnę.

Dzień dobry!!!!!

Agutka jak nie ma @ to jest nadzieja trzymam dalej mocno &&&&&&&&&&
Żabka 25 .04 mam termin @ tylko ze pewnie nie będzie fasolki :no:bo jestem chora i na antyboityku ale ja tak jak Ty lubię testować i pewnie zatestuje.:-)

Dzięki Lenka...kurde ale jest mi strasznie źle. Wczoraj jak do mnie siostra wieczorem zadzwoniła z tą informacją to myślałam że padnę.
Pocieszające jest to że już miałam kontakt w ubiegłym roku z osobą chorą i mnie oszczędziło. Mam nadzieje że teraz będzie podobnie.
Niepotrzebnie czytałam w necie te wszystkie informacje o ospie w ciąży...ale cóż...już przeczytałam i teraz nie zapomnę.

Kochana nie denerwuj się moja koleżanka tez miała ospę w ciąży i dzidzia jest zdrowiutka.Także wszytko będzie dobrze!!!

reklama

Trzymam kciuki bedzie dobrze :)

Do góry