reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Upiekłyśmy ciasto z Zuzią - Lopop,wyszło przepyszne - polecam! :-)

Później musiałam się położyć,bo ta miednica,krzyż i pachwiny spokoju mi nie dają i aż mi się płakać chciało tak to dokucza. :-(
Boję się,że to kolejny objaw... Kolejny inny... Ale i tak na @... :-(

reklama
Co do bety, to ja jak ją robiłam to mi powiedziano, że wychodzi już 10 dni po zapłodnieniu.problem tylko jest w tym, kiedy do tego zapłodnienia doszło.ale mniej więcej to się wie;)
ja testów już nawet w dniu @ nie robię bo załamuje się strasznie, będę czekać aż mi się parę dni spóźni.
Także Palissa nie wiem słonko co Ci doradzić, musisz sama się w siebie wsłuchać i podjąć decyzję.bo czasem jest tak, że musimy zrobić ten test najpóźniej w dniu spodziewanej @ bo nerwy nas zjadają i wmawiamy sobie cuda.ale ja osobiście nie mogę tego robić bo po takim teście wmawiam sobie,że teraz jeszcze pewnie nie wyszedł bo za wcześnie i się stresuję bardzo i robię za parę dni znów i to samo a wiadomo, że stres może zatrzymać @.ja oczywiście życzę Ci żeby bez względu na to, kiedy ten test zrobisz, pokazał Ci on 2 piękne kreseczki:)

Później musiałam się położyć,bo ta miednica,krzyż i pachwiny spokoju mi nie dają i aż mi się płakać chciało tak to dokucza. :-(
a widzialas ten przepis co ja napisalam robilas taki placek????

cieszę się że dobre, a które robiłaś te truskawkowe z toffi?

niech dokucza fasolka ma prawo:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: a tak na poważne wiem że boli a może no spę byś wzięła?

cieszę się że dobre, a które robiłaś te truskawkowe z toffi?

niech dokucza fasolka ma prawo:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: a tak na poważne wiem że boli a może no spę byś wzięła?

Wiesz co Kochana,też myślałam o tej no-spie. Ale to jak będę się kładła do wyrka. :tak: ;-)
Co do ciacha,to robiłam te drugie - z polewą czekoladową. :tak: Te z toffi robiłam na Święta. ;-)

ja jestem ja :D
agutka tak jak pisala kobitka wyzej fasolka ma prawo :)

kurcze a ja sie boje te pierwszej wiyzyty i pierwszej wizyty kiedy bedzie juz cos wiadac za tydzien... boje si eze serduszko si enie obudzi do zycia :( juz mam czasne mysli kurcze bo si eboje... znow pelno stresu przed wizytami...

reklama
ja jestem ja :D
agutka tak jak pisala kobitka wyzej fasolka ma prawo :)

kurcze a ja sie boje te pierwszej wiyzyty i pierwszej wizyty kiedy bedzie juz cos wiadac za tydzien... boje si eze serduszko si enie obudzi do zycia :( juz mam czasne mysli kurcze bo si eboje... znow pelno stresu przed wizytami...
missiiss kobieto wyrzuć te czarne myśli za okno NIE WOLNO CI TAK MYŚLEĆ bo jak chcesz tak przez 9 miesięcy to zamień się z którąś od nas - szkodzisz maleństwu i sobie potem nie będziesz mogła spać i wtedy w ogóle będzie meksyk
suwaczek przepiękny

Do góry