mama05
prrrryy szaaaalona :))
missiiss- ja wiem,ze wynik powyzej 5 to juz ciazagdzies znalazlam tu na forum tabelke ;-)bedzie dobrze-jak juz fasolka jest to jej nie wypuszczajpoczekamy z Toba te kilka dni,zeby miec 100% pewnoscisciskam Cie!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kurcze, agutka, to problem. obeszłam wszystkie możliwe sklepy z firankami, allegro tez całe przetrzepałam i nie ma takich normalnych firanek z carsami :-( wszystkie są te takie mleczne, tiulowe albo te markizety czy jakoś tak. wydaje mi się że do pokojów dziecięcych głownie z takiego materiału robią, bo on jest antyalergiczny, jeszcze coś tam anty i dużo światła przepuszcza i powietrza. ale jak gdzieś znowu będę to przy okazji mogę pooglądać :-)
przy drugim ponoc szybciej i mocniej sie czuje :-)bunia bo mialam odlozyc dzisiaj al emowie a wezme jesszce dzisiaj no i wzielam i narazie wezme do wtorku...
a macicas boli w tmtej ciazy tez bolala ale nie od tak wczesnych dni... z reszta kurde od czego innego by bolala :-) nie no mialam sie nie nakrecac :-);-)
Agutka przykro słyszeć takie słowa od rodzicielki, ale spójrz na to z innej strony masz przepiękną zdrową córeczkę pełną energii taki malutki wulkanik pomysłów i tylko tym trzeba się cieszyćTo ja już testa nie robię,bo wiadomo,że fasolki dla mnie nie wystarczy. ;-)
Miss,strasznie się cieszę,na prawdę! I wierzę,że nosisz w sobie ten najpiękniejszy prezent ślubny! :-)
Co do mojej Mamy... Od rana wiedziała,że chcemy jechać do Tesco,bo miałam w planach zrobienie przede wszystkim Zuzi niespodzianki... Chciałam Jej kupić wielką koparkę,bo ma tylko taka malutką... A że ma dużą wywrotkę,to miałaby super komplet. :-)
Więc zaprowadzam Zuzię do Mamy,a moja Rodzicielka mi na to,że Ona jednak nie ma czasu i że skoro się kiedyś puściłam,to teraz mam sobie radzić sama..................... :-(
Dodam,że z biologicznym Zuzi byłam ponad 2 lata,więc puszczenie wg mnie tu nie wchodzi w rolę...
Ale co zrobić... Rodziców się nie wybiera. :-(
Kochana jesteś! :-)
Ja właśnie,jak nie znajdę takiej zwykłej firanki nigdzie,to kupię po prostu tą co wklejałam z allegro. :-) Za Castoramę podziękuję,bo tam przebitka ponad 20zł,niż na allegro! ;-)
o rety moze twoja mama miala kiepski dzien i niemiala gdzie sie wyzyc czy cos i padlo na ciebie akurat bo jak inaczej to wytlumaczyc tak ni z tad ni z owat taki tekst a tak codziennie z nia siedzi....moze za czesto i mama chce odpoczac a niepotrafila tego delikanie powiedziec i w nerwach tak wybuchlaTo ja już testa nie robię,bo wiadomo,że fasolki dla mnie nie wystarczy. ;-)
Miss,strasznie się cieszę,na prawdę! I wierzę,że nosisz w sobie ten najpiękniejszy prezent ślubny! :-)
Co do mojej Mamy... Od rana wiedziała,że chcemy jechać do Tesco,bo miałam w planach zrobienie przede wszystkim Zuzi niespodzianki... Chciałam Jej kupić wielką koparkę,bo ma tylko taka malutką... A że ma dużą wywrotkę,to miałaby super komplet. :-)
Więc zaprowadzam Zuzię do Mamy,a moja Rodzicielka mi na to,że Ona jednak nie ma czasu i że skoro się kiedyś puściłam,to teraz mam sobie radzić sama..................... :-(
Dodam,że z biologicznym Zuzi byłam ponad 2 lata,więc puszczenie wg mnie tu nie wchodzi w rolę...
Ale co zrobić... Rodziców się nie wybiera. :-(
Kochana jesteś! :-)
Ja właśnie,jak nie znajdę takiej zwykłej firanki nigdzie,to kupię po prostu tą co wklejałam z allegro. :-) Za Castoramę podziękuję,bo tam przebitka ponad 20zł,niż na allegro! ;-)
Dziewczynki zapytam Was wszystkie o taką jedną rzecz.czy znacie jakieś dobre sposoby na trądzik? bo borykam się z tym od lat.jak brałam tabletki wszystko się uspokoiło, a teraz z miesiąca na miesiąc jest gorzej a ja już nie powinnam mieć tego problemu.kiedyś lekarze mi niestety nie pomogli, faszerowali mnie wciąż nowymi wynalazkami a i tak było źle.dlatego boję się znów zacząć do nich łazić może słyszałyście o jakichś sposobach domowych albo ogólnodostępnych bo ja już czuję się tak brzydka i nie kobieca przez to paskudztwo,że szok;(
na ramionach powiadasz...a to czasem niemasz zrogowacenia myszkowego??moja corcia to ma po mezu i wlasnie krostki pryszczyki maja glownie na ramionach i udach i na wiosne sie to nasila ale malej z wiekiem moze przejsc bo kiedys miala na buzi duzo na policzkach a teraz juz na poliuczkach jej niewychodza tylkowlasnie na ramionach i udachhello!!!
Ja dzisiaj tylko na chwilke sobie Was poczytuje!!!
Lenko sama mam ten problem co prawda nie na twarzy, ale na ramionach i ostatnio oglądałam program gilian mc jakiejś tam i ona wypowiadała się o tradziku pacjętki ze jest on wynikiem zbyt małej ilosci kwasów omega 3 a on znajduje się w rybach i jak kiedys Wam pisałam w siemieniu lnianym. Siemienia powinno się jesć łyzkę lub dwie dziennie najlepiej świerzo mielone!!! Wypróbowałam i mi pomogło zupełnie inna skóra a pryszczyki pojawiaja się tylko przed @!!!
na ramionach powiadasz...a to czasem niemasz zrogowacenia myszkowego??moja corcia to ma po mezu i wlasnie krostki pryszczyki maja glownie na ramionach i udach i na wiosne sie to nasila ale malej z wiekiem moze przejsc bo kiedys miala na buzi duzo na policzkach a teraz juz na poliuczkach jej niewychodza tylkowlasnie na ramionach i udach