reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
mysza zwykla bete jakbym zrobila mialabym wynik dopiero w poniedzialek wiec bez sensu wiec zaproponowala to a ja nie wiedzialam co to i juz wiem ze nigdy wiecej tego nie zrobie bo nic nie owi no niby troszke... oolnie juz mi nerwy puscily , coraz wieksza nadziej ze jest fasolka ale i obawy ze beta nie wyjdzie we wtorek.... no nic nie bede dumac co bedzie to bedzie i tak mi juz jest lzej...

agutka mam nadzieje ze mama szybko przeprosi
kochana ty sie szykoj zeby sie dopisac do listy zafasolkowanych ziolopijek na twoim temaciku :-) przed chwila na nim bylam bo musialam sie poradzic ale daleeeeko temat w tyle byl.....

No wlasnie probuje wstawic link do aktualnego i nie moge... Dlaczego?!

No w koncu!!! Ale to skomplikowali....
no teraz widac inny myslalam ze jakis nowy sowaczek ciekawy wkleisz :-)

kochane zegnam sie koncze ziolka mala juz lekarstwo lyknela wiec moge w koncu isc spac :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam się przy porannej kawce

Zaraz będę czytać co od wczoraj naskorbałyście a póki co życzę miłego dnia.

Ja dzisiaj jadę do siostry więc pewnie mnie nie będzie do wieczorka.

Pozdrawiam Was wszystkie

reklama
I ja się witam przy kawce. :tak:
Dziś mam w planach jechać do Rossmanna z Zuzią, G. idzie do fryzjera,opłacić co nieco i coś tam jeszcze załatwić. ;-)
A później budowa. :-)

agutka mnie tez raz bola raz nie :) damy rade !!!

Tylko Kochana,Ciebie to na fasolkę. ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry