Ja np bralam (teraz nie biore, bo mam lenia) tylko w drugiej fazie cyklu. Po dwie tab wieczorem. Na bocianie jest chyba forum na temat, jaki preparat magnezowy jest najlepiej przyswajalny. Ktoras laska sie nudziala i zrobila takie zestawienie...mam pytanie trochę ni z gruszki ni z pietruszki- ile bierzecie tabletek magnezu zwykłego z B6 bo ja nawet 2 tabletki rano i wieczorem mimo że pisze że 1 dziennie, a myślicie że podwójna dawka jest lepiej przyswajalna?
reklama
Ja np bralam (teraz nie biore, bo mam lenia) tylko w drugiej fazie cyklu. Po dwie tab wieczorem. Na bocianie jest chyba forum na temat, jaki preparat magnezowy jest najlepiej przyswajalny. Ktoras laska sie nudziala i zrobila takie zestawienie...
parda a na co magnez w 2 fazie ?
Ponoc wydluza druga faze...parda a na co magnez w 2 fazie ?
R
RiSiA
Gość
tak pytam bo jak czasem wypiję dwie kawki sypane i jedną rozpuszczalną to mi powieka drga i wtedy biorę jedną rano i wieczorem druga
mozesz brać tylko zobacz jaka jest zalecana dawka na dzień bo ja sie tak zalatwilam, ze brałam 3xdziennie magnez wzmocniony i było nieciekawie. Dobrze, ze poczytałam.
co biegunka Cię dopadła? ja mam zwykły właśnie nie kupiłam wzmocniony bo i tak jestem wrażliwa na te sprawy i bez magnezumozesz brać tylko zobacz jaka jest zalecana dawka na dzień bo ja sie tak zalatwilam, ze brałam 3xdziennie magnez wzmocniony i było nieciekawie. Dobrze, ze poczytałam.
to teraz drugie pytaniePonoc wydluza druga faze...
a po co ja wydluzac ??
chyba jestem za murzynami
kochane uciekam na chwilke ide mlodej bluzeczke wyprasowac moze jakies pranko wstawie
nie chce mi sie nic czuje ze wredota idzie bo jakies takie wybuchy mam , goraco mi e ..
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Musi byc wystarczajaco dluga, aby fasolka mogla sie zagniezdzic...to teraz drugie pytanie
a po co ja wydluzac ??
chyba jestem za murzynami
reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Stan na dzień 07.04.2010r. :-) (start budowy 19.03.2010r.)
Tu się buduje korytarzyk,który będzie prowadził z Naszego obecnego pokoju (który później będzie gościnnym),do tych dobudowanych. :-)
Z "lotu ptaka". :-)
Z opisem.
Tu się buduje korytarzyk,który będzie prowadził z Naszego obecnego pokoju (który później będzie gościnnym),do tych dobudowanych. :-)
Z "lotu ptaka". :-)
Z opisem.
Podziel się: