reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

To ja się dzisiaj pierwsza witam :-)

wczoraj tak mnie brzuch zaczął denerwować że przeleżałam całe popołudnie i wieczór. I rano się obudziłam i jak ręką odjął.
Jutro wizyta i już się nie mogę doczekać :-)

Zmykam poczytać co u Was.

Pięknego dnia!

reklama
Tośka testy owu też odpuściłaś w tym cyklu ?

A gdzie się Svensonka podziewa ?!? Już jej chyba tydzień nie widziałam.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cześć Babeczki. :-)

Wczoraj się nie pożegnałam,bo net mi siadł. :baffled:

U Nas dziś na razie tylko 4 stopnie,ale całe szczęście,że świeci piękne słoneczko. :-)

No u nas też pogoda skiepściła się strasznie...a już była taka piękna wiosna, że ja nawet ubrania letnie przeglądałam coby zobaczyć w czym ewentualnie jeszcze będę mogła z brzuchem śmigać ;-)

hej kochane:)

agutka milej pracki na budowie zycze :)
toska rob testy rob :)

mysza dobrze ze juz sie lepiej czujesz :)

kurcze a u mnie chyba dzidzi nie ma :( wzielam tempke zmierzylam ale mi sie godzine popierdzielily i zamiast o 7 to zmierzylam o 5,50 i wyszlo tylko 36.65 :( wiec progesteron niski wiec dupa ...

reklama
mysza wlasnie nie iore kurde jeden lekarz ten kiedys spec z wro mowil ze lutke dowcipna a ten co mnie prowadzi mowil ze ja nie mma z progesteronem problemu. moze zaczne brac od dzisiaj jedna tabse?? tylko ja od nich tyje a niedlugo wesele... ale te 5 dni moge brac a jak sie okaze ze dzidzi to dalej bede brac bo lekarz powiedzial ze jak bede w ciazy to wtedy przepisze.. bo kiedys mialam plamienia w 7 tc juz sama nie wiem bo sad te bole... ja juz sie pogubilam...

Do góry