reklama
no fasolka gniazdko wije (a może 2 fasolki-tak pocichu na to liczę) na pozamaciczną na pewno za szybkolopop mi w tamtej ciazy zylki wyszly dopeiro pod koniec 2 miesiaca ... a teraz przed kazda ! wychodza wiec na nie nawet nie patrze.... ale ten moj bol brzucha mnie poprostu zaczyna przerazac :/
ja też ostanio zbaraniałam bo byłam u dwóch ginków i wszo ok tylko lekko potem mnie brzuch (czytaj w miejscu macicy) pobolewał i wstaję a tu krew przez 3 dni leciało więc jestem głupsza niż byłam mailowałam do ginka i kazał czekać na prawdziwy termin @
nie znam się bo w pierwszej ciąży nie miałam robionej bety-nawet kiedyś nie wiedziałam że takie coś jest;-)a wlasnie ile od owulacji dni musi minac zeby beta pokazala chociaz najmniejsza wartosc na ciaze??
troszkę za szybko a jakie masz długie cykle?mam 2 testy w domu i tak mnie kusi ,
Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja co 30 dni i trwa 3 - 4 dninie znam się bo w pierwszej ciąży nie miałam robionej bety-nawet kiedyś nie wiedziałam że takie coś jest;-)
troszkę za szybko a jakie masz długie cykle?
ja co 30 dni i trwa 3 - 4 dni
a który dzisiaj ??
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
oby to gniazdko sobie wila fasolka... raczej nei dwie chyba ze jednojajowe bo dwu napewno nie bo byl jeden pecherzyk kurc ze tak normalnei sie stresuje... niby ok bo tak mnie bolalo w tamtej ciazy podobnie rzynajmniej ale to tydzien po owulacji a nie tuz po niej ... ale w pachwinach czuje jak mi si erozciaga :/ a to jest okropne uczucie ... :/ no nic bo chcialam isc na bete w czwartek to by byl 9 dni po owulce ale nie wiem czy by cos wykazalo juz.l wiec chyba poprostu zrobie testa w niedziele i albo pojde z uhahana geba do pracy albo ze smutna... a w poniedzialek jakby co to na bete ...
piszesz 9 dni po owu może teraz wrażliwiej to organizm odbieraoby to gniazdko sobie wila fasolka... raczej nei dwie chyba ze jednojajowe bo dwu napewno nie bo byl jeden pecherzyk kurc ze tak normalnei sie stresuje... niby ok bo tak mnie bolalo w tamtej ciazy podobnie rzynajmniej ale to tydzien po owulacji a nie tuz po niej ... ale w pachwinach czuje jak mi si erozciaga :/ a to jest okropne uczucie ... :/ no nic bo chcialam isc na bete w czwartek to by byl 9 dni po owulce ale nie wiem czy by cos wykazalo juz.l wiec chyba poprostu zrobie testa w niedziele i albo pojde z uhahana geba do pracy albo ze smutna... a w poniedzialek jakby co to na bete ...
dziewczyny co tak cicho się zrobiło?- objadacie się?
dziewczyny co tak cicho się zrobiło?- objadacie się?
ja step up oglądam
moi mężczyźni oglądają maskę zorro a ja ż Wami siedzę i objadam się sałatką to nic że na noc w końcu są świętaja step up oglądam
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
wlasnie mysalalam ze jak to druga ciaza to juz wie ze sie ma rozciagnac i ze nie bedzie bolalo a tu o ... o ile to od ciazy.. oprost zaraz zejde wzielam nospe i oby pomogla...
ja ogladam tez maske zorro bo ste up ogladalam niedawno...
ciesze sie ze wam sie sukieneczk apodoba niedlugo zabieram sie za spodenki na chrzest i sweterek dla chlopca komplecik ...
wlasnie mysalalam ze jak to druga ciaza to juz wie ze sie ma rozciagnac i ze nie bedzie bolalo a tu o ... o ile to od ciazy.. oprost zaraz zejde wzielam nospe i oby pomogla...
ciesze sie ze wam sie sukieneczk apodoba niedlugo zabieram sie za spodenki na chrzest i sweterek dla chlopca komplecik ...
reklama
każda ciąża jest inna -czasem nie które dziewczyny wymiotyją przy pierwszej a czasem właśnie przy drugiej a przy pierwszej nic ja właśnie spotykam sie ostatnio z opiniami że drugą gorzej przechodza -ciągłe zmęczenie senność , mdlości, bóle pleców itd. więc wiesz różnie to bywawlasnie mysalalam ze jak to druga ciaza to juz wie ze sie ma rozciagnac i ze nie bedzie bolalo a tu o ... o ile to od ciazy.. oprost zaraz zejde wzielam nospe i oby pomogla...
Podziel się: