reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
lopop mi w tamtej ciazy zylki wyszly dopeiro pod koniec 2 miesiaca ... a teraz przed kazda ! wychodza wiec na nie nawet nie patrze.... ale ten moj bol brzucha mnie poprostu zaczyna przerazac :/
no fasolka gniazdko wije (a może 2 fasolki-tak pocichu na to liczę:)) na pozamaciczną na pewno za szybko
ja też ostanio zbaraniałam bo byłam u dwóch ginków i wszo ok tylko lekko potem mnie brzuch (czytaj w miejscu macicy) pobolewał i wstaję a tu krew przez 3 dni leciało więc jestem głupsza niż byłam mailowałam do ginka i kazał czekać na prawdziwy termin @

a wlasnie ile od owulacji dni musi minac zeby beta pokazala chociaz najmniejsza wartosc na ciaze??
nie znam się bo w pierwszej ciąży nie miałam robionej bety-nawet kiedyś nie wiedziałam że takie coś jest;-)
mam 2 testy w domu i tak mnie kusi ,
troszkę za szybko a jakie masz długie cykle?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
oby to gniazdko sobie wila fasolka... raczej nei dwie chyba ze jednojajowe bo dwu napewno nie bo byl jeden pecherzyk :) kurc ze tak normalnei sie stresuje... niby ok bo tak mnie bolalo w tamtej ciazy podobnie rzynajmniej ale to tydzien po owulacji a nie tuz po niej ... ale w pachwinach czuje jak mi si erozciaga :/ a to jest okropne uczucie ... :/ no nic bo chcialam isc na bete w czwartek to by byl 9 dni po owulce ale nie wiem czy by cos wykazalo juz.l wiec chyba poprostu zrobie testa w niedziele i albo pojde z uhahana geba do pracy albo ze smutna... a w poniedzialek jakby co to na bete ...

oby to gniazdko sobie wila fasolka... raczej nei dwie chyba ze jednojajowe bo dwu napewno nie bo byl jeden pecherzyk :) kurc ze tak normalnei sie stresuje... niby ok bo tak mnie bolalo w tamtej ciazy podobnie rzynajmniej ale to tydzien po owulacji a nie tuz po niej ... ale w pachwinach czuje jak mi si erozciaga :/ a to jest okropne uczucie ... :/ no nic bo chcialam isc na bete w czwartek to by byl 9 dni po owulce ale nie wiem czy by cos wykazalo juz.l wiec chyba poprostu zrobie testa w niedziele i albo pojde z uhahana geba do pracy albo ze smutna... a w poniedzialek jakby co to na bete ...
piszesz 9 dni po owu może teraz wrażliwiej to organizm odbiera

dziewczyny co tak cicho się zrobiło?- objadacie się?

wlasnie mysalalam ze jak to druga ciaza to juz wie ze sie ma rozciagnac i ze nie bedzie bolalo a tu o ... o ile to od ciazy.. oprost zaraz zejde :( wzielam nospe i oby pomogla...

ja ogladam tez maske zorro bo ste up ogladalam niedawno...
ciesze sie ze wam sie sukieneczk apodoba :) niedlugo zabieram sie za spodenki na chrzest i sweterek :) dla chlopca komplecik ...

wlasnie mysalalam ze jak to druga ciaza to juz wie ze sie ma rozciagnac i ze nie bedzie bolalo a tu o ... o ile to od ciazy.. oprost zaraz zejde :( wzielam nospe i oby pomogla...

ciesze sie ze wam sie sukieneczk apodoba :) niedlugo zabieram sie za spodenki na chrzest i sweterek :) dla chlopca komplecik ...

reklama

każda ciąża jest inna -czasem nie które dziewczyny wymiotyją przy pierwszej a czasem właśnie przy drugiej a przy pierwszej nic ja właśnie spotykam sie ostatnio z opiniami że drugą gorzej przechodza -ciągłe zmęczenie senność , mdlości, bóle pleców itd. więc wiesz różnie to bywa

Do góry