reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
ja jestem nastawiona ze nie ma fasolki ,
teraz sobie czytam rozne takie tam :)
a ty jutro testujesz ????

:)

:) a ty nie sciemniaj i testuj...jak nie jutro to w sobote :) ale byłby zajaczek :)
jak samopoczucie Wasze fasolkowo?

nie testuję bo jutro przychodzi @ już nawet dziś śpię w piżamkach i z liściem pomiędzy nogami tak na wszelki wypadek jakby raczyła mnie odwiedzić w nocy :sorry2:

Olkale zjączek były fajny tym bardziej że niedługo będę miała takie nazwisko :-D:-D:-D Zając :-D:-D:-D:-D

Znowu czytasz?! I co wyczytalas?

Dziewczyny - pomocy!!!
Mam kilo schaba i nie wiem coz smacznego z niego zrobic!!! Dajcie mi jakiegos przepisa (schab ze sliwka odpada)
to schabika w galarecie moze:baffled: ja jutro daje schabika ze sliwka :-) m bedzie faszerował , a ja odwale ta najwazniejsza czesc upiekę :-D
wiecie co szkoda gadac heheh teraz jestem na etapie wygladu szyjki

nie testuję bo jutro przychodzi @ już nawet dziś śpię w piżamkach i z liściem pomiędzy nogami tak na wszelki wypadek jakby raczyła mnie odwiedzić w nocy :sorry2:

Olkale zjączek były fajny tym bardziej że niedługo będę miała takie nazwisko :-D:-D:-D Zając :-D:-D:-D:-D
:-D :-D
zajaczek to pestka ale ten gwiazdorek
e szkoda fajny by mial m prezencik na imieniny a corcia na urodziny :-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
to schabika w galarecie moze:baffled: ja jutro daje schabika ze sliwka :-) m bedzie faszerował , a ja odwale ta najwazniejsza czesc upiekę :-D
wiecie co szkoda gadac heheh teraz jestem na etapie wygladu szyjki
Odpusc sobie ta szyjke - to nie jest "na łeb"!!!;-)

A masz sprawdzony ten przepis? (kilka dni temu bylo cos tutaj na ten temat, ale nie pamietam kto mila ten sprawdzony przepis)

ja jestem nastawiona ze nie ma fasolki ,
teraz sobie czytam rozne takie tam :)
a ty jutro testujesz ????

:)

:) a ty nie sciemniaj i testuj...jak nie jutro to w sobote :) ale byłby zajaczek :)
jak samopoczucie Wasze fasolkowo?

nie ma się co rozczulać może na przyszłe święta wielkanocne ;-)

Ja lecę lulu bo jutro wstaję znowu o 5:30 :baffled: o zgrozo :baffled: na domiar złego wczoraj leciała mi krew z nosa i dzisiaj też :sorry2: (dobrze że nie z .... :))

Dobranoc Kochane ! Trzymajcie jutro kciuki żeby nie przylazła

a to dobre :) oj trzymam kciuki &&&&& mocno zaciskam

macku a lubicie roladki? ja rózne nadzienia robie...z pieczarkami i serem, kiełbaska i cebulka, papryka ogórek kiszony boczek...podsmażam i duszę pózniej w sosiku robie

kochane uciekam się myć i spać

Odpusc sobie ta szyjke - to nie jest "na łeb"!!!;-)

A masz sprawdzony ten przepis? (kilka dni temu bylo cos tutaj na ten temat, ale nie pamietam kto mila ten sprawdzony przepis)
roilam na swieta
gotuje schabik troszku warzywka soli wywar
cedze przez sito do niegodaje zelatynke , plasterki sch. ubieram papryczka oliwki troszku majonezu i zalewam i gotowe

reklama
Do góry