reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

A ja sie chyba wole ludzic... Boje sie isc na betke, bo jak wyjdzie zero to bede sie czula jak idiotka...

To zupełnie jak ja, chyba nigdy nie pójdę na betę bo .... się zwyczajnie boję rozczarować :sorry2:

ja tam wole isc i szybciej wiedziec choc musze przyznac ze jak odbieralam wyniki kiedys i byly negatywne to jak od tyej pielegniarki odbieralam i ona na mnie popatrzyla to zawsze mi glupio bylo :/ ale wole sie nie udzic choc w sumie i tak w sobote albo niedziele moge zatestowac swyklym testem . o to chyba zatestuje w niedziele normalnym i jak bedzie cos conieco lub nie to zrobie betke w pn i juz...
a ja pielęgniarki i in mam gdzieś...jak była szansa na fasolke to szłam na bete...a jak była negatywna to juz się nie łudziłam ;)
a ja rosołek śiąteczny gotuję i trochę w kuchni się kreće...mój M pierwszy raz wieszał dziś firanki w małym pokoju...słyszałam,ze nie moge podnosić rąk do góry...nie wiem czy to prawda, ale niech się attuś wykazuje ;)

reklama
no tak prawde mówiąc tochyba było by Wam wstyd bardziej przed soba,a nie pielegniarką...no czy to jej problem jakie wy macie wyniki? a tym bardziej bety...moze chciałybyscie,zeby była negatywna;-)

no jak sie maja moje kolezankiz forum?? powiedzcie ze jest ok??
U mnie srednio
czemu srednio?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
&&&&&&&&& żebyś za miesiąc chwaliła się 2 kreskami

dziewczyny muszę was przeprosić bo wczoraj zapisałam posta i się rozłączyłam , bo patrzę teściowa za mną stoi i mam nadzieję że nic nie widziała i nie czytała bo by miała co gadać
krwawienia dziwnego ciąg dalszy-przepraszam za to co teraz napiszę ale wydaje mi się że taki kolor od żywej czerwieni po brązowy taki pośredni-a wiecie że ten ginek mnie zastrzelił wiadomością że na macicy mam żylaka małego to może on pękł?
kochana niechce cie straszyc ale krwwienia w polowie cyklu powinnas zglosic ginowi bo to moze bzc cos niedobrego :-(
mnie odwiedziły jakieś dziwne krwawienia wstaję a tu coś leci myślałam że może jakiś śluz a tu krew (wczoraj 18dc) na @ za szybko dzisiaj też jeszcze plamienia- wiesz przestraszyłam sie bo na podpaskach alweys nie widać jaki kolor czy żywy czy brązowy jakiś taki pośredni ale na pewno @ to nie jest bo zawsze mnie bolą wtedy jajniki i plecy i brzuch a teraz to tylko taki ból jakby w macicy, nie wiem czekam na prawdziwą @ za ok 2 tygodnie
ja ci mowi idz do lekarza
Czy Wy tez macie potabletkowe problemy ?? Bo u mnie to własnie z tym sie wiąże cały temat
ja jestem po odstawieniu i to moj 4 czkl staran
Wlasnie bylam na targu i kupilam.... karpia! M strasznie lubi, wiec sie ucieszy.
Jaki lipiec? Wiosna jest nasz!!!:tak:

Ale gdyby jednak musial isc na badania - moj na poczatku tez byl zaskoczony, ze kaze mu to zrobic. Ale pozniej chyba sie z tym pogodzil i bardzo szybko sie za to zabral (tzn wzial wolne, zeby jechac). I samo "badanie" tez poszlo ekspresowo:-D

Ja mam obecnie chyba 19dc:dry: Musialabym spojrzec na wykres... My jakos idziemy leb w leb zwykle:tak:

A taki zylak to jest niebezpieczny?:confused:
Oby to jednak byla wersja z fasolka:tak:

Ja tez.... Jeszcze nic nie mam w domu zrobione...:sorry2:

Mnie sie kojarzy z wiezieniem:-D

Najwazniejsze, ze Cie przeprosil:tak:

A ktory masz dc?

U mnie byc moze ma to zwiazek z tabletkami - mam zaburzone hormony... Chociaz nie biore antykow juz jakies 3-4 lata.

Kurde, wszystkie poszly sprzatac... Podzialalyscie mi na ambicje i tez biore sie do roboty!
kochan swieta ci sie pomylily hihihihihi karp na wigilie :-)
Dziewczyny jestem w domu

W szpiatlu bylam o 7 15 przyjeli mnie na oddział i czekałam 3 godziny na badanie ;/ samo wpuszczanie kontrastu bolało jak podczas @ więc do przeżycia :-) troche gorzej było z montowaniem tego sprzętu ;-) o 11 dostałam wypis i won do domu, dzisiaj kazali mi leżeć i nie dzwigać nic ;/

dzięki za trzymanie kciuków

Misss ułoży się zobaczysz trzymam kciuki

strasznie spac mi sie chce :-(
i jak badanie wzszlo?odpoczywaj
ja dzisiaj 47 dc wiec oby nie przylazła @ ale róznie z tym moze byc
powinnas isc po cos na wywolanie okresu bo to troche za dlugo juz
mississ jaki tytuł ma wątek robótkowy, bo szukałam i nie moge znaleźć?
utalentowane starczki
ja brałam 2 i pół roku wiec to kawałek czasu. Zreszta lekarz mi mówił ze tak moze sie zdarzyc.
ja bralam 3 lata i gin mi powiedzial ze do 6 miesiecy moze sie regulowac po tabsach
czesc niunki

z m juz w porzadku... na szczescie. przeprosil mnie a i tak nie moglam jeszcze tak na niego patrzec potem przyszedl do mnie i smutny poprosil zeby go nie unikal... no i jest zgoda.
pies mi zjadl pol tapety na scianie w wynajmowanym mieszkaniu :zawstydzona/y: chyba bed emusiala tapetowac cale mieszkanie koszmar poprostu ...

tak odnosnie jeszcze tego mojego sluzu to patrze w cykl kiedy sie zrobil antos i wlasnie po owulce po ciagnacym sie sluzie byl bial sluz lepki przez kilka dni a pozniej susza przez ok 2 dni pozniej znow duzo bialego mlecznego sluzu procz tego zaczelam wstawac do kibla w nocy no i 6 dniach od owu zaczelo mnie bolec pobrzusze. bede czekala na te objawy w sumie z tego co obserwuje to owu chyba byla dwa dni temu albo zaraz po tescie . test robilam wieczorem wiec mogl ten pik lg rownie dobrze nastapic rano i na nastepny dzien owu... no nic narazie dziwnie co jaki czasmnie ciagnie w brzuchu ale nie chce wyciagac rzadnych wnioskow z tego ... poczekam do swiat i po swietach si eokaze czy mam jakies obajwy i czy bedzie fasol czy nie... choc wydaje mis ie ze te moje nerwy duzo zepsuly :-(
no widzisz mowilam ze bedzie ok a pamietaj ten cykl moze yc inny od tego z antosiem
chcialabym zeby juz byl piatek za tydzien... :( moze betke zrobie cos tam juz powinno urosnac jesli by byla ciaza a tak przynajmniej sie nie bede ludzila...
kochana wrzuc na luz nieszalej jak bedziesz za duzo myslec to w niczym niepomoze
a ja pielęgniarki i in mam gdzieś...jak była szansa na fasolke to szłam na bete...a jak była negatywna to juz się nie łudziłam ;)
a ja rosołek śiąteczny gotuję i trochę w kuchni się kreće...mój M pierwszy raz wieszał dziś firanki w małym pokoju...słyszałam,ze nie moge podnosić rąk do góry...nie wiem czy to prawda, ale niech się attuś wykazuje ;)
prawda u wielu kobiet to powoduje poronienia lub odklejenie lozyska i takie tam wiec niech lepiej mezu sie wzkaze

mississ tak mnie zarazilas ta gra na gitarze ze buszuje po necie za gitara i mojemu m powiedzialam ze bede sie uczyc grac :-)

helllooo babeczki :)

olkale ty firanki mozesz wieszac dopiero w grudniu :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Olkale cześć kochana ;-)

Erba jak tam samopoczucie fasolkowe:confused: u mnie jutro sądny dzień :-( trochę się go boję bo pewnie znowu dopadnie mnie załamanie @ :baffled:

zabka le wiem ze skoro po owulce byl taki sluz wtedy to taki tez bedzie teraz wiec wiem ze juz po owu wlasnie poznaje po tym sluzie . tylko dziwi mnie fakt ze tempka od 4 dni wzrasta ... powoli tak wlasnie jak w cyklu kiedy zaszlam w ciaze... hmmm... no nic zobaczymy :) narazie mnie pobolewaja jojka zobaczymy moze sie obudzily i produkuja juz progesteron sobie powoli i niedlugo fasolek sie przyczapi po swietach mysle bo czytalam ze do 6 dni od owu zaczyna sie przyczapiac i zaczyna wzrastac poziom hcg

czesc witam wieczorowo!chcem sie dowiedziec jedna rzecz,mialam owulke 30 ile czasu musi uplynac zeby na tecie ciazowym bylo widac wyraznie?ile trzeba czekac?dzieki:-):confused:
A wiesz na pewno, ze lwasnie wtedy byla owulka? Zeby bylo wyraznie to zrob w dniu spodziewanej @ lub ok 14dpo:tak:

mój M pierwszy raz wieszał dziś firanki w małym pokoju...słyszałam,ze nie moge podnosić rąk do góry...nie wiem czy to prawda, ale niech się attuś wykazuje ;)
Moj M zawsze wiesza - ja mam tylko 160 cm wzrostu a on prawie 200 wiec to chyba oczywiste;-)

no jak sie maja moje kolezankiz forum?? powiedzcie ze jest ok??
U mnie srednio
Czemu srednio?

reklama
olkale ty firanki mozesz wieszac dopiero w grudniu :-)
:)

Olkale cześć kochana ;-)

Erba jak tam samopoczucie fasolkowe:confused: u mnie jutro sądny dzień :-( trochę się go boję bo pewnie znowu dopadnie mnie załamanie @ :baffled:
:) a ty nie sciemniaj i testuj...jak nie jutro to w sobote :) ale byłby zajaczek :)
jak samopoczucie Wasze fasolkowo?

Do góry