reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

chyba raczej nie bo od tamtej pory to mam troszkę wyższą ale niewiele z 36,5 na 36,6 36,7, i 36,8 to na maxa :baffled:jakaś dziwna ta tempka bo dzień przed @ lub w dniu spada no nie :confused: więc moja ma jeszcze szansę jutro :tak:

przyrzekłam sobie że w tym cyklu nie zatestuje dopóki @ nie przyjdzie, no chyba że nie przyjdzie
Poczekaj do jutra na rozwoj sytuacji, bo z ta tempka to nigdy nic nie wiadomo. Ja mierze 5 cykl i wlasciwie kazdy byl inny...:sorry2:

hej kobietki lece was nadrobic bo niebylo mnie caly dzien bo ogarnal mnie szal sprzatania i mam umzte wszytskie okna i firanki i zaslonz i ciuchz poprane i wogole generalne wiosenno+swiateczne porzadki :-)
Jajeczka doszly. Sliczne:tak:

reklama
ja tam wole isc i szybciej wiedziec choc musze przyznac ze jak odbieralam wyniki kiedys i byly negatywne to jak od tyej pielegniarki odbieralam i ona na mnie popatrzyla to zawsze mi glupio bylo :/ ale wole sie nie udzic choc w sumie i tak w sobote albo niedziele moge zatestowac swyklym testem . o to chyba zatestuje w niedziele normalnym i jak bedzie cos conieco lub nie to zrobie betke w pn i juz...

ja tam wole isc i szybciej wiedziec choc musze przyznac ze jak odbieralam wyniki kiedys i byly negatywne to jak od tyej pielegniarki odbieralam i ona na mnie popatrzyla to zawsze mi glupio bylo :/ ale wole sie nie udzic choc w sumie i tak w sobote albo niedziele moge zatestowac swyklym testem . o to chyba zatestuje w niedziele normalnym i jak bedzie cos conieco lub nie to zrobie betke w pn i juz...

no właśnie ja bym się krępowała tego wzroku dziwnego pielęgniarki, a w służbie zdrowia wiadomo jak jest :sorry:

mnie dziś korciło żeby zrobić sikacza ale dałam na wstrzymanie, bo jakoś nie mam nadziei :no:

czesc witam wieczorowo!chcem sie dowiedziec jedna rzecz,mialam owulke 30 ile czasu musi uplynac zeby na tecie ciazowym bylo widac wyraznie?ile trzeba czekac?dzieki:-):confused:

reklama
Do góry