reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witam.
Gratuluję mamusiom II kreseczek.

Ja dzisiaj byłam na wizycie u gina i chciałam Wam się pochwalić zdjęciem

Maluszek leży główką do dołu

a tu odwróciłam zdjęcie, bo tak jakoś lepiej się patrzy
pieknosci :) Kochna wszystkiego dobrego zyczę :)

no coś Ty mnie właśnie tak boli jak zawsze są nici psm daje o sobie znać
lopop a kiedy ewentualny oczywiscie termin jedzy ???
ja tym razem licze na mojego wspanialego m ze bedzie mnie wspieral , bo ostatnio to srasznie sie odbilo na mojej psych i wogole bylam jedza na maxa az sie dziwie ze sie nie wyprowadzil , jak go przepraszalam za te glup to pow ze sie nie gniewa czyli chyba rozumie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam.

no piękne :) mam nadzieje ze tez taka fotke kiedys bede miala

a noz widelec ponoc brzuch pobolewa jk na @ wiec kochana moze dobry objaw
mnie po owu bolal tylko przez 2 lub 3 dni

nie ma się co nakręcac pozniej mozna z zalu zwariowac jak się tak bab nakreci ze fasolka
lepiej miec mile zaskoczenie niz wielkie rozczarowanie ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wróciłyśmy. :-) Bez kurtki. :dry: Nie no ja muszę się wybrać sama do miasta i połazić po sklepach wszystkich możliwych... Tylko kiedy? :dry:
Zuzia właśnie zajada truskawki i bawi się ... nowym autem,heh. :-p ;-)

Hej dziewczyny. Instynkt mnie nie mylił. Jestem w ciąży ! Przynajmniej wykrywalnej przez test :) Dziś nie wytrzymałam i zrobiłam test w 26dc po południu- wiem szalone :)
Przesyłam dwa zdjęcia: normalne i takie w którym zaostyrzłam kolory by lepiej było widać ( zdjęcie robiłam telefonem, więc ta kreska wyszła bledsza niż w rzeczywistości)
. Mąż szczęśliwy, a ja ...jestem w szoku ale też się bardzo cieszę. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok i w grudniu ucałuję synka lub córcię.

Życzę Wam szybkich zaciążeń i szczęśliwych rozwiązań. No i bliźniaków :p

Zobacz załącznik 231040Zobacz załącznik 231041

Piękna druga krecha - gratuluję. :-)

Witam.

Aguś,a ja właśnie weszłam na BB z myślą,żeby się Ciebie zapytać,jak tam u gina! Jaki piękny dzidziolek!!! :-) Ach! :-)

Idę zjeść "kolację". :sorry2:

reklama
w sumie pusto dzisiaj na stronie, chyba wszystkie żyją świętami a raczej przygotowaniami do nich a mnie one w tym roku nie cieszą

Do góry