reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

;-)
zabka to co robimy watek z rzeczami do sprzedania na bb ?? :-)
Ach ci faceci:wściekła/y: Ze tez musimy przez nich takie stresy przechodzic...

A watek trzeba zalozyc - tez mam fajnego pomysla i jak wypali tez moze bym to sprzedala...:dry:

Ja już posprzątałam :-D Zostało mi odkurzanie, no i może wieczorem pranie :tak:
A teraz kawka i małe podchody do męża (na 15:00 idzie do pracy), bo owu blisko :tak: nie liczę, że się uda w tym cyklu, ale nowy cykl=nowa szansa i nie chcę jej przegapić :tak:
Widze, ze humorek dopisuje!:tak: Bardzo sie ciesze!:-)

Żabko boli mnie podbrzusze jak na @ :sorry2: ale jeszcze mam kilka dni do niej tzn nie licząc dzisiejszego 6 dni :-( a z tą tempką to dam sobie spokój bo nie mierzyłam w pierwszej fazie cyklu i nie wiem czy był skok czy nie a nawet przy takiej tem mogło dojść do owulki bo w I fazie mogłam mieć niższą :-( no nie dobrze mówię :sorry2:
Oczywiscie - u mnie 36,5 to zdecydowanie wyzsza temperaturka:tak:

zna ktos fajny przepis na nalesniki jakies na ostro ?? mam ochote zrobic jaies dobre z mieskiem ale nie takie z sameym serem i pieczarkami tylko takie fajne :p bo tamte mis ie juz przejadly a na slodko robie sorbet z malin
Ja mam gdzies przepis na nalesnikowe sajgonki. Ale z tego co pamietam bez miesa sa...

Batonik spojrz na ten wykres 28dni
Gdyby nie plusiki na koncu to w zyciu bym nie powiedziala, ze moze byc z tego fasolka...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam babeczki ale mnie dawno nie było ...jakoś teraz mnie mam czasu na siedzenie przy kompie bo piękna pogoda to dzieciaki z niej korzystają...

Ja wczoraj byłam u lekarza wszystko dobrze tylko muszę powtórzyć pożniej toksoplazmowe bo mam podwyższoną ale img ujemne czyli świadczy o przebytej chorobie!!!!
Noi zamiast przytyć schudłam kolejne 1,5 kg przy zajściu w ciąże ważyłam 53 a teraz waże 50,5 i mdłości już nie mam jakiś czas!!!A i dziś mam usg na 16 i już doczekać się nie moge!!!
a oto moj wielgaśny brzuch .gdzie ten dzieciaczek to nie wiem a i ruchy już czuje tak od 3 dni
aa9773457c816dfb1a2344bc7941b41e,10,19,0.jpg

Oliwka brzuś masz śliczny ale taki mały szok, gdzie ten maluszek się tam mieści a foteczka dzidzi fajna już wszystko dokładnie widać jak ten czas leci. Trzymaj się cieplutko!

Dziewczyny - sukces! W koncu wyszedl mi pozytywny test owulacyjny!

Wow gratuluję, następny test to ciążowy za kilkanaście dni i też będzie pozytywny, czekam na niego!

Witam
Dawno mnie tutaj nie było ale czas by powrócić :)
Staramy się z mężem o dzidzie już ponad rok i teraz "czekam" już czwarty dzień za miesiączką, oczywiście mam nadzieje że nie przyjdzie... Robiłam test i druga kreska testowa była widoczna ale była bardzo jaśniutka w porównaniu do drugiej.
Jak myślicie czy mogę być w ciąży??? Dodam że bolą mnie od ponad 2 tygodni piersi a przed okresem bolaly mnie zawsze ok 4-5 dni.

Witam!
Gratuluję, większość dziewczyn zafasolkowanych miała na początku drugą kreseczkę słabiutką a była ciąża, może betkę zrób.

Ale pogoda u nas się popsuła, były takie cudowne dwa dni cieplutkie, wczoraj w ogradzie już z grabkami szalałam a dziś od rana leje.

Hej dziewczynki witam się weekendowo :)

u nas nowe postanowienia w domu :) W. rzuca palenie od poniedziałku z tabexem a ja przestaje swirowac robie wszystkie badania i będzie si ;-)

w czwartek mam HSG troche się boje jak to zniose mam nadzieje ze wszystko będzie oki.

poczytam was troche bo ostatnio zaniedbałam BB

Mysza pogoda ci średnio doopisuje pada od rana u nas ;/ no ale mam nadzieje że odpoczniesz

Heloł!!! Gdzie sa wszyscy?!
Ja bylam wlasnie na usg - jest owulka!!!
Teraz gin dal mi 3 miesiace na zaskoczenie. Jesli nie - stymulacja...

Wow to gwałć faceta póki czas!
A co to znaczy zwichrowany, to dobrze czy źle?
Na szczescie wczoraj wieczorem go zgwalcilam. Ale dzisiaj poprawimy.
Dobrze - znaczy, ze wlasnie pekl i ma miejsce owlacja. W czartek byl okragly, a dzisiaj jakby w podkowe... Widocznie nie jest tak, ze peka i od razu znika, tylko sie powoli wchlania...

Na szczescie wczoraj wieczorem go zgwalcilam. Ale dzisiaj poprawimy.
Dobrze - znaczy, ze wlasnie pekl i ma miejsce owlacja. W czartek byl okragly, a dzisiaj jakby w podkowe... Widocznie nie jest tak, ze peka i od razu znika, tylko sie powoli wchlania...

To super, idealnie się w to wpasowaliście, tylko pozazdrościć bo ja się poddałam i nawet na monitoring do końca nie poszłam.
A powiedź mi kiedy ciebie dokładnie jajnik bolał jeśli bolał bo ja się zastanawiam czy boli przed pęknięciem czy jak peka czy już po a ty skoro dokładnie wiesz kiedy pękł to może coś na temat tego bólu mi powiesz.

reklama
To super, idealnie się w to wpasowaliście, tylko pozazdrościć bo ja się poddałam i nawet na monitoring do końca nie poszłam.
A powiedź mi kiedy ciebie dokładnie jajnik bolał jeśli bolał bo ja się zastanawiam czy boli przed pęknięciem czy jak peka czy już po a ty skoro dokładnie wiesz kiedy pękł to może coś na temat tego bólu mi powiesz.
Mam nadzieje, ze cos z tego bedzie... ale nawet jesli nie to i tak sukces, ze w koncu owulka jest taka jaka powinna...
Wczoraj wieczorem bolal mnie jajnik. Dzisiaj jak na razie nic...

Do góry