Ach ci faceci Ze tez musimy przez nich takie stresy przechodzic...;-)
zabka to co robimy watek z rzeczami do sprzedania na bb ?? :-)
A watek trzeba zalozyc - tez mam fajnego pomysla i jak wypali tez moze bym to sprzedala...
Widze, ze humorek dopisuje! Bardzo sie ciesze!:-)Ja już posprzątałam Zostało mi odkurzanie, no i może wieczorem pranie
A teraz kawka i małe podchody do męża (na 15:00 idzie do pracy), bo owu blisko nie liczę, że się uda w tym cyklu, ale nowy cykl=nowa szansa i nie chcę jej przegapić
Oczywiscie - u mnie 36,5 to zdecydowanie wyzsza temperaturkaŻabko boli mnie podbrzusze jak na @ ale jeszcze mam kilka dni do niej tzn nie licząc dzisiejszego 6 dni :-( a z tą tempką to dam sobie spokój bo nie mierzyłam w pierwszej fazie cyklu i nie wiem czy był skok czy nie a nawet przy takiej tem mogło dojść do owulki bo w I fazie mogłam mieć niższą :-( no nie dobrze mówię
Ja mam gdzies przepis na nalesnikowe sajgonki. Ale z tego co pamietam bez miesa sa...zna ktos fajny przepis na nalesniki jakies na ostro ?? mam ochote zrobic jaies dobre z mieskiem ale nie takie z sameym serem i pieczarkami tylko takie fajne bo tamte mis ie juz przejadly a na slodko robie sorbet z malin
Batonik spojrz na ten wykres 28dni
Gdyby nie plusiki na koncu to w zyciu bym nie powiedziala, ze moze byc z tego fasolka...
Ostatnio edytowane przez moderatora: