reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
hmmmtak myślałam że pewnie jest dokładniejszy elektroniczny chyba się wybiorę do apteki po niego :tak: przyda się na zaś :-D

ZAPYTAŁAM missiiss1301 ale nie odpowiedz moze ty cos wiesz w tym temacie
a jak tempka nie podwyzsza sie to co owu nie było ?
Bo u mnie pekaja pechole wiec owu jest a nie czuje stanu podgoraczkowego

ZAPYTAŁAM missiiss1301 ale nie odpowiedz moze ty cos wiesz w tym temacie
a jak tempka nie podwyzsza sie to co owu nie było ?
Bo u mnie pekaja pechole wiec owu jest a nie czuje stanu podgoraczkowego

ja myślę że skoro pęcholki pękają to owu jest a odczucie stanu podgorączkowego jest subiektywne musiałabyś sobie zmierzyć tempkę i wtedy zobaczyć :tak:

ja chyba nieee naprawde nie chce sie wkrecac tylko tak zapytałam :)

to fakt ja chyba też nie będę mierzyła tylko spokojnie poczekam do terminu @ i tyle bo potem znowu załapię dołka wynikającego z niepotrzebnego nakręcania się :tak:;-)

jadę na zakupki będę potem

Buziolki

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a więc......

jest jeden pęcholek piekny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-):-):tak::tak::tak::-D:-D:-D

batonik chyba bardzo sie postaralas :-) dziekuje ci kochana za te piekne kciuki :-)

jest pecholek i ma sie dobrze i ma 12mm ginek powiedzial ze gdzies za 5-6 dni bedzie owulka :-) boze dzisiaj tez plakalam u niego ale ze szczescia :-)

kurcze ale cudownie !!!!! clo dziala na mnie jupiii!!!!!:-):-D:-D:-D

w ogole endo tez mam ladne wsio ok jest i w ogole :) powiedzial z ejuz ma sobie po swietach zrobic betke nie zadne tam testy z apteki bo one sa gowno warte i szybko mi nie pokaza a on mowi ze po swietach betka i do niego z piekna fasolka :-D

a więc......

jest jeden pęcholek piekny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-):-):tak::tak::tak::-D:-D:-D

batonik chyba bardzo sie postaralas :-) dziekuje ci kochana za te piekne kciuki :-)

jest pecholek i ma sie dobrze i ma 12mm ginek powiedzial ze gdzies za 5-6 dni bedzie owulka :-) boze dzisiaj tez plakalam u niego ale ze szczescia :-)

w ogole endo tez mam ladne wsio ok jest i w ogole :) powiedzial z ejuz ma sobie po swietach zrobic betke nie zadne tam testy z apteki bo one sa gowno warte i szybko mi nie pokaza a on mowi ze po swietach betka i do niego z piekna fasolka :-D

wiedziałam że będzie dobrze a Ty tu czarnowidztwo uprawiasz od rana teraz wyluzuj i nastaw się na staranka :tak:;-) pozytywnie oczywiście :-D

hmmm od tych kciuków to mi się paznokcie u nóg pozawijały i teraz już na zawsze będę je trzymać :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Witam się ...
niestety nie mialam czasu zagladac ... :(
Olkale gratuluje amowilas ze w tym cyklu zachodzisz :) prosze mówisz i masz :) ale super...
Tosia tulam
tak pobiznie przejrzalam wasze posciki.....
jutro wracam do domku... nareszcie ....
co tam u Was jeszcze????

ja to raczej odloze te moje staranka a raczej nie bede sie tak spicnac ... w robocie mam teraz bardzo duzo pracy..... i zobaczymy jak sie uda to sie uda jak nie to czas pokaze....
a tu u mnie niezla burza przed chwila byla ;) i zimno i deszczowo :(

a tak poza tym to czuje jajniki.... ciekawe kiedy malpiszon przylezie w tym cyklu mam nadzieje ze ziolka wyreguluja cykle....

co tam u Was napiszcie kochane bo sie strasznie stesknilam.....
przepraszam ze nie odpowiadam na forum na wiekszosc postow ale zajeloby mi to duuuuzo czasu.... a mam go bardzo malutko....

a więc......

superrrrr to ja trzymam kciuki aby sie udalo :)
ja to nie wiem czy mam owulke czy tez nie.... prze zto ze jestem tak zmeczona i mam malo snu to nie mierze o tej samej porze... co do sluzu to jest bialy ale dzis sie cos pojawilo co moze przypominac sluz owulacyjny ale ja sie nie znam :(
jakis bialo-przezroczysty i czesciowo rozciagliwy tzn bardzo malutko...
hmmmm sama juz nie wiem
chyba dam sobie spokoj z tym wszystkim aa i jak wspomnialam wczesniej czuje jajniki....
a dzis mam 23 dc i ciekawe co bedzie dalej.....
jakos taka zrezygnowana jestem....
ciezka praca mnie czeka po powrocie i wiele stresów wiec nie wiem czy mi sie w ogole uda..... :(

wiedzialam ze jak znajde chwilke to Was nei bedzie :(
ja pewno jeszcze posiedze z godzinke bo o potem mam kolacje :) to troszku odpocznę....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dziekuje wam za kciuki na fasolke i za kciuki za wizyte dzisiejsza :) teraz tylko zeby chlopaki mojego sie spialy no i by moja owulka byla ale co tam napewno bedzie tylko oby jeszcze sluz byl i ja tez zachodze w tym cyklu bo przeciez sie musze zalapac na mame 2010 !! :D

reklama
Do góry