wiesz co lepszy chyba elektroniczny
hmmmtak myślałam że pewnie jest dokładniejszy elektroniczny chyba się wybiorę do apteki po niego przyda się na zaś
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wiesz co lepszy chyba elektroniczny
hmmmtak myślałam że pewnie jest dokładniejszy elektroniczny chyba się wybiorę do apteki po niego przyda się na zaś
ZAPYTAŁAM missiiss1301 ale nie odpowiedz moze ty cos wiesz w tym temacie
a jak tempka nie podwyzsza sie to co owu nie było ?
Bo u mnie pekaja pechole wiec owu jest a nie czuje stanu podgoraczkowego
ja myślę że skoro pęcholki pękają to owu jest a odczucie stanu podgorączkowego jest subiektywne musiałabyś sobie zmierzyć tempkę i wtedy zobaczyć
ja chyba nieee naprawde nie chce sie wkrecac tylko tak zapytałam
a więc......
jest jeden pęcholek piekny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-)
batonik chyba bardzo sie postaralas :-) dziekuje ci kochana za te piekne kciuki :-)
jest pecholek i ma sie dobrze i ma 12mm ginek powiedzial ze gdzies za 5-6 dni bedzie owulka :-) boze dzisiaj tez plakalam u niego ale ze szczescia :-)
kurcze ale cudownie !!!!! clo dziala na mnie jupiii!!!!!:-)
w ogole endo tez mam ladne wsio ok jest i w ogole powiedzial z ejuz ma sobie po swietach zrobic betke nie zadne tam testy z apteki bo one sa gowno warte i szybko mi nie pokaza a on mowi ze po swietach betka i do niego z piekna fasolka
a więc......
jest jeden pęcholek piekny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-)
batonik chyba bardzo sie postaralas :-) dziekuje ci kochana za te piekne kciuki :-)
jest pecholek i ma sie dobrze i ma 12mm ginek powiedzial ze gdzies za 5-6 dni bedzie owulka :-) boze dzisiaj tez plakalam u niego ale ze szczescia :-)
kurcze ale cudownie !!!!! clo dziala na mnie jupiii!!!!!:-)
w ogole endo tez mam ladne wsio ok jest i w ogole powiedzial z ejuz ma sobie po swietach zrobic betke nie zadne tam testy z apteki bo one sa gowno warte i szybko mi nie pokaza a on mowi ze po swietach betka i do niego z piekna fasolka
dziekuje wam za kciuki na fasolke i za kciuki za wizyte dzisiejsza teraz tylko zeby chlopaki mojego sie spialy no i by moja owulka byla ale co tam napewno bedzie tylko oby jeszcze sluz byl i ja tez zachodze w tym cyklu bo przeciez sie musze zalapac na mame 2010 !!