reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

wiesz co nie wiem tez chcialam zaczac mierzyc od owu ale to bez sensu niby wzrasta ta tempka do 37 ja nieraz czułam sie tak jakbym miała stan podgoraczkowy ale to bywało popołudniami takze wrzuciłam na luz bo jak bym miała to jeszcze robic do pewnie niedługo bym sfiksowała

ja ogólnie to czuję jakbym miała tam w środku temperaturkę bo podbrzusze mnie grzeje ;-) ale jak zwykle to bywa mam milion objawów po owulacji staram się wrzucić na luz ale nadzieje jednak mam że może w tym cyklu :-D bobosexy były w piątek przed owu chociaż lekarz mówił żeby zacząć od soboty :baffled: ale co ma być to będzie raczej nie nastawiam się pozytywnie do tego cyklu mam takie przeczucie że jeszcze nie tym razem

może zmierzę sobie jutro temp rano i zobaczymy tylko że to będzie mało wiarygodne chyba :sorry2: bo podstawa to regularne mierzenie :sorry2:

reklama
batonik alde przynajmniej bedziesz wiedziala czy jestes po owulce czy nie... mierz sobie teraz przez kilka dnii si eprzekonasz ttylko o jedenj porze zeby wynik byl miarodajny i t zaraz po przebudzeniu bez wstawania.

a ja zaraz chyba umre :( tak sie boje jak ostatnio i osttanio byla dupa a teraz>..?? ehhh

batonik alde przynajmniej bedziesz wiedziala czy jestes po owulce czy nie... mierz sobie teraz przez kilka dnii si eprzekonasz ttylko o jedenj porze zeby wynik byl miarodajny i t zaraz po przebudzeniu bez wstawania.

a ja zaraz chyba umre :( tak sie boje jak ostatnio i osttanio byla dupa a teraz>..?? ehhh
wrzuc na luz , nie mysl o tym

ja ogólnie to czuję jakbym miała tam w środku temperaturkę bo podbrzusze mnie grzeje ;-) ale jak zwykle to bywa mam milion objawów po owulacji staram się wrzucić na luz ale nadzieje jednak mam że może w tym cyklu :-D bobosexy były w piątek przed owu chociaż lekarz mówił żeby zacząć od soboty :baffled: ale co ma być to będzie raczej nie nastawiam się pozytywnie do tego cyklu mam takie przeczucie że jeszcze nie tym razem

może zmierzę sobie jutro temp rano i zobaczymy tylko że to będzie mało wiarygodne chyba :sorry2: bo podstawa to regularne mierzenie :sorry2:

mysle ze tak ze powinno sie codziennie mierzyc , u mnie owu była w poniedziałek na maxa bolał brzusio wiec chyba była
bobos.. były z piatku na sobote i z niedzieli na poniedz wiec mysle ze starczy a jak nie to od przyszłego beda codziennie :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:

proszę Cie kochana nie stresuj się bo sama wiesz że nie powinnaś będzie dobrze ja w to wierze i na wszelki wypadek trzymam &&&&&&&&&&&&&&&& nadziejowe :tak:;-) tylko zaraz po powrocie daj znać :tak:

erba łatwo mowic trudniej zrobic...

batonik dzikei tylko musisz bardzo bardzo mocno je trzymac i u stop tez bo nie wiem czy tylko u rak pomoze... kurcze mam promeczek, cien i co tam jeszcze nadzieii ale chce tez sie nastawic tak zebym nie wyla z zalu :( zaraz sie bede szykowala bo za godzine mam wizyte... moze akurat cos sie tam kluje zeby chociaz byl jakis wiekszy chociaz zeby mial 10 mm zebym wiedziala ze sie cos tam ruszylo...

batonik dzikei tylko musisz bardzo bardzo mocno je trzymac i u stop tez bo nie wiem czy tylko u rak pomoze... kurcze mam promeczek, cien i co tam jeszcze nadzieii ale chce tez sie nastawic tak zebym nie wyla z zalu :( zaraz sie bede szykowala bo za godzine mam wizyte... moze akurat cos sie tam kluje zeby chociaz byl jakis wiekszy chociaz zeby mial 10 mm zebym wiedziala ze sie cos tam ruszylo...

:tak:będzie dobrze ja w to mocno wierzę a z tymi &&&&&&&&&& u stóp to może być gorzej bo mam długie paznokcie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

wiesz tak sie zbierz w sobie i dasz rade haha :D dzieki za te kciuki juz mi ciut lepiej i napewno sie przydadza ... jak tylko wroce do domku to napisze co i jak...

chyba pojde wczesniej... wole tam siedzie ci czekac niz w domu i sie denerwowac a tak sobie moze pogadam jeszcze z jakimis kobietkami i sie rozladuje troszku z reszta moze mi sie lepetyna przewietrzy na dworze i mi ulzy.... kurde az sranie mam z tych nerwow... sory za szczerosc :/

Ostatnia edycja:
batonik alde przynajmniej bedziesz wiedziala czy jestes po owulce czy nie... Mierz sobie teraz przez kilka dnii si eprzekonasz ttylko o jedenj porze zeby wynik byl miarodajny i t zaraz po przebudzeniu bez wstawania.

A ja zaraz chyba umre :( tak sie boje jak ostatnio i osttanio byla dupa a teraz>..?? Ehhh
a jak tempka nie podwyzsza sie to co owu nie było ?
Bo u mnie pekaja pechole wiec owu jest a nie czuje stanu podgoraczkowego

batonik dzikei tylko musisz bardzo bardzo mocno je trzymac i u stop tez bo nie wiem czy tylko u rak pomoze... Kurcze mam promeczek, cien i co tam jeszcze nadzieii ale chce tez sie nastawic tak zebym nie wyla z zalu :( zaraz sie bede szykowala bo za godzine mam wizyte... Moze akurat cos sie tam kluje zeby chociaz byl jakis wiekszy chociaz zeby mial 10 mm zebym wiedziala ze sie cos tam ruszylo...

kochana wiem ze trudno jestem w tej samej sytuacji

ale ostatnio juz mi na mozg siadało wiec stwierdziłam ze trzeba troche wrzucic

wiesz tak sie zbierz w sobie i dasz rade haha :D dzieki za te kciuki juz mi ciut lepiej i napewno sie przydadza ... jak tylko wroce do domku to napisze co i jak...

;-)zaraz pędzę obciąć pazurki może będzie łatwiej :-D:-D:-D:-D:-D:-D żart :-D

szykuj się i bez stresu bo to nic dobrego ten stres :tak:;-)

przesyłam pozytywne kciuko-fluidki zabierz kilka na drogę

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

kochana wiem ze trudno jestem w tej samej sytuacji

ale ostatnio juz mi na mozg siadało wiec stwierdziłam ze trzeba troche wrzucic

mi to już dawno na mózgownicę padło :-D:-D:-D:-D:tak::tak::tak::tak:

:confused2:gdzie się podziałyście :eek:

a normaly termometr rtęciowy jest dobry do mierzenia tempki :sorry:

reklama
:confused2:gdzie się podziałyście :eek:

A normaly termometr rtęciowy jest dobry do mierzenia tempki :sorry:
wiesz co lepszy chyba elektroniczny
ja pamietam 14 lat temu jak nie była takich bajerów jak tak dokładne usg to kupiłam sobie taki termometr drogi był wtedy ,

ZAPYTAŁAM missiiss1301 ale nie odpowiedz moze ty cos wiesz w tym temacie
a jak tempka nie podwyzsza sie to co owu nie było ?
Bo u mnie pekaja pechole wiec owu jest a nie czuje stanu podgoraczkowego

Ostatnia edycja:
Do góry