reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

batonik ja 7 dni od owulacji zle sie czulam tzn bolalo mnie podbrzusze i wyszlo ze dzidzie mam w brzuszku :) wiec chyba jak pobolewa to dobrze :) zobaczysz bedziefalonka
i dzieki za kciuki ... kurcze taks e denerwuje ze chyba cisnienie mi podskoczylo... w ogole musze sobie zmierzyc cisnienie u ginka zobaczyc czy te zastrzyki mi podwyzszyly czy nie

jej wlasnie stoczylam boj z depilatorem bbbrrr nie lubie tego ale normalnie nie wiem co mam ze soba zrobic tak sie denerwuje ze az mi jelita zaczynaja szwanowac :/

reklama
batonik ja 7 dni od owulacji zle sie czulam tzn bolalo mnie podbrzusze i wyszlo ze dzidzie mam w brzuszku :) wiec chyba jak pobolewa to dobrze :) zobaczysz bedziefalonka
i dzieki za kciuki ... kurcze taks e denerwuje ze chyba cisnienie mi podskoczylo... w ogole musze sobie zmierzyc cisnienie u ginka zobaczyc czy te zastrzyki mi podwyzszyly czy nie

jej wlasnie stoczylam boj z depilatorem bbbrrr nie lubie tego ale normalnie nie wiem co mam ze soba zrobic tak sie denerwuje ze az mi jelita zaczynaja szwanowac :/

ja też się strasznie denerwowałam we wtorek przed tą wizytą i chciałam żeby było wszystko OK ale do końca nie jestem spokojna bo tak na prawdę to nie wiem czy owu była czy nie :baffled: i kolejny miesiąc w dupce :-(

a pamietasz czy sluz mialas plodny czy nie??

ja to zaczelam robic tsty owu ale dzisiaj jak nie bedzie owulki to nie bede robic... mozze po swietach znow pojde na monitoring czy cos sie ruszylo zobaczyc bo pewnie teraz pechola nie bezie to si emoge zalozyc o 100 zl nawet...

a pamietasz czy sluz mialas plodny czy nie??

ja to zaczelam robic tsty owu ale dzisiaj jak nie bedzie owulki to nie bede robic... mozze po swietach znow pojde na monitoring czy cos sie ruszylo zobaczyc bo pewnie teraz pechola nie bezie to si emoge zalozyc o 100 zl nawet...

właśnie jakoś nie skupiałam się na śluzie i nic nie obserwowałam :-(

aha... hmmm noale kurcze jak mialas duzy pecherzyk i nie zrobila sie torbiel ani nie przerosl to super czyli pewnie owulka byla no.... a tempke mierzysz?? jesli jest wysoka to byla
zobaczysz bedzie dobrze tym bardziej ze masz dowod xze pechol rosl pieknie :)

na mnie to nic nie dziala... jeszcze po zastrzykach mam omdlenia :/ a z jednej str nie moge w ogole igly wbic... nie wiem czemu... :(

aha... hmmm noale kurcze jak mialas duzy pecherzyk i nie zrobila sie torbiel ani nie przerosl to super czyli pewnie owulka byla no.... a tempke mierzysz?? jesli jest wysoka to byla
zobaczysz bedzie dobrze tym bardziej ze masz dowod xze pechol rosl pieknie :)

na mnie to nic nie dziala... jeszcze po zastrzykach mam omdlenia :/ a z jednej str nie moge w ogole igly wbic... nie wiem czemu... :(

to może coś nie tak z tymi zastrzykami :confused: nie powinny powodować omdleń:no:

ja miałam w 13dc 14 mm a w 15dc 17 mm a owu jak kiedyś robiłam testa wychodziło że mam 17dc jak poszłam w 20 dc to mówił że pęchol ma 15mm i nic z tego nie kumam :baffled: a o torbieli nic nie wspominał chyba jakby nie pękł to by się torbiel zrobiła co ? czy może nie pęknąć i się zmniejszać - pewnie tak znając moje szczęście

no wlasnie tez mis ie wydaje ze jezeli by nie pekl to torbiel by ci si ezrobila... wiec mysle ze jest wszystko ok ... wiec uszka do gory. a zastrzyki nie wiem czemu tak na mnie dzialaja... moz eprzez clo ?? nie wiem nie mam pojecia ... dzisiaj sie wszystko dowiem ... kurcze tak chcialabym wyjsc usmiechnieta od ginka :( ciagle tylko czytam o clo i skutecznosci i bardzo wielu kobieta on nie pomogl :/

no wlasnie tez mis ie wydaje ze jezeli by nie pekl to torbiel by ci si ezrobila... wiec mysle ze jest wszystko ok ... wiec uszka do gory. a zastrzyki nie wiem czemu tak na mnie dzialaja... moz eprzez clo ?? nie wiem nie mam pojecia ... dzisiaj sie wszystko dowiem ... kurcze tak chcialabym wyjsc usmiechnieta od ginka :( ciagle tylko czytam o clo i skutecznosci i bardzo wielu kobieta on nie pomogl :/

nie zakładaj z góry czarnego scenariusza musisz być cierpliwa i koniecznie pogadać z lekarzem czy tak może działać ten zastrzyk z clo :tak:o której idziesz:confused: będę mocno trzymać &&&&&&&&&&&&& za Ciebie i pęchola może tym razem ............... :tak:

a jak to u Cibie było z tym podbrzuszem bo ja mam jak na @ i ciągle piję w nocy to nawet 3 razy wstaję

no no no no wlasnie :) ja zaczelam w nocy wstawac sikac a w ogole wczesniej mis ie to nie zdarzalo tez zaczelam duzo wody pic bo mi sie strasznie chcialo no i bolal brzuch jak podczas okresu a zawsze mnie bolal w dniu kiedy mialam @ dostac a tak bolalo po kilku dniach od owulki :) wic jest nadzieja kochana !!! :)
a ja zakladam taki scenariusz bo mam przeczucie ... nie wiem czemu ale wlasnie znow sie boje ze wybuchne placzem bo tak bylo ostatnio :( az ginek nie wiedzial co powiedziec tak mu glupio bylo jak zaczelam wyc... cisnienie to chyba mam powyzej normy a on mi mowil ze nie moge sie denerwowac przy tych zastrzykach bo jesli za bqrdzo bede sie denerwowala w najlepszym wypadku grozi mi zawal... bardzo pocieszajace to bylo :/

reklama
no no no no wlasnie :) ja zaczelam w nocy wstawac sikac a w ogole wczesniej mis ie to nie zdarzalo tez zaczelam duzo wody pic bo mi sie strasznie chcialo no i bolal brzuch jak podczas okresu a zawsze mnie bolal w dniu kiedy mialam @ dostac a tak bolalo po kilku dniach od owulki :) wic jest nadzieja kochana !!! :)
a ja zakladam taki scenariusz bo mam przeczucie ... nie wiem czemu ale wlasnie znow sie boje ze wybuchne placzem bo tak bylo ostatnio :( az ginek nie wiedzial co powiedziec tak mu glupio bylo jak zaczelam wyc... cisnienie to chyba mam powyzej normy a on mi mowil ze nie moge sie denerwowac przy tych zastrzykach bo jesli za bqrdzo bede sie denerwowala w najlepszym wypadku grozi mi zawal... bardzo pocieszajace to bylo :/

ja tak wstaje w nocy sikać tak czy tak, ale ogólnie jestem bardzo zmęczona i senna chociaż to raczej wina tego że jestem na urlopie i długo sobie śpię i chyba za długo bo się trochę rozleniuszkowałam;-) nie sądzę żeby moja siła autosugestii była aż tak silna :-D:-D dziś mamy 22dc a cykle ma 30 dniowe więc jeszcze kupa czasu :rofl2: nie dajmy się zwariować to jest najważniejsze :-D:-D:-D:-D

Do góry