reklama
R
RiSiA
Gość
witam sie Słoneczka
Tosia możesz spokojnie przy luteinie mierzyć tempke aż tak bardzo to ona jej nie podnosi a jak bedziesz miala owu to bedziesz widziała bo bedziesz miała wyraźny skok tempki
Tosia możesz spokojnie przy luteinie mierzyć tempke aż tak bardzo to ona jej nie podnosi a jak bedziesz miala owu to bedziesz widziała bo bedziesz miała wyraźny skok tempki
Mysza84
Fanka BB :)
olkale proszę bardzo Termin porodu - Wiek dziecka - Ciąża - Dziecko ... tutaj masz kalkulator ciąży...mnie się wydawało że Ty się jeszcze na listopad załapiesz.
Svensonka gdzie się podziewasz ?!?
Svensonka gdzie się podziewasz ?!?
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
kurcze u mnie w pracy sajgon jest 4 kierownikow w tym moj maz i dzisiaj dwoch dostalo wypowiedzenia... boje sie ze i on jutro dostanie... bo ponoc w firmie ktora nas przejela ma jednego kierownika na sklepie... boje sie jak nie wiem i o mojego i o swoja dupke jeszcze jak pecherzyka nie bedzie na jajniku to chyba sie zabije
Dziękiwitam sie Słoneczka
Jak narazie jestem mega zdołowana.
Rozmawiałam wczoraj z moim W. i podjelismy decyzje o zrobieniu wszystkich pozostałych badań.
Ultrasonograficzna ocena drożności jajowodów, Test po stosunku PCT, Test wrogość śluzu , Przeciwciała przeciwplemnikowe
nie chce czekać dłużej - i poprostu chce wiedzieć czy faktycznie wszystko jest oki
temperature moze faktycznie zacznę mierzyć od tego cyklu.
Dziewczyny dzięki wielkie za wspracie ale podjęłam tez decyzje żeby troche ograniczyć troche forumowe pogaduchy, muszę odpocząć troche, zająć mysli czymś innym. Oczywiście będę do was zaglądac ale nie przesiadywac tak jak do tej pory :-(
Podjęłam się pomocy przy sprawdzaniu prac licencjackich, do tego czekam na nowego członka rodziny ;-) malego kiciusia, zamówiłam też tą książkę którą wspominała Olkale - jakoś dam rade, mój W. tez mi wynajduje zajęcia
Trzymam kciuki za Was
nie chce czekać dłużej - i poprostu chce wiedzieć czy faktycznie wszystko jest oki
temperature moze faktycznie zacznę mierzyć od tego cyklu.
Dziewczyny dzięki wielkie za wspracie ale podjęłam tez decyzje żeby troche ograniczyć troche forumowe pogaduchy, muszę odpocząć troche, zająć mysli czymś innym. Oczywiście będę do was zaglądac ale nie przesiadywac tak jak do tej pory :-(
Podjęłam się pomocy przy sprawdzaniu prac licencjackich, do tego czekam na nowego członka rodziny ;-) malego kiciusia, zamówiłam też tą książkę którą wspominała Olkale - jakoś dam rade, mój W. tez mi wynajduje zajęcia
Trzymam kciuki za Was
missiiss1301
tosia bardzo dobra decyzja... ja tez ograniczam ciut forum bo nie zabardzo umiem sie cieszyc z nowych fasolek tylko nie zrozumcie mnie zle ciesze sie ze wam sie udaje ale zla jestem ze nowe si eojawiaja w kolo a u mnie nie ... takze cie tosia rozumiem i odsapniecie od forum to dobry pomysl i ja tez tak robie ... trzymaj sie kochana mocno i sie nie poddawaj
moja kumpela pieknie rysuje na scianach u dzieci takie postaciwe i wogole ale sek w tym ze ja niemoge nic zmienic w malej pokoju bo to niejest moj dom :-(Hej. :-)
Ja też na chwilę,bo zaraz zmykam na kawkę,później Zuzi dam śniadanko i jedziemy do miasta.
Moja Zuzia ma różne postacie z bajek na swojej ścianie w Naszym wspólnym pokoju. :-) G. namalował. Jak będzie miała swój pokoik,to na pewno tam też się coś znajdzie,bo te tutaj zmażemy. :-) Mogę do Was podesłać mojego Grześka,hehehe. ;-)
Ja widzę drugą kreskę! :-) I również gratuluję! :-)
A ja wstałam dziś z myślą,że ciekawe,co u naszej Kerny...
witam sie Słoneczka
pajka wczoraj na forum wkleilam dla ciebie link z allegro do haftowanek
a ja kochane juz po lekarzu oczywiscie jak spojrzal w gardlo i uslyszal jak ja gadam to odrazu dal antybiotyk iinne cuda zobaczymy czy sie dzis wyspie bo w nocy mialam ciagle goraczke i niemoglam spac i jak moj maz wrocil z pracy to odrazu sie do niego przytulilam tak sie zle czulam ale jak sie wtulilam to bylolepiej :-)
Ostatnia edycja:
Tosiu nie poznałam Ciebie z tym nowym avatarem kochana ja też doszłam do wniosku że ograniczam forum bo tak się nie da nie myśleć jak się siedzi i pisze i człowiek się dołuje
missiiss1301 też tak mam niby się cieszę ale trochę zazdroszczę i wkurzam, potem mi przechodzi ale nutka zazdrości we mnie jest :-tak:
:-(gdzie się podziewacie kobitki
missiiss1301 też tak mam niby się cieszę ale trochę zazdroszczę i wkurzam, potem mi przechodzi ale nutka zazdrości we mnie jest :-tak:
:-(gdzie się podziewacie kobitki
Ostatnio edytowane przez moderatora:
missiiss1301
batonik no wlasnie... no ale cz taka juz nasza dola... a u ciebie jak pecherzyk?? kiedy idziesz ozbaczyc czy pekl ??
jej ja sie tak dzisiejszego dnia denerwuje... ehhh... jak znam zycie pewnie nie bedzie zadnego pecherzyka bo jak pech to pech
jej ja sie tak dzisiejszego dnia denerwuje... ehhh... jak znam zycie pewnie nie bedzie zadnego pecherzyka bo jak pech to pech
reklama
batonik no wlasnie... no ale cz taka juz nasza dola... a u ciebie jak pecherzyk?? kiedy idziesz ozbaczyc czy pekl ??
ja już byłam kochana we wtorek, ale że to był 20dc to gin mówił że nie wie na 100% czy była owu bo powinna być 17 dc i że coś tam wygląda mu na ciałko żółte ale powiedział to bez przekonania więc pewnie nici z tego :-( nie nakręcam się bo chyba by widział jeśli coś by było na rzeczy, boli mnie podbrzusze mocno nawet jak na @ dostałam dupka na 6 dni do niedzieli i tyle missiiss1301 trzymam za Ciebie mocno &&&&&& żeby było git ;-)
Podziel się: