reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

dzien dobry dziewczyny, zrobiłam rano test, do okresu zostały 4 dni i wyszła blada bardzi blada kreska druga
Zobacz załącznik 229238
zabardzo na zdjeciu nie widac, ale nie wiem co mam myslec, czy za wszesnie zrobilam?? chyba testy w tym kierunku sie nie mylą! Piersi mnie bolą, podbrzusze takze no i tmperatura przez pare dni cały czas 37,2. Poczekam jeszcze do niedzieli zobaczymy czy okres przyjedzie, ale cos czuje ze raczej nie,
ja widze ta druga wiec pierwsza gratuluje !!!!!!!!!powtorz tesr za 2 dni

Troszkę jeszcze poczytałam co u Was...

missiiss życzę pięknych pęcherzyków na dzisiejszej wizycie!
Olkale to Ty jednak na grudniówkach ?!? myślałam że załapiesz sie razem ze mną na listopad...
87żabka piękne te ręczne robótki! podziwiam.
batonik24 zachodzisz w tym cyklu, więc się niczym nie martw.
jesica blada ta druga krecha ale jest...ma prawo być blada bo testa bardzo wcześnie zrobiłaś. Powtórz za 2 dni będzie ciemniejsza...a ja już dzisiaj GRATULUJE! i życzę spokojnych 9 miesięcy!

Jejku jak mnie się nie chce pakować...i chyba przez emocje związane z wizytą mam rozstrojenie żołądka...ehh...żeby tylko wszystko było w porządku.
bede trzymala za ciebie kciuki wlecialam tylko na chwile i spadam bo mala do przedszkola musze przyszykowac i do lekarza zasowac papapapap

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Hej. :-)

Ja też na chwilę,bo zaraz zmykam na kawkę,później Zuzi dam śniadanko i jedziemy do miasta. :tak:

dobre heheheh moze i tak ale napewno beda juz duze a mi sie zawsze marzylo zeby moje dziecko mialo w pokoju na scianach namalowane postacie disneja i wogole zeby to byl typowo dziecinny pokoj a moje dziecko ma pokoj ktory wyglada jak pokoj emerytki u kresu swych dni 30-40-letnie meble dywan i lozko :baffled: a ja nic tam niemoge zmienic bo to niemoje i zaraz sapanie by bylo :baffled:

Moja Zuzia ma różne postacie z bajek na swojej ścianie w Naszym wspólnym pokoju. :-) G. namalował. :-D Jak będzie miała swój pokoik,to na pewno tam też się coś znajdzie,bo te tutaj zmażemy. :-) Mogę do Was podesłać mojego Grześka,hehehe. ;-) :-p

dzien dobry dziewczyny, zrobiłam rano test, do okresu zostały 4 dni i wyszła blada bardzi blada kreska druga
Zobacz załącznik 229238
zabardzo na zdjeciu nie widac, ale nie wiem co mam myslec, czy za wszesnie zrobilam?? chyba testy w tym kierunku sie nie mylą! Piersi mnie bolą, podbrzusze takze no i tmperatura przez pare dni cały czas 37,2. Poczekam jeszcze do niedzieli zobaczymy czy okres przyjedzie, ale cos czuje ze raczej nie,

Ja widzę drugą kreskę! :-) I również gratuluję! :tak: :-)

A ja wstałam dziś z myślą,że ciekawe,co u naszej Kerny... :confused:

kasy rzeczywiście dużo i to bardzo

właśnie bo przecież wiadomo ginek musi cię przygotować do zabiegu i jak się jedzie w tym to i tak zabieg robi w następnym więc kochana może się uda i bez tego chociaż wczorajszej tej gince nie podobał się ten mój pęcherzyk więc hm już nic nie wiem czy uprawiać bobosexy czy sobie darować chyba przez to wczoraj moje libido padło

no to moze bedzie go trzyba trochę postymulowac...na tyłek sie należy jak się okaze, ze z owulką jest kiepsko a Ty tyle czasu sciemniałaś i do gina nie chodziłaś, no i rozczarowania przeżywałaś :tak:

no ja ci mówię, jak go czsem smutki wezmą to mi mówi czemu nie mamy a jak ja mu że już się umówiłam bo poczułam powera (bo potem znajdę 100 innych powodów żeby nie)to on mi z taki tekstem wyjeżdża osłabił mnie dzisiaj i tak naprawdę za dużo się nie pyta mnie co i jak, nie wiem ? a może się boi że będzie musiał przy tym asystować:-D:-D:-D:-D:-D

no męzulek bedzie potrzebny...przecież musi oddac nasienie, ono jest odwirowywane ....:tak:
skutecznych boboseksów:-D

Moze kiedys sie to zmieni. Mlodzi jestescie przeciez i cale zycie przed wami.:tak:
Mnie bedzie stac na to przedsiewziecie, jezel dadza mi kredyt;-) A jak nie mi to moze na rodzicow wezme, a splacac bede ja... Zobaczymy...
tak tak zabka my też od niczego zaczynalismy, pamietam jak mieszkanie (tonąc w długach) odebraliśmy to pierwszy rok meble w kuchni i pokoju mielismy z poskładanych kartonów, przykrytych szmatami z lumpeksu :tak:

dziewczyny ja też zmykam wykorzystać męża

Okale Najszczersze i Wielkie Gratulacje!!! :-):-):-)

Nareszcie się doczekałaś!!!!

Czekam na masę fluidków, zarażaj nas tu wszystkie!!

dziekuję i Tobie życzę tego samego :tak: jak gin potwierdzi to fluidki bedą na pewno..do ciebie przez ten net wysle na priva :-D

87zabka ja miałam usuwany migdałek, ale dawno temu, bo jak miałam 8 lat. Wydaje mi się, że teraz usuwają pod narkozą, ja miałam usuwane w znieczuleniu ( bez narkozy ), ale to jak już pisałam było kiedyś :baffled: teraz to inne czasy

Olkale gratuluję !!!!

dziękuję

Witajcie Kobietki!

Wpadam tylko na chwilę...po prośbie ;-)

Proszę o mocne kciukasy &&&&&&& o godz. 15 mam wizytę.

Uśmiechniętego dnia Wam życzę!
ale ranny ptaszek z Ciebie
tak Mysza..na jakiejs stronie znalazłam kalkulator, podaj linka gdzie Ty obliczałaś termin

Zobacz załącznik 229238

no powoli mozesz się cieszyc ...u mnie też była bladziutka, a beta wyszła wysoka:tak:

witam z rana przy kawce z kakao ;-)
szykuję sie też do gina i do pracy...Mysza bedzie wszystko dobrze...zamiast panikowac, programuj się poztywnie, odsuwaj zle myśli :-D

jesica gratulacje :) jest druga krecha :)

mysza trzymam kciuki i dziekuje za kciuki dla mnie :) ja ide na 15:45 :)

a tak w ogole to witam :) pie moj mnie obudzi bo rano bawil sie z bajka i wwkoczyl los mi na brzuch z taka sila ze myslalam ze go zabije :)

reklama
Oczywiście, że ma sens, ja biorę clo, luteinę, Ovitrelle i itak mierzę temperatutrę, bo wiem dokładnie kiedy była owulka i ile traw lutealna i od kiedy moge sie łudzić, ze coś sie zadziało, albo czasem masz cykle czyste - tak jak ja ten mam czyściutki i wiem co sie dzieje.

Po za tym będziesz miała pewność kiedy wziąć luteinę!!! Chyba, ze chodzisz na monitoringi, ale gdybyś chodziła, to teraz byś wiedziała, czy owulacja była czy nie i ile dni jesteś po - wówczas nie łudziłabyś sie tak jak to teaz było!!!

MIERZ!!!

Ps - skoro nie masz monitorowanych cykli, to skąd wiesz kiedy wziąć luteinę, może nie dopuszczasz do owulacji?!

Ostatnia edycja:
Do góry