ja widze ta druga wiec pierwsza gratuluje !!!!!!!!!powtorz tesr za 2 dnidzien dobry dziewczyny, zrobiłam rano test, do okresu zostały 4 dni i wyszła blada bardzi blada kreska druga
Zobacz załącznik 229238
zabardzo na zdjeciu nie widac, ale nie wiem co mam myslec, czy za wszesnie zrobilam?? chyba testy w tym kierunku sie nie mylą! Piersi mnie bolą, podbrzusze takze no i tmperatura przez pare dni cały czas 37,2. Poczekam jeszcze do niedzieli zobaczymy czy okres przyjedzie, ale cos czuje ze raczej nie,
bede trzymala za ciebie kciuki wlecialam tylko na chwile i spadam bo mala do przedszkola musze przyszykowac i do lekarza zasowac papapapapTroszkę jeszcze poczytałam co u Was...
missiiss życzę pięknych pęcherzyków na dzisiejszej wizycie!
Olkale to Ty jednak na grudniówkach ?!? myślałam że załapiesz sie razem ze mną na listopad...
87żabka piękne te ręczne robótki! podziwiam.
batonik24 zachodzisz w tym cyklu, więc się niczym nie martw.
jesica blada ta druga krecha ale jest...ma prawo być blada bo testa bardzo wcześnie zrobiłaś. Powtórz za 2 dni będzie ciemniejsza...a ja już dzisiaj GRATULUJE! i życzę spokojnych 9 miesięcy!
Jejku jak mnie się nie chce pakować...i chyba przez emocje związane z wizytą mam rozstrojenie żołądka...ehh...żeby tylko wszystko było w porządku.
Ostatnio edytowane przez moderatora: