reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
jeszcze będzie poczekaj Ty wprowadzisz się na gotowe gdy dziedziaczki będą odchowane i Tobie nie np. porysuja ścian itp.:-):-):-):-)
dobre heheheh moze i tak ale napewno beda juz duze a mi sie zawsze marzylo zeby moje dziecko mialo w pokoju na scianach namalowane postacie disneja i wogole zeby to byl typowo dziecinny pokoj a moje dziecko ma pokoj ktory wyglada jak pokoj emerytki u kresu swych dni 30-40-letnie meble dywan i lozko :baffled: a ja nic tam niemoge zmienic bo to niemoje i zaraz sapanie by bylo :baffled:

Dzięki Dziewczynki, biedna Tosia!!! Lopop jeszcze nie nadrabiałam i nie wiem czy dam rade!!! napisz po krótce o co kaman!!!

cześc nie wiem czy nadrabiałaś stronki ale ja też wybieram się na inseminację

ja nie miałam ale mój kuzyn miał

Poszla na bete, a ta wredota @ poczekala i przylazla tuz przed odebraniem wynikow:wściekła/y:

Moja "bratowa" miala calkiem niedawno...
kurcze bo ja od dawna dosc mam jeden wiekszy i jak sie kiedys przygladalam to jak taka gabka z dziurkami wygladal i niewiem czy z tym jednym powinnam zrobic porzadek???bo ten drogi wedlug mnie jest ok ale kiedys slyszalam od kogos ze ponoc sa one wycinane na zywca albo tylko w znieczuleniu miejscowym....czy to prawda????ja bym wolala narkoze niechcialabym widziej jak ktos mi tam grzebie i szarpie a na zywka to juz calkiem bym niechciala aha i co sie stanie jesli go nieusune???

Dzięki Dziewczynki, biedna Tosia!!! Lopop jeszcze nie nadrabiałam i nie wiem czy dam rade!!! napisz po krótce o co kaman!!!
okale ma fasolke :-) wiedzialas??

kochane ja juz ide spac bo ledwo juz oczy trzymam a tak fajnie sie z wami pisze ale koncze ziolka i spadam

Ostatnio edytowane przez moderatora:
wyniki dobre więc wiesz za długo już czekamy na naturalny sposób ginek mówiła że może moja nadżerka że czsem powoduje kłopoty że nie u wszystkich ale u mnie może tak, i u M wyniki są troszeczke gorsze ale nie jest źle ale np w zestawieniu z moja nadżerką może to powodować, tzn. możemy jeszcze wieszs próbować dalej ale ja uważam że nie mam już na co czekać.
powiedz tylko jakie badania muszę przed zabiegiem wykonać?

kochane ja juz ide spac bo ledwo juz oczy trzymam a tak fajnie sie z wami pisze ale koncze ziolka i spadam
dobranoc

dziewczyny ja też zmykam wykorzystać męża

wyniki dobre więc wiesz za długo już czekamy na naturalny sposób ginek mówiła że może moja nadżerka że czsem powoduje kłopoty że nie u wszystkich ale u mnie może tak, i u M wyniki są troszeczke gorsze ale nie jest źle ale np w zestawieniu z moja nadżerką może to powodować, tzn. możemy jeszcze wieszs próbować dalej ale ja uważam że nie mam już na co czekać.
powiedz tylko jakie badania muszę przed zabiegiem wykonać?

Lopop kochana mówiłam Ci, że do kwietnia zaciążysz i proszę może sie sprawdzi!!! Mi lekarz nie zlecał żadnych badań tylko dobrze obserwuje cykle( monitoring). wizytę mam 30 więc ci napiszę co i jak się u mnie dzieje!!!

okale ma fasolke :-) wiedzialas??

Superowo choć jeden dobry news!!!

Zajrzałam na stronkę z niedzieli i szok ile nowych staraczek!!! jak nie załorzę neta w domu to nie będę juz wcale wiedzieć co tu sie u nas dzieje! Witam oczywiscie wszystkie dziewczyny!!!

A u mnie nic nowego M załapał jakieś bardzo ostre przeziębienie. Juz trzeci dzień ma 38-39 stopni i jak narazie nic mu nie pomaga!!! A ja namiętnie sprzatam dom na swięta i wiosnę jednocześnie!!!

Witam się Fasolowo :-D
Odebrałam wynik bety 67,8

Udało się jestem w ciaży!!!!!:-D

Okale Najszczersze i Wielkie Gratulacje!!! :-):-):-)

Nareszcie się doczekałaś!!!!

Czekam na masę fluidków, zarażaj nas tu wszystkie!!

87zabka ja miałam usuwany migdałek, ale dawno temu, bo jak miałam 8 lat. Wydaje mi się, że teraz usuwają pod narkozą, ja miałam usuwane w znieczuleniu ( bez narkozy ), ale to jak już pisałam było kiedyś :baffled: teraz to inne czasy

Olkale gratuluję !!!!

Witajcie Kobietki!

Wpadam tylko na chwilę...po prośbie ;-)

Proszę o mocne kciukasy &&&&&&& o godz. 15 mam wizytę.

Uśmiechniętego dnia Wam życzę!

dzien dobry dziewczyny, zrobiłam rano test, do okresu zostały 4 dni i wyszła blada bardzi blada kreska druga
Zdjęcie0054..jpg
zabardzo na zdjeciu nie widac, ale nie wiem co mam myslec, czy za wszesnie zrobilam?? chyba testy w tym kierunku sie nie mylą! Piersi mnie bolą, podbrzusze takze no i tmperatura przez pare dni cały czas 37,2. Poczekam jeszcze do niedzieli zobaczymy czy okres przyjedzie, ale cos czuje ze raczej nie,

reklama
Troszkę jeszcze poczytałam co u Was...

missiiss życzę pięknych pęcherzyków na dzisiejszej wizycie!
Olkale to Ty jednak na grudniówkach ?!? myślałam że załapiesz sie razem ze mną na listopad...
87żabka piękne te ręczne robótki! podziwiam.
batonik24 zachodzisz w tym cyklu, więc się niczym nie martw.
jesica blada ta druga krecha ale jest...ma prawo być blada bo testa bardzo wcześnie zrobiłaś. Powtórz za 2 dni będzie ciemniejsza...a ja już dzisiaj GRATULUJE! i życzę spokojnych 9 miesięcy!

Jejku jak mnie się nie chce pakować...i chyba przez emocje związane z wizytą mam rozstrojenie żołądka...ehh...żeby tylko wszystko było w porządku.

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry