reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Macku omg jaka kasa wow , no tak ale u nas zeby cos rozkrecic to trzeba miec jej duzo , masakra jakas
a jakies dofinansowanie czy cus ??

reklama
zabka piękne chyba dam się skusić dam ci znać jeszcze które bym chciała
ok niema problemu jesli niechcesz przez alegro to mozesz mi na priv wyslac wiadomosc jesli sie zdecydujesz ja teraz codziennie dorabiam jedno :-D
Ja jeszcze jestem :tak: Bylismy dzisiaj w sanepidzie i strazy w sprawie przedszkola. Wszystko jest do zrobienia:tak: Ale bede potrzebowac wiecej kasy, niz myslalam na poczatku - 100 000:szok:

Moze akurat ziolka okaza sie na tyle skuteczne, ze zaowocuja fasolka:tak: Przeciez na forum bociana jest tyle babek zbrzuchaconych wlasnie po ziolkach:tak:
Ale na inseminacje nastawiaj sie swoja droga;-)
wow to kasa niezla jak na budowe domu:szok: a nie wyposarzenie przedszkola:baffled:

dokladnie jak sie zdecydowałas to kuj zelazo poki gorace
Te nasze facety to podchodza tak jakos na luzie , ja nie wiem
no ja ci mówię, jak go czsem smutki wezmą to mi mówi czemu nie mamy a jak ja mu że już się umówiłam bo poczułam powera (bo potem znajdę 100 innych powodów żeby nie)to on mi z taki tekstem wyjeżdża osłabił mnie dzisiaj i tak naprawdę za dużo się nie pyta mnie co i jak, nie wiem ? a może się boi że będzie musiał przy tym asystować:-D:-D:-D:-D:-D

kasy rzeczywiście dużo i to bardzo

właśnie bo przecież wiadomo ginek musi cię przygotować do zabiegu i jak się jedzie w tym to i tak zabieg robi w następnym więc kochana może się uda i bez tego chociaż wczorajszej tej gince nie podobał się ten mój pęcherzyk więc hm już nic nie wiem czy uprawiać bobosexy czy sobie darować chyba przez to wczoraj moje libido padło
kochaniutka uprawiac uprawiac na maxa . przeciez podnosi sie po tym dopamina !!!!! i wogole czlowiek jest taki fiufiu :)
a noz widelec moja kochana

Macku omg jaka kasa wow , no tak ale u nas zeby cos rozkrecic to trzeba miec jej duzo , masakra jakas
a jakies dofinansowanie czy cus ??
No duzo.... Ale to w sumie inwestycja w przyszlosc. Bo to jest lokal w stanie surowym i co bym nie chciala zrobic to i tak trzebaby to wykonczyc... Nawet jesli przedszkole padnie - bedzie lokal na cos innego:tak:
Jesli chodzi o dofinansowanie to wole wziasc wiekszy kredyt, tak zeby straczylo na wszystko, bo nie moge mic pewnosci, ze jakas kase mi dadza. A jesli jednak to bedzie mila niespodzianka i najwyzej kredyt szybciej splace...;-)

no ja ci mówię, jak go czsem smutki wezmą to mi mówi czemu nie mamy a jak ja mu że już się umówiłam bo poczułam powera (bo potem znajdę 100 innych powodów żeby nie)to on mi z taki tekstem wyjeżdża osłabił mnie dzisiaj i tak naprawdę za dużo się nie pyta mnie co i jak, nie wiem ? a może się boi że będzie musiał przy tym asystować:-D:-D:-D:-D:-D
napewno kochana mezczyzni od lekarzy wola sie trzymac jak najdalej

ach te facety , moj tez za duzo nie pyta , a jak zapyta to mnie oslabia :-D wiesz za duzo musialabym pisac .

zabka coś nie doczytałam i wysłałam ci wiadomość na priv a potem patrzę i za kumałam na oczy mi padło tak się dzisiaj napracowałam

wow to kasa niezla jak na budowe domu:szok: a nie wyposarzenie przedszkola:baffled:
MNie tez sie bardzo podobaja te Twoje cudenka:tak:

Ale kochana 100 000 na dom by Ci na bank nie starczylo:no: Tzn moze bys wybudowala, ale nie wykonczyla... Ceny materialow budowalnych i wykonczeniowych sa niestety kosmiczne!

Moj tez jakos nie bardzo chce sie zaglebiac w moje wizyty ginowe i leczenie... I tez mam wrazenia, ze go to nie bardzo interesuje, albo po prostu woli pewnych rzeczy nie wiedziec;-)
kochaniutka uprawiac uprawiac na maxa . przeciez podnosi sie po tym dopamina !!!!! i wogole czlowiek jest taki fiufiu :)
a noz widelec moja kochana
Swiete slowa!

reklama
No duzo.... Ale to w sumie inwestycja w przyszlosc. Bo to jest lokal w stanie surowym i co bym nie chciala zrobic to i tak trzebaby to wykonczyc... Nawet jesli przedszkole padnie - bedzie lokal na cos innego:tak:
Jesli chodzi o dofinansowanie to wole wziasc wiekszy kredyt, tak zeby straczylo na wszystko, bo nie moge mic pewnosci, ze jakas kase mi dadza. A jesli jednak to bedzie mila niespodzianka i najwyzej kredyt szybciej splace...;-)

dokladnie masz racje , bo u nas zeby cos dostac to trzeba tone papierow złozyc i wogle ,jak maja cos dac to nie sa tacy chetni
trzymam &&&&& zeby sie Tobie udało :)

Do góry