reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

a wiesz właśnie polecała udać się do in vikty ale do jej rady jestem specyficznie nastawiona, byłaś tam też prawda?
i jakie wrażenie na tobie zrobiła?

Ja ci powiem że chodziłam u babki tam ale ona była zwykłym ginem położnikiem a nie specjalistą od niepłodności, potem chodziłam do jej prywatnego gabinetu ale ona mi nie pasowała i nie chodziło że pracowała w invikcie. Chodziłam tam też do gina Stencla ale na samo usg a nie na wizyty, on robił usg i opisywał, to było jego zdanie a z gotowym usg szłam do niej. Fakt tanio tam nie jest ale może pójdziesz na konsultacje, wiem że Śliwiński czy jakoś tak jest chwalony a on jest od niepłodnoście. Coś też kiedyś czytałam o Brzósko czy coś w tym rodzaju ale zaraz sprawdzę nazwiska i podam właściwe.

reklama
kochane moje uciekam trza jeszcze obowiazki spelnic ;-) wyluzowac sie troszku ;-)
Zycze dobrej spokojnej nocy
trzymajcie sie cieplutko

Ja ci powiem że chodziłam u babki tam ale ona była zwykłym ginem położnikiem a nie specjalistą od niepłodności, potem chodziłam do jej prywatnego gabinetu ale ona mi nie pasowała i nie chodziło że pracowała w invikcie. Chodziłam tam też do gina Stencla ale na samo usg a nie na wizyty, on robił usg i opisywał, to było jego zdanie a z gotowym usg szłam do niej. Fakt tanio tam nie jest ale może pójdziesz na konsultacje, wiem że Śliwiński czy jakoś tak jest chwalony a on jest od niepłodnoście. Coś też kiedyś czytałam o Brzósko czy coś w tym rodzaju ale zaraz sprawdzę nazwiska i podam właściwe.
no wiesz jak czeka mnie dłużo może zabiegów inseminacji to chyba wolę tam bo olkale mówiła że panG super podejście ma a tam panuje taka bezduszność i znieczulica moim zdaniem

teoretycznie specjalisci od nieplodnosci uważają za dobry pęcherzyk do inseminacji od 17 mm do 24-25 mm
ja mialam pow 26 mm i nic nie wychodziło a jak pekl przy wymiarach 18 mm to sie udało.
Ważne jest tez endometrium :)

Dziewczynki ja życzę

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no umówiłam się internetowo do Szubina ale nie wiem jak taka rejestracja działa czy jest wiarygodna a zalogowałam się przed chwilą między poczytaniami z wami olkale pomógł to i może mi pomoże
jak mój M pojedzie 27 ze mną bo podobno panowie też tam (przy inseminacji) muszą być na wywiadzie:)?

To super, dobrze że się umówiłaś. może wystarczy aby jakiś gin cię odblokował, dał nadzieje i obejdzie się bez inseminacji.

kochane moje uciekam trza jeszcze obowiazki spelnic ;-) wyluzowac sie troszku ;-)
Zycze dobrej spokojnej nocy
trzymajcie sie cieplutko

Śpij dobrze.

no wiesz jak czeka mnie dłużo może zabiegów inseminacji to chyba wolę tam bo olkale mówiła że panG super podejście ma a tam panuje taka bezduszność i znieczulica moim zdaniem

W sumie może masz rację, z pewnością wiele kobiet posiada dzieci dzieki invikcie i kiedyś miała dobrą opinię, teraz szczerze to ja mam mieszana uczucia i inviktę zostaiw na koniec. Coś chyba w Gdyni otworzyli ale musiałabym na necie poszukać, może jak to konkurencja invikty to się bardziej starają.

To w Gdyni to się nazywa Klinika Gameta poczytam sobie opinie ale to świeża spawa bo otwarcie było 4 stycznia.

kochane wy dowiecie sie pierwsze nowiny @ przyszla do mnie:tak::-( 1 raz wieczorem zawsze przychodzila do poludnia a co 2 jest dla mnie baaaaaaardzo dziwne to to ze w 1 i 2 cyklu po odstawieniu @ byla rozowa taka blada jaby ja ktos rozrzedzil z woda a teraz jest brazowa:szok: normalnie szok tak strasznie ciemna jak nigdy co prawda narazie jest jej malo ale rano jak wstane i zaczne sie ruszac to mnie zaleje na dobre wiec bede zaczynac 4 cykl i od jutra pije ziolka:tak: no i mamy rownowage na forum :-D 1 nowa fasolka i jedna nowa @ :-D porzadek musi byc hihihi

teoretycznie specjalisci od nieplodnosci uważają za dobry pęcherzyk do inseminacji od 17 mm do 24-25 mm
ja mialam pow 26 mm i nic nie wychodziło a jak pekl przy wymiarach 18 mm to sie udało.
Ważne jest tez endometrium :)

Dziewczynki ja życzę

mówiła endometrium dobre
żegna się bo mój M chyba zatrybił że jestem na niego zła i prosi do łóżeczka

To w Gdyni to się nazywa Klinika Gameta poczytam sobie opinie ale to świeża spawa bo otwarcie było 4 stycznia.
no tylko niektórzy z invikty tam pracują
dobranoc muszę się przespać z problemem
zabka powodzenia w tym cylku

no tylko niektórzy z invikty tam pracują
dobranoc muszę się przespać z problemem
zabka powodzenia w tym cylku
no w tym to ja juz napewno zajde bo wszystkie zwierzaki sie rozmnarzaja na wioene to ja tez

jestescie jeszcze?
ja jestem a co?? reszta poszla spac :0 bede jeszcze 15 minut bo musze lyknac sobie leki na przeziebienie jak @ przyszla to teraz bez obaw moge je lyknac

reklama
Do góry