reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Ide 2 kwietnia na kontrolę i wtedy będzie się zastanawiały dlaczego ;/ szczerze powiem że nie mam ochoty na wizyte ale mój W. się zezłościł i kazał iśc i nawet poiwedział że mnie zawiezie ;/ i lekarka tez kazała przyjsc :-(

Idź idź kochana.
Buntowanie się w niczym nie pomoże, a jak Ty zawsze miałaś regularne @ to niech ginek popatrzy co się podziało że się teraz tyle spóźniła.

reklama
Idź idź kochana.
Buntowanie się w niczym nie pomoże, a jak Ty zawsze miałaś regularne @ to niech ginek popatrzy co się podziało że się teraz tyle spóźniła.

to nie jest bunt, nazwałabym to raczej rezygnacją, zobojetnieniem ...
ja już chyba nie mam siły na latanie po lekarzach - coo będzie to będzie

to nie jest bunt, nazwałabym to raczej rezygnacją, zobojetnieniem ...
ja już chyba nie mam siły na latanie po lekarzach - coo będzie to będzie

To polecam sprawdzić tylko co się stało że @ tak zwariowała i faktycznie dać sobie trochę odpoczynku.
Fasolina zjawi się wtedy kiedy uzna że to najlepsza dla niej pora ;-)

To polecam sprawdzić tylko co się stało że @ tak zwariowała i faktycznie dać sobie trochę odpoczynku.
Fasolina zjawi się wtedy kiedy uzna że to najlepsza dla niej pora ;-)

pójde sprawdze - ale pewnie nic ciekawego się nie dowiem ;/
Skoro od 16 miesięcy moja fasolka nie chce przyjśc to pewnie długo nie przyjdzie jeszcze ;/

no umówiłam się internetowo do Szubina ale nie wiem jak taka rejestracja działa czy jest wiarygodna a zalogowałam się przed chwilą między poczytaniami z wami olkale pomógł to i może mi pomoże
jak mój M pojedzie 27 ze mną bo podobno panowie też tam (przy inseminacji) muszą być na wywiadzie:)?
to świetnie...super...mam nadzieję, ze bedziesz tak samo zadowolona jak ja...koniecznie musi przyjsć na maila list potwierdzający lrezerwacje, bo jak nie to jakiś błąd....jak tak to u nich w systemie wszystko gra. Ja przed pierwszą wizytą jeszcze zadzwoniłam potwierdzić

kochane wy dowiecie sie pierwsze nowiny @ przyszla do mnie:tak::-( 1 raz wieczorem zawsze przychodzila do poludnia a co 2 jest dla mnie baaaaaaardzo dziwne to to ze w 1 i 2 cyklu po odstawieniu @ byla rozowa taka blada jaby ja ktos rozrzedzil z woda a teraz jest brazowa:szok: normalnie szok tak strasznie ciemna jak nigdy co prawda narazie jest jej malo ale rano jak wstane i zaczne sie ruszac to mnie zaleje na dobre wiec bede zaczynac 4 cykl i od jutra pije ziolka:tak: no i mamy rownowage na forum :-D 1 nowa fasolka i jedna nowa @ :-D porzadek musi byc hihihi

oj przykro, ale z drugiej strony Nowa nadzieją...ale masz pokrecone te cykle...kurcze to nie ma reguły po odstawieniu, u mni ebyło wszystko normalnie jakbym tabsów nie brała...tyklko nie zachodziłam ;)

witam się porannie przy słabej kawce :)

Toska jeszcze badanie śluzu na przeciwciała robiłam...to Twoja gin może na wizycie zrobić...

Skoro od 16 miesięcy moja fasolka nie chce przyjśc to pewnie długo nie przyjdzie jeszcze ;/
nie programuj się negatywnie Słońce....jakieś zaburzenia były pewnie jak cykl się pokręcił...wszystkie kobiety mają puste przbiegi nieraz...moze chorubsko to sprawiło...Tośka poszukaj sobie jakiegoś zajęcia, hobby, coś co zajmie Tobie czas i odwróci uwage od staranek, coś co kiedyś bardzo lubiłaś robić, ale coś zupełnie nowego...badaj się itd, ale tez żyj

witam się z wami i ja :)
miłego dnia dziewczynki
u nas dziś ślicznie słonko świeci.
no i 34d.c.

pozdrawiam!

a robiłaś testa ?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ehh choć to na dzień dzisiejszy trudne, to proszę nie nastawiaj się negatywnie i nigdy się nie poddawaj!

witam się porannie przy słabej kawce :)
Witaj ciężaróweczko :-D
podzieliłaś mój los...słabych kawek z ograniczeniami ;-)
wyliczyłaś już sobie orientacyjny termin ?
witam się z wami i ja :)
miłego dnia dziewczynki
u nas dziś ślicznie słonko świeci.
no i 34d.c.
pozdrawiam!
cześć Kinga :-) no to fajnie że 34dc i @ nie widać. Trzymam kciukasy żebyś dołączyła do mam listopadowych &&&

reklama
no w tym to ja juz napewno zajde bo wszystkie zwierzaki sie rozmnarzaja na wioene to ja tez

hej zabka widze ze raczej jestes nastawiona na tak!!! Ja dzisiaj smutna i przygnebiona ciocie mialam dostac niby dopiero w poniedzialek ale wczoraj wieczorkiem zaczelam juz plamic:sad::sad: I wszystko wskazuje na ciocie... Chyba plakac bede... Trzymam za ciebie kciuki i za wszystkie inne staraczki...

Do góry