reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
no to juz jestesmy we dwie!!! A ty masz jakies oznaki w ktoras strone??? Ktory cykl staran - moj w sumie 4. Ach te czekanie jest nagorsze

No objawy oczywiście sa jak co miesiąc:-)Ale teraz od owulki jakoś piersiątka pobolewają i brzuch nie bolał tylko teraz jakoś czuje ten brzuch.ja 3 cykl po odstawieniu plastrów.
No to jest nas 3 razem razniej czekać. a jak Wy sie czujecie?na fasolkę mam nadzieje:tak::tak::tak::-)

Na kiedy szykować test?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no to skoro zabka pisze ze moze zaczac od soboty to moze sobota??? Ja jak juz pisalam zadnych objawow... Jedynie to po wstaniu taki sluz zadki bialy mi sie pojawia ale nie wiem czy to cos znaczy i nie pamietam jak bylo w zeszlym cyklu.

Jak @ do mnie nie przylezie to w sobote testujemy!Ja to cały czas czuję sie mokra w środku.
i tak jakos teraz lekko czuje jajniki co w poprzednich cyklach od owulki zawsze bolały mnie jajniki dość mocno ale nie będę sie nakręcać:-):-D że to fasolka przecież każdy cykl jest inny:tak:

Ja jeszcze na chwilkę zaglądam. :tak:
G. na fuszce,Zuzia stwierdziła,że śpi dziś z Babcią,więc ja korzystam z samotności :-p i do was zaglądam po "aerobiku". :laugh2: :-p

Oj dziewczynki chyba juz za duzo pisania na dzisiaj bo juz tez zaczynam miec objawy te o ktore tu piszecie hihihihi. Podbrzusze mnie boli.... znikam bo moj mezulek juz marudzi ze tez chce troszke posiedziec na kompie znikam moze zgladne jeszcze przez praca. Trzymajcie sie cieplutko

reklama
Do góry