reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
dzięki mam nadzieję że nic już mnie nie zaskoczy z nowym doświadczeniu i że nie będę czuła sie jak królik doświadczalny i nie znajdzie mi ta pani czegoś nowego lub jakieś nowego "choróbska"

:-p

ja jutro idę do nowej pani ginekolog i trochę mam tremę bo obawiam się co ja jeszcze nowego usłyszę- trzymajcie za mnie kciuki za piękny pęcherzyk i żeby wszystko było oki
bede trzymac napewno a terazlapaj pozytywne fluidki od pozytywnego duszka :-D
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

bede trzymac napewno a terazlapaj pozytywne fluidki od pozytywnego duszka :-D
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
zielony kolor nadziei
dziewczyny dziękuję próbuję wam podziękować za te posty ale wcale laptop nie reaguje cos się zmieniło w podziękowaniach?

kochane ja spadam spac bo jestem juz padnieta i chyba mnie przeziebienie lapie bo wszystko mnie boli gardlo troche przechodzi ale gnaty i miesnie masakra i kicham coraz wiecej :-(

reklama
Do góry