reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

nie lubię gdybać.... hehehe
nie ma co patrzeć za siebie i wstecz.. ważna jest dana chwila.

Jak bedzie trzeba to wtedy bede myślała co zrobić ;)
puki co jest jak jest i mysle że do jutra mam spokojnie czas a nawet do środy!

tak wiec spkojnie
nawet nie bierzcie mnie tu pod uwagę jako testującą czy coś w tym stylu

reklama
Dobra,ja bynajmniej idę budzić Zuzię,bo szkoda słonka. :-)
Dam Jej obiadek i mykamy na podwórko - może coś pomożemy w budowie. :cool2: :-)

Postaram się później zajrzeć,bo G. po pracy idzie jeszcze na fuchę. :tak:

Miłego popołudnia! :-)

ja też narazie uciekam bo obiad czas zjeść :)
zaraz M wraca z roboty i poźniej idziemy na spacer w trójkę.

bede wieczorkiem!
baj ;-)

no i wszystkie sobie poszly :-( a ja dzis jak szlam po mala do przedszkola to szly dzieciaczki z drugiego przedszkola z marzana i tak spiewaly i grzechotaly ze jak juz przeszly to niewiem czemu ale sie rozplakalam ze takie piekne to bylo i ryczalam do samego przedszkola mojej malej i niepotrafilam sie uspokoic a ludzie patrzeli na mnie jak na wariatke i prawde mowiac sama tego niekumalam chyta to to przesilenie wiosenne tak na mnie dziala

mysza tak mnie pytalas czy niekorci mnie testowaniei niewytrzymalam i zamowilam z allegro testy hihihi beda u mnie do srody hihihihi

Tośka a jak Ty się czujesz ?
AgutkaZG fajnie że budowa mknie do góry :-)...

ja się czuje dobrze w sumie troche mi jeżdzi po żołądku dzisiaj ale to z nerwów raczej no i @ dalej nie ma

Agutka Twój dziadek niczym moja babcia która sama sobie położyła kafle i zamontowała kabine prysznicową :p

Jade do tesciowej na kawe wrrrr trzymajcie kciuki

reklama
Ja już w to nie wierze :-( jestem bardzo zrezygnowana i poprostu sie poddaję. Może nie jest mi dane mieć dziecko w tej chwili :-(. Zaczynam się poważnie zastanawiać czy sobie nie dać już spokoju. 16 cykli w końcu.
Skoro okres się opóźnia test wychodzi negatywny nie mam złudzeń.
nawet tak nie mów i starać się trzeba dalej a co ja mam mówić skoro ty gdybasz nad 16 cyklem a ja teraz będę miała 48 czyli 4 lata starań skoro ja mogę czekać to ty tym bardzie oczywiście ci nie życze takiego długiego czekania i tak cichutko liczę na 2 kreski bo przecież miałaś jeszcze owu nawet w 19dc więc wszystko jest możliwe

Zyczę powodzenia może tobie się uda ŻYCZĘ DWÓCH KRECH
Olkale moje gratulacje . pozdrawiam może wrócę wieczorem . Miłego dnia
witam nową staraczkę chyba nie miałyśmy okazję się spotkać?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry