reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Hihi,dobrze by było,bo od razu bym wyszykowała pokoik dla dzieciątka,a nie sypialnię dla nas. :-p ;-)
G. mówił kiedyś,że musimy począć dzieciątko w marcu,żeby się w grudniu urodziło i było koziorożcem tak,jak On .:cool2:
No to trzymam go za słowo,haha. ;-) :-p

a ja trzymam kciuki za marcowe staranka ;-) musi się udac w końcu

reklama
U Nas też tego nacisku nie ma. Bo to nie była taka przyjemność,jak jest bez mierzenia tempki,jak bez nacisku. Kochamy się,kiedy tylko najdzie Nas ochota. :tak: :-)
Boże,na samą myśl... Mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!! :-D :-D :-D :zawstydzona/y:
no i to właśnie chodzi w seksie prawda!!!!!??? :-) aby czerpać samą przyjemność ;))))
mój mąż ostatnio to pożera mnie wzrokiem i ciągle mu się chce... hehe wymęczy mnie ;) chociaż ja szybko ulegam :> lwice tak mają... hehe ;)

wczoraj wieczorkiem tak długo robił podchody aż się zgodziłam :-D ale czułam tą ciasnotę tam straszną...aż dziwnie
coż w końcu to juz 32dc ://

AgutkaZG fajnie że budowa mknie do góry :-)...

Ja też się strasznie cieszę,szczególnie,że większość tej pracy robi jedna osoba - mój 71-letni Dziadek. :tak: :-)
Reszta pomaga,jak ma chociaż chwilkę wolnego czasu. :tak:

no i to właśnie chodzi w seksie prawda!!!!!??? :-) aby czerpać samą przyjemność ;))))
mój mąż ostatnio to pożera mnie wzrokiem i ciągle mu się chce... hehe wymęczy mnie ;) chociaż ja szybko ulegam :> lwice tak mają... hehe ;)

wczoraj wieczorkiem tak długo robił podchody aż się zgodziłam :-D ale czułam tą ciasnotę tam straszną...aż dziwnie
coż w końcu to juz 32dc ://

Ponoć skorpiony maja to do siebie,że potrafią tak uwieść,że się opamiętać nie można - no cóż,ja jestem skorpionem :cool2: ,a G. robi to samo,co Twój mąż,Kinga,hahaha! :-D ;-)

hehehe :-) dodam więc i ja od siebie skoro już mowa o zodiakach ;) lwice też potrafią uwodzić i to z regóły z powodzeniem :))) poza tym ten temperament lwic... każdy facet to mi przyznał z którym byłam serio. :)

skorpionów nie znam... ale skoro tak piszesz to na pewno coś w tym jest! :-) ;)

hehehe :-) dodam więc i ja od siebie skoro już mowa o zodiakach ;) lwice też potrafią uwodzić i to z regóły z powodzeniem :))) poza tym ten temperament lwic... każdy facet to mi przyznał z którym byłam serio. :)

skorpionów nie znam... ale skoro tak piszesz to na pewno coś w tym jest! :-) ;)

Ta nasza skromność,hahaha! :laugh2: ;-) :-D

Kinga,a jeśli @ do jutra u Ciebie nie zawita,to kiedy robisz test?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ja niestety testu nie bede robiła wogóle... nawet przez myśl mi to nie przeszło.
za wiele negatywów w życiu już widziałam...
poza tym ja się przecież nie staram! :-p :-)

co ma być to będzie w końcu i tak się wyjaśni

:-D hehehehe

No,ale gdyby Ci się @ długo spóźniała,to co myślisz zrobić? Przecież musisz się jakoś dowiedzieć o ewentualnej ciąży. :tak:

Do góry