reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

no wlasnie wiem kochana, ja tez czekam az @ sie skonczy.... i wyliczam juz kiedy owulka bedzie :sorry2: W poniedzialek ide po testy na owulke...
Badz dobrej mysli kochana.... :tak:

betusia ja nie pijam, nie lubie :sorry2: i chyba malo wierze...
zobaczymy pozyjemy ale czuje ze u mnie nic niebedzie tylko spozniona @
czesc dziewczyny milego popoludnia niedzielnego zycze wam,!mam do was pytanie strasznie bola mnie piersi sutki nie wiem dlaczego,poniewaz okresm@mialam 15 a 18 marca oczywiscie staralismy sie o fasoleczke,a piersi mnie bola zawsze tydzien przed@.tosiunia trzymam kciuki za fasoleczke:tak::happy2:
kochana mnie zawsze bolaly od owu az do @ wiec moze ze po owu cie bola a dopiero pozniej sie okaze co ztego bedzie :blink:

reklama
witam popołudniowo :)

my własnie wróciliśmy od teściów.
teraz już w domku... młody ogląda potrowy i spółka a my z M maskę...
jakaś zmęczona jestem, ta pogoda dziś u nas deszczowa ehh

Tośka 3mam kciuki :) jutro rano bedziemy czekać za wiadomością od ciebie ;) :tak:

u mnie @ również nadal brak...

kinga u nas tez leci maska w tv hehehe, synek spi... kurna juz od 14.0cos za dlugo... ale to chyba przez pogode, u nas tez leje teraz :dry:

dziewczynki czuje się oki, @ dalej nie ma ;-) a co u was sa jakies nowe fasoleczki ??

na razie nie ale olkale chyba bedzie testowac polecialamdlugi czas temu po ogorki kiszone i jeszcze Jej nie ma....
chyba zjadla z 10 sloików heheheh :)

kurde rtez bym zjadla ogora kiszonego ale juz nie otqieram bo nas z moim M nie ma przez tydzien a nie chcialabym aby sie zepsuly bo sa przepyszne.... ooo smaki mi sie zaczynaja jak przed @ cholera jasna.....
a w ostatnim cyklu nic mi sie nie chcialo.....

bede bede oczywiscie jak tylko bede miec mozliwosc

no Tosia zanim zaczniesz tulance z małżem daj nam znac co i jak plissssss
no chyba ze Ty juz cos wiesz łobuzie i nie chcesz nam powiedziec ;)

wiem tyle że @ nie ma ale objawy są w 100% na @- bóle brzucha, bóle krzyża :-( pewnie zrobie jutro test wyjdzie jedna krecha a wieczorem przyjdzie @

kinga u nas tez leci maska w tv hehehe, synek spi... kurna juz od 14.0cos za dlugo... ale to chyba przez pogode, u nas tez leje teraz :dry:
:) fajnie masz z tym że maluch ci sypia w dzień.

no dziś pogoda nijaka ale chociaż ciepło jest :) no i to 1dzień wiosny dziś heh

CZY MOGĘ WAS PROSIĆ O PODLANIE MOJEGO DRZEWKA? ;))

zabka mam pytanko...
tak kukam na Twoj wykres...
dlugo uczylas sie rozpoznawac sluz? kurde tak dokladnie wiesz co i jak... no i nie dyskretne pytanko.. o co chodzi z tym ze "probowaliscie"? sex byl czy nie?? nie odpowiadaj jak niechcesz... Ja zaczne uczyc sie wlasnego ciala jak tylko @ zniknie :sorry2:
probowalismy znaczy sie ze zaczelismy ale tesciowa nam przerwala i dalej finalu juz niebylo bo sie juz nawet odechcialo po takim przerwaniu wrrr.....a sluz to nie takie trodne duzo poczytalam i przejrzysty to wiadomo jak bialko jajka tez bo wyglada jak galaretka rozciagliwy jesli miedzy palcami rozciaga sie na minmum 4-5 cm chyba tak to bylo a nierozciagliwy jak po 2-3 cm sie urywa a najlepiej jak w google wpiszesz sluz albo interpretacja sluzu ja sie wlasnie tak wykumalam :-) i pytac mozesz o wszystko ja tam sie niewstydze wszystko jest dla ludzi ;-)

kinga no wlasnie znowu zaczol.. od tygodnia.
Przestal mi sypiac jak mial ok 1,5 roku.... Teraz ma 2,4 i znowu zaczol ;-)
Twoj od dawna juz nie spi w dzien? Chodzi do przedszkola?? Jesli tak to ma tam drzemki?? Moj od wrzesnia idzie do przedszkola... jak sie dostanie :sorry2:

Mysza ajak Ty się czujesz????

A dziękuję...czuję się dobrze i wogóle prawie nie ciążowo, poza tym że dzisiaj się coś zmęczona poczułam i zasnęłam...ale to pewnie przez ciśnienie. No i wczoraj miałam spotkanie z muszelką. Tak poza tym wsio ok... :-)
ciazowo???nie przez ostatnie pare dni mialam bole podbrzusza wiec bylam na 100% pewna ze @ przyjdzie przed czasem a w terminie to juz na bank :tak:a tu zonk jak w tygodniu @ nieprzyjdzie to zatestuje
Już tej @ tak nie wywołuj!
Witam się dziewuszki ja już w domciu jestem - chyba rzuce się zaraz na mojego W. tak się stęskniłam ;-)

Rzucaj sie rzucaj... A może dzisiaj będziecie testować ?!? gdzie to tyle czasu w niepewności żyć.

reklama
wiem tyle że @ nie ma ale objawy są w 100% na @- bóle brzucha, bóle krzyża :-( pewnie zrobie jutro test wyjdzie jedna krecha a wieczorem przyjdzie @

oj oby ni ebylo :)
trzymam kciukaski

a kiedy mialas termin @

i zmykam Kochane moje

jutro postaram sie zajrzec....
buziaczki cmok cmok
tulam mocno i trzymam za testujace mocno !!!!!

boshe boje sie leciec ostatnio mam stracha :(

Do góry