reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

kusi kusi i to jak diabli ale szkoda mi testu bo ta moja tempka mnie zastanawia
A ta @ to dzisiaj miała być czy jutro ?!?
Tylko że u Ciebie to jeszcze może być cykl zaburzony przez tą dietkę.

no normalnie ale przez ta deszczowa pogode i pobudki malej od tygodnia o 6 i pare razy w nocy to troche zmeczona jestem
Chodziło betusi chyba o to czy się ciążowo nie czujesz...:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
No ja się niestety na tych tempkach i wykresach wogóle nie znam...może zapytaj Pajkę bo ona to chyba specjalistka w tej dziedzinie.

no normalnie ale przez ta deszczowa pogode i pobudki malej od tygodnia o 6 i pare razy w nocy to troche zmeczona jestem

a coi najdziwniejsze dla mnie to wcale nieczuje piersi przez ostatnie 2 cykle caly czas staly i bolaly mnie sutki a teraz cisza nic nieczuje nawet piersi niebola :zawstydzona/y:
no teraz to sie u Ciebie wszystko reguluje i nigdy nie wiadomo co i jak ... ja w ostatnim cyklu tez nic nie czulam a wczesniejsze to myslalam ze mi piersi eksploduja nawet mojemu sie podobaly takie goganty hehehe ... a mnie bolaly tak ze jak spalam i sie przewracalam na lozku to sie potrafilam obudzic....
ale Tobie życze Kochana aby Ci sie udało w tym cyklu !!!!
A ta @ to dzisiaj miała być czy jutro ?!?
Tylko że u Ciebie to jeszcze może być cykl zaburzony przez tą dietkę.

a przez dietke to fakt tez moze ... ja jak kiedys dietke stosowalam to tez mi sie przesunelo kiedys kazda zmiana klimatu powodowala u mnie przesuniecia .....

Mysza ajak Ty się czujesz????

Chodziło betusi chyba o to czy się ciążowo nie czujesz...:tak:
no :tak::-D

wiecie co kurna mania nic takiego nie zjadlam zeby mi bylo tak niedobrze..... cholera obym sie nie pochorowala na wyjezdzie...
jest mi niedobrze i jakies takie przewrazliwienie na zapaszki mam hmmmmmm
czasami sie zastanawialam czy mozliwe są mdłości w momencie kiedy jest owulacja hmmmmm.............ciekawostka dropsa
mam nadziej ze owu byla i nie nbedzie w tym tygodniu bo bym sie chyba pochlastala.....

witam popoludniowo...
jak Wam mija niedziela?
u mnie nudy :sorry2:

u mnei leje jak nie wiem.... i tez nudy poza tym ze dzisiaj wylatuje na szkolenie i za 1h wychodze....i łapię jeszcze chwilkę z Wami :)

a wzielam na wyjazd szydełko i kordonki... zobaczymy moze wieczorami bede miec czas na robótki :) zeby nie myslec o potencjalnych objawach hehehe

Lavruniu ślicznego synka masz :) tez takiego chce!!!!!

ciazowo???nie przez ostatnie pare dni mialam bole podbrzusza wiec bylam na 100% pewna ze @ przyjdzie przed czasem a w terminie to juz na bank :tak:a tu zonk jak w tygodniu @ nieprzyjdzie to zatestuje

no to ja trzymam kciukaski!!!!! ale ciiiii aby nie zapeszyc..... :)

a mnie ciagle sudki draznia... juz nie wiem jaki stanik zakladac :dry: ...
3ci dzien @.... jejku niech juz bedzie dzien owulki :sorry2:

betusia dziekuje dziekuje dziekuje :-);-)
zabka trzymam kciukasy zeby @ nie bylo :tak:a byla za to fasoleczka :tak:

reklama
Do góry