reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
a ja wlasnie wcinam pomarancze bo mnie naszla ochota... ;-)
i niebawem sie zbieram :-(

tosia gadaj predko @ jeszcze niema u ciebie ??????

no ja tez jestem bardzo ciekawa i Tosiuni i Olkale....

a jak się czujesz Tosiu dzisiaj?????

a dziewczyny czy pijecie ziolka??? jesli tak to jak sie czujecie w trakcie ich picia???:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dzieki ale jakos sie nienastawiam na to ale jestem nawet troche zla ze @ niepszyszla tak jak myslalam i chcialam kazde opoznienie to pozniejsze zaczecie staranek
no wlasnie wiem kochana, ja tez czekam az @ sie skonczy.... i wyliczam juz kiedy owulka bedzie :sorry2: W poniedzialek ide po testy na owulke...
Badz dobrej mysli kochana.... :tak:

betusia ja nie pijam, nie lubie :sorry2: i chyba malo wierze...

czesc dziewczyny milego popoludnia niedzielnego zycze wam,!mam do was pytanie strasznie bola mnie piersi sutki nie wiem dlaczego,poniewaz okresm@mialam 15 a 18 marca oczywiscie staralismy sie o fasoleczke,a piersi mnie bola zawsze tydzien przed@.tosiunia trzymam kciuki za fasoleczke:tak::happy2:

zabka mam pytanko...
tak kukam na Twoj wykres...
dlugo uczylas sie rozpoznawac sluz? kurde tak dokladnie wiesz co i jak... no i nie dyskretne pytanko.. o co chodzi z tym ze "probowaliscie"? sex byl czy nie?? nie odpowiadaj jak niechcesz... Ja zaczne uczyc sie wlasnego ciala jak tylko @ zniknie :sorry2:

reklama
ale odwiedzaj nas bedziemy tesknic

tosia gadaj co i jak bo my tu od rana za toba czatujemy :-)

bede bede oczywiscie jak tylko bede miec mozliwosc

no Tosia zanim zaczniesz tulance z małżem daj nam znac co i jak plissssss
no chyba ze Ty juz cos wiesz łobuzie i nie chcesz nam powiedziec ;)

Do góry