dzieki ale jakos sie nienastawiam na to ale jestem nawet troche zla ze @ niepszyszla tak jak myslalam i chcialam kazde opoznienie to pozniejsze zaczecie staranekbetusia dziekuje dziekuje dziekuje :-);-)
zabka trzymam kciukasy zeby @ nie bylo a byla za to fasoleczka
reklama
Witam się dziewuszki ja już w domciu jestem - chyba rzuce się zaraz na mojego W. tak się stęskniłam ;-)
a pewno rzuć się tyle Go nie było.... nareszcie nie bedziesz sama....
a jak się dzisiaj czujesz???
tosia gadaj predko @ jeszcze niema u ciebie ??????Witam się dziewuszki ja już w domciu jestem - chyba rzuce się zaraz na mojego W. tak się stęskniłam ;-)
a ja wlasnie wcinam pomarancze bo mnie naszla ochota... ;-)
i niebawem sie zbieram :-(
no ja tez jestem bardzo ciekawa i Tosiuni i Olkale....
a jak się czujesz Tosiu dzisiaj?????
a dziewczyny czy pijecie ziolka??? jesli tak to jak sie czujecie w trakcie ich picia???:-)
tosia gadaj predko @ jeszcze niema u ciebie ??????
a dziewczyny czy pijecie ziolka??? jesli tak to jak sie czujecie w trakcie ich picia???:-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
no wlasnie wiem kochana, ja tez czekam az @ sie skonczy.... i wyliczam juz kiedy owulka bedzie W poniedzialek ide po testy na owulke...dzieki ale jakos sie nienastawiam na to ale jestem nawet troche zla ze @ niepszyszla tak jak myslalam i chcialam kazde opoznienie to pozniejsze zaczecie staranek
Badz dobrej mysli kochana....
betusia ja nie pijam, nie lubie i chyba malo wierze...
czesc dziewczyny milego popoludnia niedzielnego zycze wam,!mam do was pytanie strasznie bola mnie piersi sutki nie wiem dlaczego,poniewaz okresm@mialam 15 a 18 marca oczywiscie staralismy sie o fasoleczke,a piersi mnie bola zawsze tydzien przed@.tosiunia trzymam kciuki za fasoleczke
ale odwiedzaj nas bedziemy tesknica ja wlasnie wcinam pomarancze bo mnie naszla ochota... ;-)
tosia gadaj co i jak bo my tu od rana za toba czatujemy :-)
a pewno rzuć się tyle Go nie było.... nareszcie nie bedziesz sama....
a jak się dzisiaj czujesz???
tosia gadaj predko @ jeszcze niema u ciebie ??????
dziewczynki czuje się oki, @ dalej nie ma ;-) a co u was sa jakies nowe fasoleczki ??
zabka mam pytanko...
tak kukam na Twoj wykres...
dlugo uczylas sie rozpoznawac sluz? kurde tak dokladnie wiesz co i jak... no i nie dyskretne pytanko.. o co chodzi z tym ze "probowaliscie"? sex byl czy nie?? nie odpowiadaj jak niechcesz... Ja zaczne uczyc sie wlasnego ciala jak tylko @ zniknie
tak kukam na Twoj wykres...
dlugo uczylas sie rozpoznawac sluz? kurde tak dokladnie wiesz co i jak... no i nie dyskretne pytanko.. o co chodzi z tym ze "probowaliscie"? sex byl czy nie?? nie odpowiadaj jak niechcesz... Ja zaczne uczyc sie wlasnego ciala jak tylko @ zniknie
reklama
ale odwiedzaj nas bedziemy tesknic
tosia gadaj co i jak bo my tu od rana za toba czatujemy :-)
bede bede oczywiscie jak tylko bede miec mozliwosc
no Tosia zanim zaczniesz tulance z małżem daj nam znac co i jak plissssss
no chyba ze Ty juz cos wiesz łobuzie i nie chcesz nam powiedziec
Podziel się: