reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Witam się niedzielnie Kochane moje:-)

To życzę Ci tego Kochana !!!!!!
no moj to mam nadzieje że wreszcie tez obrał kurs na moj adres ;-) my tez się tulaliśmy i tulamy ale jakos juz nie z naciskiem na fasolke... i jakos tak staralam sie nie myslec o fasolce:tak:
zobaczymy co z tego wyniknie i mam nadzieje ze owulka juz byla i nie bedzie jej w przyszlym tygodniu bo jestesmy z P w rozjazdach...
a jak sie teraz nie uda to kwiecien odpada bo mojego nie bedzie prze ok 3 tygodnie a mnie znow prze 4 dni...:-(

Żabciu to ciekawe co piszesz ja tez bym zgłupiała jakbym tak miala dziwne ....
a kiedy mialas termin @ ?
a moze cos sie poprzestawialo i moze byla owulka???? hmmmm
kurcze te nasze organizmy to jedna wielka zagadka:tak:
aaa Ty ziołka na razie przerwałaśhmm szkoda bo je trzeba ciagiem pic nawet jak za pierwszym razem sie nie uda ale juz przynajmniej zaczynaja dzialac :tak:

co do teściowej to bidulko szkoda ze nie mozecie sie wyprowadzic ale z drugiej strony jak im takie duze pieniadze placicie to tez trzeba walczyc o swoje ale w kulturalny sposób a najlepiej to dzialac na tesciowa jej wlasna bronia no chyba ze ona sie drze to wtedy my spokojnie np:
Mamusiu bardzo proszę ..... a co niech widzi że sie nie znizamy do jej poziomu...
z tymi tesciowymi to masakra
moja to jest taka ze tiutia tiutia a w najmniej oczekiwanym momencie szpile wbija tak ze szkoda gadac - na szczescie razem nie mieszkamy...
musisz pogadac z Twoim niech on ze swoimi rodzicami pogada i wytlumaczy im na spokojnie bo to jego rodzice dlaczego Ty masz sie z nia wdawac w potyczki slowne....
zycze Ci mimo wszystko wytrwalosci Kochana i mocno tulam bo wiem jak Ci ciezko i ile Cie to zdrowia kosztuje
Żabciu a u Ciebie ciezko z praca prawda??? kurcze tak to jakby Ci sie udalo gdzies prace znalezc to moglibyscie cos wynajac prawda- zycze Ci tego kochana wtedy nawet jakbys w ciaze zaszla to pieniazki bys dostawala a to tez wazne :tak:
no pracy u nas niema niestety termin @ mialam na dzis ale wg skoku tempki i tego co kobietki tu pisza to za tydzien :baffled: masakra te cykle myslalam ze juz sie skracaja a tu sobie beda chyba skakaly najpierw byl dlugi potem krotszy a teraz znow dlugi??????:confused: paranoja jakas
.zaba ty licz @ ze ma przyjsc od skoku tempki do 14 dni albo testa rob bo to owulka byla napewno !!!!!!

witam sie w ogole :) dawno mnienie bylo... wczoraj caly dzien w pracy i kupilam suczke mojemu bandziorowi :D pozniej wam pokaze :)
no cos mnie korci zeby zrobic testa ale jesli tamto to byla owu to @ bedzie wtedy za tydzien :-(
betusia no dokladnie tescior :D

a chyba mamy jakas nowa staraczkowa mamusie ?? :) a jakies nowe fasolkki ?? wlasnie gdzie ta tośka??? :) dalej trzyma nas w niepewnosci ??

juz daje wam mojego pieseczka malego ale jade po niego juz we wtorek ciekawe jak bandzior zareaguje :)
Chihuahua suczki po rodowodowych rodzicach (956758889) - Aukcje internetowe Allegro

teraz bed emialal blizniaki dwujajowe haha i jeszcze na dodatek parke haha :D
sliczny:tak:
Witam Was wiosennie:-D WRESZCIE WIOSNA
Betusia szkoda że nas na taki długi okres czasu opuszczasz:-( ale mam nadzieję że będziesz zaglądała do Nas:-)
Zabka hm na te relacje z teściową cóż powiedzieć, domyślam sie tylko że niezadługo z nią mieszkacie? ale potem przyjdzie rutyna i taki dystans do tych kłótni (może nawet w tym roku czego życzę) i już trochę mniej będzie mniej się czepiała, wiem co mówię bo z moją mieszkam już w czerwcu stuknie 8 lat:baffled:(ale to się zleciało) i na początku było źle, a teraz jest róznie raz lepiej raz ciche dni:-p

Jesica nie pomogę bo nie mierzę, tzn. kiedyś mierzyłam ale bez owocnych skutków więc dałam sobie spokój
no 4 lata juz tu gnije z tesciami pod jednym dachem :zawstydzona/y::baffled:
A ja Was tak słonecznie powitałam i co? I deszcz zaczął padać!!! :wściekła/y:

Zrobiliśmy Marzannę. :-D :-p

No to z całego serducha życzę córeczki!!! :-) :-) :-)

Ale super psina! :-)

Żabko,Ty masz dziś 7 dzień kopenhaskiej,prawda? Miałaś się ważyć - i jak efekty? ;-)
jutro rano sie zwaze tak dzis 7 chyba najgorszy :baffled: ale czuje sie dobrze wiec jade dalej ;-)
Myślę co tu robić po pracy, może wycieczka do Kazimierza, mamy tylko 60 km.

Wkurzyłam się troszkę, bo brat mojego M planuje przeprowadzkę w rodzinne strony żony daleko od Piekiełka, siostra M po świętach ma zamiar szukac szczęścia w niemczech, a ja zostanę tutaj z teściami choć bardzo chcę mieszkać w czewie, ale M nawet nie da sobie na ten temat nic powiedzieć, a ja czasem mam wrażenie że to właśnie przez to miejsce nie mam jeszcze dzidzi, bo ja naprawdę nie lubię tutaj mieszkać!!!
ja tez czasem sobie mysle ze przez te nerwy niezafasolkoje :-(
A u nas pada deszcz...
u mnie tez od rana pada kochana spojzalabyc na moj wykres :sorry2:
Juz nie moge sie jutra doczekac na te toski tescioryyyyyyyyyyy
ta tez czekam jak na iglach na ten test:tak:

Witam się jeszcze raz Kochane przed moimi dzisiejszymi wojażami

Olkale-- to ja trzymam kciukasy mocno!!!!!

oj ja cos mysle że bedzie wysyp fasolinek!!!! ale bedzie sie dzialo a dzialo... za wszystkie z nas trzymam kciuki

a ja dzisiaj jakies dziwne mdlosci mam caly dzien gdyby bylo blizej do @ to pomyslalabym ze hmmmm.... wiadomo co a tu dzisiaj 21 dc a cykle srednio po ostatnim to 34 dniowe no chyba ze zioleczka przyspiesza @

ale ja mowilam ze zachodze w tym cyklu heheh wobec czego @ nie chce widziec :)

oj juz teknie za Wami Dziobki kochane :(
ale postaram sie zagladać codziennie....

MAĆKU!!!:-):-):-)
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOCHANA!!!! WIESZ CZEGO CI ŻYCZĘ...
NIECH SIE SPEŁNIĄ WSZYSTKIE TWOJE NASKRYTSZE MARZENIA A SZCZEGÓLNIE TO JEDNO!!!!!!!!:tak::-D
BUZKA KOCHANA TULAM MOCNO

Ostatnia edycja:
reklama
No nie dziwie sie że kusi :) no przyznam szczerze że dziwną masz ta tempkę hmmmmm

a jak się czujesz???
no normalnie ale przez ta deszczowa pogode i pobudki malej od tygodnia o 6 i pare razy w nocy to troche zmeczona jestem

a coi najdziwniejsze dla mnie to wcale nieczuje piersi przez ostatnie 2 cykle caly czas staly i bolaly mnie sutki a teraz cisza nic nieczuje nawet piersi niebola :zawstydzona/y:

Do góry