A z Leszna pochodzi moj Moczywiście wiem wiem gdzie to odemnie drózka na leszno
Ide sie chwilke zdrzemnac...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A z Leszna pochodzi moj Moczywiście wiem wiem gdzie to odemnie drózka na leszno
A z Leszna pochodzi moj M
Ide sie chwilke zdrzemnac...
no pracy u nas niema niestety termin @ mialam na dzis ale wg skoku tempki i tego co kobietki tu pisza to za tydzien masakra te cykle myslalam ze juz sie skracaja a tu sobie beda chyba skakaly najpierw byl dlugi potem krotszy a teraz znow dlugi?????? paranoja jakasWitam się niedzielnie Kochane moje:-)
To życzę Ci tego Kochana !!!!!!
no moj to mam nadzieje że wreszcie tez obrał kurs na moj adres ;-) my tez się tulaliśmy i tulamy ale jakos juz nie z naciskiem na fasolke... i jakos tak staralam sie nie myslec o fasolce
zobaczymy co z tego wyniknie i mam nadzieje ze owulka juz byla i nie bedzie jej w przyszlym tygodniu bo jestesmy z P w rozjazdach...
a jak sie teraz nie uda to kwiecien odpada bo mojego nie bedzie prze ok 3 tygodnie a mnie znow prze 4 dni...:-(
Żabciu to ciekawe co piszesz ja tez bym zgłupiała jakbym tak miala dziwne ....
a kiedy mialas termin @ ?
a moze cos sie poprzestawialo i moze byla owulka???? hmmmm
kurcze te nasze organizmy to jedna wielka zagadka
aaa Ty ziołka na razie przerwałaśhmm szkoda bo je trzeba ciagiem pic nawet jak za pierwszym razem sie nie uda ale juz przynajmniej zaczynaja dzialac
co do teściowej to bidulko szkoda ze nie mozecie sie wyprowadzic ale z drugiej strony jak im takie duze pieniadze placicie to tez trzeba walczyc o swoje ale w kulturalny sposób a najlepiej to dzialac na tesciowa jej wlasna bronia no chyba ze ona sie drze to wtedy my spokojnie np:
Mamusiu bardzo proszę ..... a co niech widzi że sie nie znizamy do jej poziomu...
z tymi tesciowymi to masakra
moja to jest taka ze tiutia tiutia a w najmniej oczekiwanym momencie szpile wbija tak ze szkoda gadac - na szczescie razem nie mieszkamy...
musisz pogadac z Twoim niech on ze swoimi rodzicami pogada i wytlumaczy im na spokojnie bo to jego rodzice dlaczego Ty masz sie z nia wdawac w potyczki slowne....
zycze Ci mimo wszystko wytrwalosci Kochana i mocno tulam bo wiem jak Ci ciezko i ile Cie to zdrowia kosztuje
Żabciu a u Ciebie ciezko z praca prawda??? kurcze tak to jakby Ci sie udalo gdzies prace znalezc to moglibyscie cos wynajac prawda- zycze Ci tego kochana wtedy nawet jakbys w ciaze zaszla to pieniazki bys dostawala a to tez wazne
no cos mnie korci zeby zrobic testa ale jesli tamto to byla owu to @ bedzie wtedy za tydzien :-(.zaba ty licz @ ze ma przyjsc od skoku tempki do 14 dni albo testa rob bo to owulka byla napewno !!!!!!
witam sie w ogole dawno mnienie bylo... wczoraj caly dzien w pracy i kupilam suczke mojemu bandziorowi pozniej wam pokaze
slicznybetusia no dokladnie tescior
a chyba mamy jakas nowa staraczkowa mamusie ?? a jakies nowe fasolkki ?? wlasnie gdzie ta tośka??? dalej trzyma nas w niepewnosci ??
juz daje wam mojego pieseczka malego ale jade po niego juz we wtorek ciekawe jak bandzior zareaguje
Chihuahua suczki po rodowodowych rodzicach (956758889) - Aukcje internetowe Allegro
teraz bed emialal blizniaki dwujajowe haha i jeszcze na dodatek parke haha
no 4 lata juz tu gnije z tesciami pod jednym dachemWitam Was wiosennie WRESZCIE WIOSNA
Betusia szkoda że nas na taki długi okres czasu opuszczasz:-( ale mam nadzieję że będziesz zaglądała do Nas:-)
Zabka hm na te relacje z teściową cóż powiedzieć, domyślam sie tylko że niezadługo z nią mieszkacie? ale potem przyjdzie rutyna i taki dystans do tych kłótni (może nawet w tym roku czego życzę) i już trochę mniej będzie mniej się czepiała, wiem co mówię bo z moją mieszkam już w czerwcu stuknie 8 lat(ale to się zleciało) i na początku było źle, a teraz jest róznie raz lepiej raz ciche dni
Jesica nie pomogę bo nie mierzę, tzn. kiedyś mierzyłam ale bez owocnych skutków więc dałam sobie spokój
jutro rano sie zwaze tak dzis 7 chyba najgorszy ale czuje sie dobrze wiec jade dalej ;-)A ja Was tak słonecznie powitałam i co? I deszcz zaczął padać!!!
Zrobiliśmy Marzannę.
No to z całego serducha życzę córeczki!!! :-) :-) :-)
Ale super psina! :-)
Żabko,Ty masz dziś 7 dzień kopenhaskiej,prawda? Miałaś się ważyć - i jak efekty? ;-)
ja tez czasem sobie mysle ze przez te nerwy niezafasolkoje :-(Myślę co tu robić po pracy, może wycieczka do Kazimierza, mamy tylko 60 km.
Wkurzyłam się troszkę, bo brat mojego M planuje przeprowadzkę w rodzinne strony żony daleko od Piekiełka, siostra M po świętach ma zamiar szukac szczęścia w niemczech, a ja zostanę tutaj z teściami choć bardzo chcę mieszkać w czewie, ale M nawet nie da sobie na ten temat nic powiedzieć, a ja czasem mam wrażenie że to właśnie przez to miejsce nie mam jeszcze dzidzi, bo ja naprawdę nie lubię tutaj mieszkać!!!
u mnie tez od rana pada kochana spojzalabyc na moj wykresA u nas pada deszcz...
ta tez czekam jak na iglach na ten testJuz nie moge sie jutra doczekac na te toski tescioryyyyyyyyyyy
ja jestem kochana :-) i narazie sie nigdzie z tad niewybieramI co...wszystkie się ulotniły ?!?
ja jestem kochana :-) i narazie sie nigdzie z tad niewybieram
kusi kusi i to jak diabli ale szkoda mi testu bo ta moja tempka mnie zastanawiaWidzę że @ dalej brak... :-) nie kusi Cię żeby testować ?
kusi kusi i to jak diabli ale szkoda mi testu bo ta moja tempka mnie zastanawia
no normalnie ale przez ta deszczowa pogode i pobudki malej od tygodnia o 6 i pare razy w nocy to troche zmeczona jestemNo nie dziwie sie że kusi no przyznam szczerze że dziwną masz ta tempkę hmmmmm
a jak się czujesz???