reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

to też może być.ale wydaje mi się że nawet po terminie @ najlepiej z porannego zrobić.większe stężenie,a jak wiadomo stężenie u każdej jest inne.jednym pokażą się II na parę dni przed @ a innym tydzień czy dwa po @.ja i tak wiem że będą II,buźka z testu się nie myliła,męża wykorzystałaś i koniec kropka.wszystkie warunki spełnione.a żeby ci było raźniej to trzymam dalej &&&&&&&&&&&&&

już chyba nie bede robic poczekam na @ ;-)

reklama
i co powiem że przypuszczam że jestem w ciązy ;-) bo okres mi się spóźnia i testy wychodza negatywne ;-)

może właśnie potwierdzi ciążę ;-):tak: a jeśli nie ... tfu tfu ... to coś tam da na skrócenie cyklu bo znowu się wszystko pomiesza :sorry2:

a zresztą chyba nie musisz się tłumaczyć ginkowi dlaczego chcesz się z nim widzieć wystarczy chyba że @ się spóźnia i to jest odpowiedni powód

może właśnie potwierdzi ciążę ;-):tak: a jeśli nie ... tfu tfu ... to coś tam da na skrócenie cyklu bo znowu się wszystko pomiesza :sorry2:

a zresztą chyba nie musisz się tłumaczyć ginkowi dlaczego chcesz się z nim widzieć wystarczy chyba że @ się spóźnia i to jest odpowiedni powód

no w sumie racja :-) zadzwonie do niej w poniedziałek rano jeżeli @ nie przyjdzie i poproszę o skierowanie na bete

Tośka, nie stresuj się kochana..... poczekaj kilka dni, jeśli się nie pojawi to zrób kolejny test albo betke albo idz do gina....

a ja wczoraj bylam na monitoringu, pecherzyk ma 25mm i endo 9mm wiec dzialalismy a jutro idziemy sprawdzic czy pecherzykl pekł, bo troche go zaciekawilo, ze juz 3 cykl z clo i nic!!! (poszlam w kocu do gina ktory prowadzil moja ciaze wiec mnie zna i ja jego i mu ufam... ) poprzedni gin nie kazal mi przychodzic na monitoring a ten powiedzial ze jak sie bierze clo to TRZEBA bo mozna zrobic sobie krzywde

a co z Suzi? Jezu, jakie to niesprawiedliwe.... co tam sie wydarzylo?

Tośka, nie stresuj się kochana..... poczekaj kilka dni, jeśli się nie pojawi to zrób kolejny test albo betke albo idz do gina....

a ja wczoraj bylam na monitoringu, pecherzyk ma 25mm i endo 9mm wiec dzialalismy a jutro idziemy sprawdzic czy pecherzykl pekł, bo troche go zaciekawilo, ze juz 3 cykl z clo i nic!!! (poszlam w kocu do gina ktory prowadzil moja ciaze wiec mnie zna i ja jego i mu ufam... ) poprzedni gin nie kazal mi przychodzic na monitoring a ten powiedzial ze jak sie bierze clo to TRZEBA bo mozna zrobic sobie krzywde

:szok: masz pęcherzyka giganta a który to dc bo ja wczoraj miałam 15dc z 30 i pęcherzyk miał 17mm:baffled:

no w sumie racja :-) zadzwonie do niej w poniedziałek rano jeżeli @ nie przyjdzie i poproszę o skierowanie na bete

no widzisz od razu lepiej gadasz:-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

pozostaje mi tylko poczekać :tak: jak się @ nie pojawi do niedzieli to pójde do gina i na betkę :tak:

działajcie działajcie :tak: może ja tez poprosze lekarza o to clo :tak:

Do góry