reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

A u Nas już jest +14 stopni,więc zapowiada się kolejny piękny dzionek! :-D Tylko jeszcze,żeby mnie głowa przestała boleć,to byłoby dobrze. :dry:

Spytaj lekarza - moze da Ci skierowanie chociaz na niektore:tak:

Gina,czy ogólnego? :cool2:

a ja jej nienawidze i gdybym miala kase to chyba bym wynajela platnego mordece :wściekła/y:1 rok po slubie to byla kochana kobieta ale jak sie mala pojawila to sie zaczelo :wściekła/y: NIENAWIDZE JEJ I TESCIA NIENAWIDZE ICH!!!!!!!!!!

o korcze tulam ale trzymam tez kciuki bo wkoncu napewno sie uda:tak:

ja tez ja tez!! hihihi w prawym rosly pecherzyki hihihi

no pewnie moj m zarabia 1 tysiac miesiecznie i kiedys na poczatku placilismy 300 zl czyli 150 za mnie i 150 za niego za mal nie bo my wszystko jej kupowalismy ale w zeszym roku tesciowa nas dobila i powiedziala ze mamy placic wiecej no to myslelismy ze o 150 ze za mala bedziemy tez placic a ona nam ze teraz mamy placic 500 zl:szok: czyli o 200 wiecej to to jest polowa pensji mojego meza:szok::wściekła/y:a my tez mamy wydatki samochod paliwo leki dla malejk rzeczy dla niej i wogole szlak mnuie trafil ale maz nic niepowiedzial tylko od zeszlego roku oddajemy jej polowe kasy i wdodatku od zeszlego roku maz musi sam na swoj koszt dojezdzac do pracy bo szef mu niezwraca kosztow wie na skladke do mamuni idzie 500 a na paliwo do pracy okolo 250 wiec od zeszlego roku jakby sie szef z tesciowa uwzieli :wściekła/y: ale nic dajemy rade czasem moja mam nam pomaga mimo ze mieszka w kanadzie :zawstydzona/y:

ja wyczailam ze najwiecej babek siedzie w godzinach do 11:00 rano okolo 17 i okolo19 :tak: wiec zawsze staralam sie byc w tych godzinach

toska ty nas wykonczysz a wczoraj obiecalas ze dzis zrobisz testa:tak:

ja tam mowie ze ty masz fasolke a w ktorym dniu cyklu byla owu z testu sversonki??????

a ja kochane mam dzis dola tescie znow mnie wkorwili i ostatnio znow siie wpierniczaja i wogole mam juz dosc znow lapie moja depreche na tesciow i odechciewa mi sie nawet zyc :zawstydzona/y: gdyby nie maz to juz by mnie dawno tu niebylo ale wczoraj zdalam sobie sprawe ze bede zmuszona kisic sie tu i meczyc do konca zycia bo niema dla nasz szansy na wyprowadzenie sie no chyba ze w totka wygram :zawstydzona/y: chce mi sie ryczec jak niewiem co ale jakos sie trzymamw dodatku mala jest coraz gorzej rozbestwiona przez nich i coraz gorsza i juz niedaje rady :-(

O ja pierdziu,ale się masz z tą teściową!!! :wściekła/y: Ja bym nie wytrzymała! Kuźwa,ale z drugiej strony musiałabym,skoro nie miałabym wyjścia... :-( Współczuję strasznie. :no:
A Twój tata? Nie moglibyście się do niego przenieść? Nawet gdybyście z córcia byli w 1 pokoju... Chyba lepsze to,niż życie z tymi ludźmi... :confused:

reklama

I tego i tego;-) Ogolny na bank powinien Ci dac na TSH - to tarczyca, a trzeba ja badac;-) A gin moze reszte... Spytac zawsze warto. A noz sie uda:tak:

Zabko zasady pomiaru tempki mowia,ze trzeba mierzyc po 3 godz odpoczynku, a u Ciebie bylo, nawet od momentu gdy zasnelas. Wiec chyba jest oki:tak:

:baffled:chciałam żeby ginek mi dał na wszelki wypadek zastrzyk na pęknięcie pęcherzyka żeby już nie czekać i nie obserwować czy pęknie do następnego cyklu ale nic mi nie dał i kazał przyjść we wtorek na podglądanko mam tyle obaw że szok :szok:nie wierze w to że się uda :sorry2:

A u Nas już jest +14 stopni,więc zapowiada się kolejny piękny dzionek! :-D Tylko jeszcze,żeby mnie głowa przestała boleć,to byłoby dobrze. :dry:

O ja pierdziu,ale się masz z tą teściową!!! :wściekła/y: Ja bym nie wytrzymała! Kuźwa,ale z drugiej strony musiałabym,skoro nie miałabym wyjścia... :-( Współczuję strasznie. :no:
A Twój tata? Nie moglibyście się do niego przenieść? Nawet gdybyście z córcia byli w 1 pokoju... Chyba lepsze to,niż życie z tymi ludźmi... :confused:
moj tata ma tylko 1 wolny malenki pokoj mniejszy od tego w ktorym teraz jestem ja z mezem bo mala ma osobny tu wiec tam bysmy sie niepomiescili jeszcze z rzeczami to joz wogole trodno taki moj los tylko ze te moje nerwy niepomagaja w zafasolkowaniu a po za tym w zeszlym roku schudlam 12 kg ale jak sie zaczely jazdy z tesciowa to znow przybralam bo zjadam sters :-( wiec tutaj wszystko jest do bani az sie zyc niechce kiedys to mialam takie jazdy nimi ze mialamochote iscrzucic sipodsamocod i jziewrocic alemala trzyma nie oprzy tym okrotnym zyciu :-(
I tego i tego;-) Ogolny na bank powinien Ci dac na TSH - to tarczyca, a trzeba ja badac;-) A gin moze reszte... Spytac zawsze warto. A noz sie uda:tak:

Zabko zasady pomiaru tempki mowia,ze trzeba mierzyc po 3 godz odpoczynku, a u Ciebie bylo, nawet od momentu gdy zasnelas. Wiec chyba jest oki:tak:
dzieki juz wchodze na wykres i dopisoje :-)

Cytat z grupy zamknietej:

Suzi ma usunięty lewy jajowód:( bo jednak w lewym coś było:(
ja pikole co za swiat wszystko jest do dupy.........

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry