tylko z tego co czytałam w mecie nie zawsze to dużo kasy wychodzi bo jeżeli pęcherzyki same dojrzewają i "coś tam jeszcze" i u M nic nie dolega to inseminacja to drobnostka i tylko formalnośćTak wiem,że to takie samo zajście w ciążę, ale chodzi o to,że nie chciałabym ryzykować po ewentuallnej udanej inseminacji i nadal tam pracować.
Obiecalam sobie,ze jak zajde naturalnie w ciaze, to bede pracowac tyle iile mi na to zdrowie pozwoli, tylko dlatego żeby nie stracic drugiego dochodu. W przypadku inseminacji juz bym nie ryzykowala
reklama
asiucha-L
Fanka BB :)
Już jestem dziewczynki!
Poczytam co się działo u was od rana bo reszty nie jestem w stanie nadrobić wybaczcie.
Nadrabiam i wcinam moją ulubioną czekoladę Lind irish coffee, mmm pychotka!
Poczytam co się działo u was od rana bo reszty nie jestem w stanie nadrobić wybaczcie.
smacznegoJuż jestem dziewczynki!
marusia1984
Początkująca w BB
Chcialam sie komus wygadac, ale widze ze za pozno tu trafilam, macie swoje problemy i nie bardzo chcecie ze mna gadac...
dziewczyny ja jestem dzisiaj załamana bo moja babcia "dała" na mszę świętą, abym wreszcie zaszła w ciążę jak mi to powiedziała to jakbym obuchem w głowę dostała i się popłakałam
tulam mocno, nie placz ciesz sie ze ktos mysli o Tobie i chce jak najlepiej , ja tez modle sie za nas wszystkie .
tylko z tego co czytałam w mecie nie zawsze to dużo kasy wychodzi bo jeżeli pęcherzyki same dojrzewają i "coś tam jeszcze" i u M nic nie dolega to inseminacja to drobnostka i tylko formalność
Też czytałam,że cena waha się od 200zł do 800zł maksymalnie.
Przeczekam do wakacji, a potem chyba spróbuję
ja wiem tylko poczułam się poniżona mogła mi tego nie mówićtulam mocno, nie placz ciesz sie ze ktos mysli o Tobie i chce jak najlepiej , ja tez modle sie za nas wszystkie .
ja chyba też się zdecuduję tylko bym chciała tak jak Robin w gabinecie a nie w klinice bo one takie bezduszneTeż czytałam,że cena waha się od 200zł do 800zł maksymalnie.
Przeczekam do wakacji, a potem chyba spróbuję
dziewczyny ja jestem dzisiaj załamana bo moja babcia "dała" na mszę świętą, abym wreszcie zaszła w ciążę jak mi to powiedziała to jakbym obuchem w głowę dostała i się popłakałam
Lopop to co ja mam powiedzieć moja mama od września 2009 męczy modlitwami Św. Idziego odkąd się dowiedziała, że to patron bezpłodnych!!!
Mysza84
Fanka BB :)
Witajcie Kochane!
Stwierdziłam że nie wytrzymam do piątku bo już siedziałam jak na szpilkach i poleciałam do ginka...pierwszego lepszego. Poprosiłam tylko o usg. Chciałam sprawdzić czy moja kruszynka gniazdeczko sobie w dobrym miejscu uwiła...
I chciałabym Wam kogoś dla mnie najukochańszego przedstawić!
Oto moja FASOLECZKA :
Stwierdziłam że nie wytrzymam do piątku bo już siedziałam jak na szpilkach i poleciałam do ginka...pierwszego lepszego. Poprosiłam tylko o usg. Chciałam sprawdzić czy moja kruszynka gniazdeczko sobie w dobrym miejscu uwiła...
I chciałabym Wam kogoś dla mnie najukochańszego przedstawić!
Oto moja FASOLECZKA :
Załączniki
reklama
Chcialam sie komus wygadac, ale widze ze za pozno tu trafilam, macie swoje problemy i nie bardzo chcecie ze mna gadac...
Hej dzisiaj jakiś nerwowy dzionek, witamy Cię na forum bardzo serdecznie i juz należysz do naszego grona więc trzymaj kciuki bo my juz trzymamy za Ciebie!!!
Podziel się: