reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Witajcie Kochane!

Stwierdziłam że nie wytrzymam do piątku bo już siedziałam jak na szpilkach i poleciałam do ginka...pierwszego lepszego. Poprosiłam tylko o usg. Chciałam sprawdzić czy moja kruszynka gniazdeczko sobie w dobrym miejscu uwiła...
I chciałabym Wam kogoś dla mnie najukochańszego przedstawić!
Oto moja FASOLECZKA :

milo poznac ,
piekna :)

Spokojnie. Każdy moment żeby tutaj trafić jest odpowiedni :-) pisz co Ci siedzi na serduchu -> i choć nie zawsze możemy pomóc to chociaż "wysłuchamy".

a ja nawet Twojego postu nie widzialam

:-)Mysza śliczna ta Twoja fasolina ja też chcę mieć taką i nie wiem czy już mówiłam ale w tym m-cu zachodzę :-D

batonik kochana nie odpow mi odnosnie pecherz co mowi twoj ginek , chodzi mi o wielkosc itp itd :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie Kochane!

Stwierdziłam że nie wytrzymam do piątku bo już siedziałam jak na szpilkach i poleciałam do ginka...pierwszego lepszego. Poprosiłam tylko o usg. Chciałam sprawdzić czy moja kruszynka gniazdeczko sobie w dobrym miejscu uwiła...
Oto moja FASOLECZKA :
piękna .
Witaj malutko fasoleczko wita się ciocia L

Witajcie Kochane!

Oto moja FASOLECZKA :

Ej, wzruszacie mnie dzisiaj i co chwilkę mam łzy w oczach...
Piękna fasolinka !!!

Dziewczynki muszę uciekać praca czeka!!! Słodkich snów o fasolkach, pieluszkach....i czym tylko dobrym chcecie!!! Buziale!!!

reklama
batonik kochana nie odpow mi odnosnie pecherz co mowi twoj ginek , chodzi mi o wielkosc itp itd :)

Nic nie mówił Kochana tylko tyle że u mnie w 13dc pęcholek miał 14mm i w prawym jajniku i kazał za dwa dni przyjść żeby zobaczyć czy rośnie a mówił że nawet przy 18 może pęknąć a powyżej 24 to przerośnięty :tak: zobaczymy jutro już :baffled: mam stresa bo nie wiem czy rośnie :-( a jakby urósł to bym chciała zastrzyk na pęknięcie bo pewności nie mam czy pęka to mój pierwszy monitoring
:szok:

Do góry