reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
No to przybyłam w końcu:-)
Batonik cieszę się ,że ginek dobry się trafił bo to bardzo ważna sprawa jest żeby nikt nam jeszcze w takiej sytuacji nie szkodził a pomógł i podejście też się liczy moim zdaniem:tak:
Betusia skarbie wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek,życzę Ci dużo siły i cierpliwości do fasolki, która pewno już niedługo zawita:tak: a tego żeby zawitała życzę Ci najbardziej.
Tosiu przemawiam teraz do Twojej @ której nie ma: idź precz i nie zbliżaj się do Tosi wredna zołzo:-D
Maćku bardzo dobry pomysł masz z tym przedszkolem,mnie też namawiają żebym u Nas otwierała bo jest wielkie zapotrzebowanie ale ja kwalifikacji nie mam i kasy zresztą tyż;-)
lopop dzięki kochana, ale jutro to chyba będzie gorzej bo termin @ jest:-(
erba witaj słonko:-)

Maćku bardzo dobry pomysł masz z tym przedszkolem,mnie też namawiają żebym u Nas otwierała bo jest wielkie zapotrzebowanie ale ja kwalifikacji nie mam i kasy zresztą tyż;-)
Ja tez kasy nie mam - licze na kredyt.
Kwalifikacji tez brak - zatrudnie kogos a w miedzyczasie machne podyplomowke.
Jedyne co mam to lokal - do wykonczenia:tak:

Ja tez kasy nie mam - licze na kredyt.
Kwalifikacji tez brak - zatrudnie kogos a w miedzyczasie machne podyplomowke.
Jedyne co mam to lokal - do wykonczenia:tak:

To masz juz najważniejsze kochana:) a z resztą też sobie poradzisz i się uda na pewno.i tak się tym wszystkim zajmiesz,że przestaniesz myśleć o staraniach i na efekty nie trzeba będzie długo czekać:D i będzie szkrabik:)

Muszę zmykać niestety;( życzę miłej nocki kochane i równie miłego jutrzejszego dnia.buziaki:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry Kobietki!

No widzę że ja się dzisiaj pierwsza witam :-)

Czy są jakieś wieści od Pajki ?!?
Wczoraj byłam taka zmęczona że nawet się nie pożegnałam tylko zgasiłam kompa....

Miłego dnia Wam życzę!

ZMykam poczytać co wczoraj jeszcze naskrobałyście!

Doczytałam...Na początek

Tosiu ja dalej trzymam bardzo mocno &&& żeby małpa nie przylazła i w niedziele piękne II krechy się pokazały!!!

:-)witam już jestem :tak: fajnie było u ginka pośmialiśmy się i pogłaskaliśmy po rączkach :-D jest pęcholek w prawym jajniku ma 14 mm a to 13 dc kazał przyjść za dwa dni i zobaczy czy rośnie i wtedy zadziała ogólnie zrobił na mnie b.dobre wrażenie :tak:;-)

No to piękny już pęcherzyk :-) &&& żeby za 2 dni urósł jeszcze piękniej!

:szok:i wogóle najlepsze jest to że umówiłam się z nim prywatnie ale nie miał czasu w czwartek i powiedział żebym dzisiaj przyjechała do szpitala bo ma dyżur i wiecie co nie wziął ode mnie ani grosza bo powiedział że dyrektor szpitala mu dziś płaci to nie bierze i w czwartek też jade do szpitala na dyżur i badanie za free :szok: anioł nie człowiek :tak:
Świetnie że trafiłaś na fajnego ginka!!! Dobry ginek to podstawa.

Ha Betusia.... ja w czerwcu schudłam 22 kg..... i z każdą @ zostawało mi 1,5 kg...i teraz ważę znów tyle co przed zrzuceniem i się nie martwię i jakoś problemów z zajściem na razie nie miałam, choć troszkę mam nadwagę... ale stwierdziłam że bez sensu jeszcze raz chudnąć żeby potem przytyć w ciąży, więc po porodzie zamierzam ostro wziąć się za siebie :)

A ja właśnie żałuję że nie schudłam trochę przed, bo na pewno czułabym się lepiej fizycznie i psychicznie też...a po ciąży byłoby mniej do zrzucenia.
A co Cię tak odchudziło ? Jakaś specjalna dietka ?

WSTAWAJCIE ŚPIOCHY!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dzień dobry Kobietki!

No widzę że ja się dzisiaj pierwsza witam :-)

Czy są jakieś wieści od Pajki ?!?
Wczoraj byłam taka zmęczona że nawet się nie pożegnałam tylko zgasiłam kompa....

Miłego dnia Wam życzę!

ZMykam poczytać co wczoraj jeszcze naskrobałyście!

Ja tez sie witam - sprawdzę na zmaknietej grupie i dam znac w razie coo :-)

Do góry