reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Tosiu ja to już za chwilę zacznę mówić: nowy cykl- kolejna stracona szansa;( taki mam dołek... cholera ja za bardzo chcę i pod koniec cyklu jestem w ciąży, której nie ma.duża baba ze mnie a zachowuję się jak dziecko:( tylko gdyby ten cykl był każdy mniej więcej taki sam to luz ale jeśli przed staraniami nie bolały mnie cycki w ogóle podczas całego cyklu + @ to co ja mam sobie myśleć kiedy teraz tak bolą...no nic.po prostu złośliwy los robi sobie ze mnie jaja;(;(;( przepraszam, że tak marudzę,nie powinnam, wiem że niektóre z Was starają się dłużej ode mnie a ja tu się tak dołuję...przepraszam Was dziewczynki ale to silniejsze ode mnie:(

reklama
Tosiu ja to już za chwilę zacznę mówić: nowy cykl- kolejna stracona szansa;( taki mam dołek... cholera ja za bardzo chcę i pod koniec cyklu jestem w ciąży, której nie ma.duża baba ze mnie a zachowuję się jak dziecko:( tylko gdyby ten cykl był każdy mniej więcej taki sam to luz ale jeśli przed staraniami nie bolały mnie cycki w ogóle podczas całego cyklu + @ to co ja mam sobie myśleć kiedy teraz tak bolą...no nic.po prostu złośliwy los robi sobie ze mnie jaja;(;(;( przepraszam, że tak marudzę,nie powinnam, wiem że niektóre z Was starają się dłużej ode mnie a ja tu się tak dołuję...przepraszam Was dziewczynki ale to silniejsze ode mnie:(
pozdrawiam wszystkie przyszle starajace sie mamy;ja mam@nic z fasolki ,zaczelam z mezem probowac od lutego dopiero; wiec malo co,kiedy najlepiej sprobowac? jak czytam was widze ze jestescie bardziej praktyczne odemnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!piszcie kiedy robic dzidziusia ?????DZIEKUJE

Kochana nie mów tak - musisz się zdystansowac do tego wszystekiego - wiem że to trudne jest no ale cóż trzeba-bo inaczej zwariowac można i sie pochorować :tak:Organizm kobiety lubi płatac figle wiem coś o tym :tak: u mnie wszystkie cykle podobne cycki bola zaraz po owulce do samej @, brzuch boli, jajnik boli a w tym cyklu cycyki nic brzuch zaczął wczoraj wieczorem a dzisiaj 28dc :wściekła/y: jak sama widzisz pozostaje nam tylko czekac i miec nadzieje że kiedyś nam się uda :tak:sama tak ładnie napisałaś nanusi że czeka na nią fasolka gdzieś - na ciebie tez czeka napewno!!!

Zabciu uwielbiam Twoj optymizm zaraz człowiekowi robi sie lzej i humorek powraca
daj troszku fluidków :)
ok ok niesa to ciazowe fluidki ale OPTYMISTYCZNE FLUIDKI:-D
a maja kolorek zielony bo to kolor nadziei :tak:;-)
*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*
^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^

i zeby te wasze wszystkie doly poszly precz :-)

Ostatnia edycja:

kochana ale jak bedzie optymizm to i fasolinka bedzie , taka mam nadzieję

reklama

Żabko ja chętnię się poczęstuje zielonymi optymistycznymi fluidkami i oby przyniosły mi dziś szczęście u ginka :tak:

Do góry