reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

kochana ale jak bedzie optymizm to i fasolinka bedzie , taka mam nadzieję
ja tez :-)
ok kochane ja spadam bo zbliza sie pora mojego obiadku a potem ide po mala do przedszkola i po folik bo mi sie skonczyl papapapa wpadne do was wieczorem bo po poludniu chce troche pohaftowac pa

reklama
Kochana nie mów tak - musisz się zdystansowac do tego wszystekiego - wiem że to trudne jest no ale cóż trzeba-bo inaczej zwariowac można i sie pochorować :tak:Organizm kobiety lubi płatac figle wiem coś o tym :tak: u mnie wszystkie cykle podobne cycki bola zaraz po owulce do samej @, brzuch boli, jajnik boli a w tym cyklu cycyki nic brzuch zaczął wczoraj wieczorem a dzisiaj 28dc :wściekła/y: jak sama widzisz pozostaje nam tylko czekac i miec nadzieje że kiedyś nam się uda :tak:sama tak ładnie napisałaś nanusi że czeka na nią fasolka gdzieś - na ciebie tez czeka napewno!!!
Dziękuję Tosiu:) wiem,że muszę się otrząsnąc.pewnie pod koniec @ mi minie...tylko widzę, że z miesiąca na miesiąc jest ze mną coraz gorzej i to mnie przeraża.ja sama zawsze potrafiłam kogoś pocieszyć skarbie, wszystkich tylko nie siebie,taka dziwna jestem;) popłaczę sobie cały dzień i może mi trochę ulży.trzeba żyć dalej:)

ok ok niesa to ciazowe fluidki ale OPTYMISTYCZNE FLUIDKI:-D
a maja kolorek zielony bo to kolor nadziei :tak:;-)
*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*
^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^

i zeby te wasze wszystkie doly poszly precz :-)
łapię te pozytywne fluidki całymi garściami!!!:) dzięki Zabciu:)

Zmykam na razie słoneczka:)
Muszę nakarmić moją córę,która daje mi ostatnio tak popalić,że już rady nie daję:-( może przez to też taka płaczliwa jestem.no nic, uciekam.wpadne potem kochane:tak:

masz wiadomosc na priw ale tak jak napisalam pozadnie sie zastanow

Czy ja też mogę prosić? :cool2:

Dziękuję Tosiu:) wiem,że muszę się otrząsnąc.pewnie pod koniec @ mi minie...tylko widzę, że z miesiąca na miesiąc jest ze mną coraz gorzej i to mnie przeraża.ja sama zawsze potrafiłam kogoś pocieszyć skarbie, wszystkich tylko nie siebie,taka dziwna jestem;) popłaczę sobie cały dzień i może mi trochę ulży.trzeba żyć dalej:)

łapię te pozytywne fluidki całymi garściami!!!:) dzięki Zabciu:)

Lenuś,ja też mam dziś płaczliwy dzionek. Na maxa. Już bym chciała,żeby G. wrócił z pracy i tak mocno mnie ścisnął... :-( Zuzia robi co może - co chwile przynosi nowe zabawki i móiw: "Nie możesz płakać! Mam pomysł! Bierzemy plastelinę!" i tak w kółko - Kochana jest. :-D Ja tak myślę,że na nasz humor ma wpływ też pogoda... Niech już sobie ta zima idzieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!

[video=youtube;RpjAkO4cDJU]http://www.youtube.com/watch?v=RpjAkO4cDJU[/video]

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Lenuś,ja też mam dziś płaczliwy dzionek. Na maxa. Już bym chciała,żeby G. wrócił z pracy i tak mocno mnie ścisnął... :-( Zuzia robi co może - co chwile przynosi nowe zabawki i móiw: "Nie możesz płakać! Mam pomysł! Bierzemy plastelinę!" i tak w kółko - Kochana jest. :-D Ja tak myślę,że na nasz humor ma wpływ też pogoda... Niech już sobie ta zima idzieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!

[video=youtube;RpjAkO4cDJU]http://www.youtube.com/watch?v=RpjAkO4cDJU[/video]

Ach jak ja bym chciała mieć taką iskiereczke w domu :-) zazdraszczam

reklama
Do góry