reklama
wszystkie maja dola i kiepski dzien i niechca z nami siedziec :-( a amerie niechce nam pokazac testa i dac fluidkow :-( jeszcze nas zdoluja i co wtedy???bedzie pusto.......co tak cichutko się zrobiło?
Witam wieczorkowo
Messiliss super się cieszę
ja też bym chciał tak poczuć...a ja tyle razy czułam i nicGratulacje :-)
kurcze chciałabym kiedyś poczuć ze jest na 2 szt i zrobić test dla formalności :-( achh czy kiedys to nastapi
ja również dołączam się do gratekDziękuje
Chociaż to raczej formalność była, bo ja i tak czułam że jest nas dwoje.
W środe i piątek idę na betę, a w poniedziałek umówiłam sie do lekarza
ja tez od następnego cyklu z 3 startuję ...1 skończy sie niebawem...Maćku też chyba sobie te ziółka zakupię, masz rację owulacja to podstawa
cze batonik...dawno Cie ni ewidziałam żadko bywasz ostatnio... jak nastroje...trzymam kciuki z ajutrzejsza wizyte, ja do fajnego gina trafiłam - tego z Szubina pisałam kiedyś...:-)a ja już wróciłam z zakupków a tu cisza
Svensonka zaje...fajna malutka kruszynka zazdroszczę dbaj o siebie i fasolinke
a ja już mam stres przed jutrzejszą wizytą u ginka, bo tak na prawdę to co on może z takiej wizyty powiedzieć jedynie skierować na badania i dać jakieś tabsy :-(
pewnie pęchcerzyki widać już będzie co? to mój 13dc z 30
Messiliss super się cieszę
skad wiesz?Sevensona gratulację :-):-):-)
Ale mam dzisiaj doła dzisiaj się dowiedziałam że dwie koleżanki z pracy są w ciąży i udało im się za pierwszym razem a ja tyle czasu czekam na swoją fasolkę i nic z tego:---(
ach tam ich słuchaj jak ci sie uda też wszystkim naokoło powiesz że za pierwszym razem-każdy tak mówiSevensona gratulację :-):-):-)
Ale mam dzisiaj doła dzisiaj się dowiedziałam że dwie koleżanki z pracy są w ciąży i udało im się za pierwszym razem a ja tyle czasu czekam na swoją fasolkę i nic z tego:---(
no raczej niebylo chyba ze zdarzyl sie jakis 8 cud swiata ale watpie nawet niebede testowac teraz czekam tylko na @ zeby zaczac od nowa pic ziolka :-)Svensonka super zobaczyć i usłyszeć swoje maleństwo
żabka zagladałam na twój wykres ...słabo z tą tempką u ciebie...chyba nie było owu?
reklama
Hej dziewczyny. Dawno mnie nie było, ale jakoś próbuję się zdystansować do tematu "ciąża". Jutro czeka mnie test po stosunku PTC i o 6 mamy pobudkę i działamy a potem jadę na badanie do szpitala. Następnego dnia z wszystkimi wynikami jadę do lekarza na konsulatcję i mam nadzieję,że już będę wiedziała na czym stoję i zaczniemy ewentualne leczenie.
Poza tym poproszę o kciuki na jutro bo mam rozmowę w sprawie pracy. Może wkońcu coć się zmieni...
Poza tym poproszę o kciuki na jutro bo mam rozmowę w sprawie pracy. Może wkońcu coć się zmieni...
Podziel się: