reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Słonko ja wiem,że z czasem ta wiara słabnie.Zresztą Ty już do tego rozsądnie podchodzisz i bardzo dobrze bo to bez sensu się tak nakręcić jak ja to robię a potem płakać;-)
Teperaturka mi pewnie skoczyła na jakieś choróbsko bo już dawno nie chorowałam:-D Cieszę się ,że Ty już pożegnałaś przeziębienie:tak: teraz czekamy na fasolki!:-D i widzisz jaka ja jestem?:-D:-D:-D
A bratowa taka jest.lubi na złość robić.mojej sis pozwoliła,mnie nie...żeby się jeszcze obawiała,że nie umiem czy co(zresztą co to za argument?) a przecież wie,że mam wprawę...no zaryczałam się bo Mały ma parę dni,jest cudny i to pierwsze dziecko mojego Braciszka ale On nie ma nic do powiedzenia:-( dziękuję skarbie za wsparcie:tak:

reklama
Muszę zmykać niestety;( może wieczorem uda mi się jeszcze zajrzeć.tęsknię za Wami coraz bardziej.do zobaczenia kochane:*

no kochana u mnie tez raczej nici z testowanek - brzucho mnie rozbolał tak na @ wiec tylko patrzec jak się przywlecze ;/
ja sobie kupiłam jogurtowa milke - tak zamiast pączka :)

U mnie @ się rozkręca już coraz mocniej. A brzuch tak boli,że w ciągu godziny zjadłam drugą no-spę. :-( Zuzia się kąpie,a ja czekam na G.,bo niedługo wróci z pracy,a ja muszę się aż normalnie położyć. :zawstydzona/y:
Może jednak u Ciebie się nie pojawi? :-)

No witam kochane kobietki:-)
Agutka zdjęcia są przepiękne,włoski też, zresztą tak samo jak ich właścicielka:tak:

:zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: Dziękuję! :-)

A bratowa taka jest.lubi na złość robić.mojej sis pozwoliła,mnie nie...żeby się jeszcze obawiała,że nie umiem czy co(zresztą co to za argument?) a przecież wie,że mam wprawę...no zaryczałam się bo Mały ma parę dni,jest cudny i to pierwsze dziecko mojego Braciszka ale On nie ma nic do powiedzenia:-( dziękuję skarbie za wsparcie:tak:

:szok: Co za dziewczyna! :no:

No witam kochane kobietki:-)
Agutka zdjęcia są przepiękne,włoski też, zresztą tak samo jak ich właścicielka:tak:
Svensoneczka cudna Twoja fasoleczka!!! tak się cieszę, że wszystko jest w porządku, teraz już odetchnij kochana i ciesz się ciązą i dzidzią i odprawiaj nad nami te czary bo się przydadzą;-):-D
Tosiu nie ma @ nie ma gadania.ja zabraniam jej w ogóle do Ciebie przychodzić:-D Twoje wyczulenie na zapachy jest dla mnie jakieś dziwnie podejrzane słońce:tak: tak bym chciała żeby te @ poszły od Nas w cholere i zostawiły Nam już te fasolki...
Dziewczynki ja mam objawy.naprawdę.tylko wiary już brak..miałam robić test ale po co...poczekam do środy..od paru dni jakoś dziwnie się czuję i wczoraj i dzisiaj mam 37 st tempki.nie wiem czy coś mnie będzie brało czy pogoda tak na mnie wpływa.oj bredzę wiem;-) ale wiecie kochane wczoraj krzyczałam na M i na moją córę pół dnia tak mnie denerwowali i aż się powyłam na koniec i jeszcze M pyta dlaczego taka jestem a ja nie umiem mu wytłumaczyć, wydaje mi się że cały świat się na mnie uwziął:-( jeszcze bratowa nie pozwoliła mi Synka potrzymać chwilkę na rękach aż się rozpłakałam no mówię Wam ciężki jestem przypadek ostatnio:-D

kochana tulam mocno ja od piatku mialam strasznego doła , a w sobote przeszlam sama siebie dostało sie mojemu m az sie dziwie ze sie nie ubral i z domu nie wyszedł bylam strasznie nieznosna
ale kochana musimy troszku wyluzowac bo za mocno sie nastawiamy i to przez to wszystko
wiem ze sie łatwo mowi . Ja obiecałam ze sie nie dam :)

Cześć dziewczyny!
Zrobiłam dzisiaj kolejny test.
Z popołudniowego moczu, 3 dni przed terminem @....
2 kreseczki, ta druga ledwo widoczna, ale jest :tak:

reklama
Do góry